rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
"svježe"...ko kaže da je Avdo licemjeran???
ima li gdje čitav intervju?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
"svježe"...ko kaže da je Avdo licemjeran???
NEZALAGANJE je napisao/la:Nije bitan njegov broj poena po meni,vec procenat suta kojim dodje do njih,a protiv SA je sutirao 44%.alemsa je napisao/la:Prve 3 tekme je bio previse pasivan, zahvaljujuci dobroj taktici SAS i Kawhija.NEZALAGANJE je napisao/la: Nije bitno...Ja nesto ne vidim da je dominirao ni proslosezonsko finale....Vile su ga nosale,sto bi se reklo...
Game 4, 5, 6, 7 je imao prosjek od 31.7 poena. Game 7 37 poena. Izmedju ostalog i MVP finala.
imafilip13 je napisao/la:rambo16 je napisao/la:"svježe"...ko kaže da je Avdo licemjeran???
nerkolfc je napisao/la:imafilip13 je napisao/la:rambo16 je napisao/la:"svježe"...ko kaže da je Avdo licemjeran???
NEZALAGANJE je napisao/la:@lumani 44% je uzasan procenat za Jamesa,kad se uzme u obzir da sutira daleko iznad 50.Pa sta treba,da se takav igrac drzi na 35%? Manu i Parker nisu bili svoji sto zbog dobre odbrane,sto zbog povreda.
Brate, nemoj otvarati i to je to. On ce i dalje po svom, nebitno koliko puta ga zamolili ti, peti, desetikokuz je napisao/la:@filip, koliko smo te puta zamolili da ne objavljuješ članke sa nba-serbia? Iskreno?![]()
kokuz je napisao/la:a ne, nego uđem ovdje - kad link sa nbaserbia(ni ne otvorim), uđem na temu "san antonio spurs" filip i tamo objavio link sa nbaserbia![]()
![]()
ne kontam, je li radi možda za taj sajt, ili je post whore?
@Volvic, nije večeras, s nedjelje na ponedjeljak.
Ja se to isto pitam,a posebno me nervira jer clanak najcesce govori o cinjenici koju je neko od forumasa iznio u nekom postu iznad...kokuz je napisao/la:a ne, nego uđem ovdje - kad link sa nbaserbia(ni ne otvorim), uđem na temu "san antonio spurs" filip i tamo objavio link sa nbaserbia![]()
![]()
ne kontam, je li radi možda za taj sajt, ili je post whore?
@Volvic, nije večeras, s nedjelje na ponedjeljak.
BABADZO je napisao/la:Poserem se ja na svakog experta koji moze rec spursi u 5YaSSaL je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.