Postao/la neroazzuro » 07 jun 2014, 11:38
super je napisao/la:svraka najvjerovatnije ide,tomo dobio dobru ponudu za belgiju i zola extra ponudu za 1 bundes ligu,ovo sam saznao sinoc sad koliko je para i koji klubovi nije mi htio reci i dal ce amar pustiti zolu i tomu zajedno ne zna ni on
Onako kad covjek na prvu pogleda reklo bi se neka Zole jos jednu (polu)sezonu s obzirom da je potpuno oporavljen,da ce proci pune pripreme i sigurno igrati za mladu,a mozda i A reprezentaciju. Ali unajuci nasa baksuzna iskustva sa tajmingom prodaje Svrake,Kvesica,Zebe,Adilovica i sl. mislim da ne bi bilo lose onda odmah pustiti Zolu kad vec ima finu sansu za dobar klub. Mislim da bi to poslalo lijepu poruku i ostalim nasim omladincima kako se kroz nasu ekipu moze normalno graditi karijera bez Slovacke,Ceske,Poljske,Madjarske i sl. liga kao medjustepenice (i Olimpica

).
A mi u svakom slucaju imamo Hasanovica na Zolinoj poziciji,a na Tominoj Sadikovica tako da sam siguran da ce Amar i pustit momke. Nama u svakom slucaju za ovu ligu nece biti pretesko naci zamjenu da se opet obezbijedi Europa.
Neka me euforija pocinje hvatat,kao da stvari polako lijezu na svoje mjesto.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić