FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ulaz slobodan danas na Zapad?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sve što ima ponudu koja zadovoljava igrača i klub ponaročito igrača, jer znamo kako igrač ne igra ako mu to propadne i kako to više nije taj igrač kakav je bio treba prihvatiti i prodati sve ima svoju cijenu pa i to, za te pare za 100,000 km možeš kupiti Srđana Grahovca iz borca, te Hebibovića iz Veleža bilo kog igrača možeš kupiti iz naše lige za 50 hiljada km do 100 hiljada ekstra da odmah uleti u prvi tim, to je moje razmišljanje.-
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
trebalo bi bitiexbabilon je napisao/la:Ulaz slobodan danas na Zapad?

da sam neka faca u klubu i da mogu ja bi organizovao da danas svi daju koliko mogu para 1 km 2 km ili više neki paket i sve donacije koliko ko može i hoće da dadne, i da skupimo da kupimo pristojan semafor na stadionu od prihoda od karata van kluba to organizovat.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
slažem se 100%. što kaže - za 100 hiljada godišnje ti možeš dovesti nekoga ko će nama biti odmah najbolji igrač, to je rang primanja koje su imali bekrić i zeba. znači da trenutni rezultat ne trpi i da još sa parama koje ostanu uradiš puno lijepih stvari.Ali unajuci nasa baksuzna iskustva sa tajmingom prodaje Svrake,Kvesica,Zebe,Adilovica i sl. mislim da ne bi bilo lose onda odmah pustiti Zolu kad vec ima finu sansu za dobar klub.
-
- Kontakt:
Nije tu zanemariv ni faktor reklame za nas klub,pretpostavljajuci da ce Zola,vrijedan kakav i jeste, uspjet. Kad igrac koji je dosao iz Zeljeznicara u, recimo, Mainz uspije to ce odmah skrenut paznju i tog kluba,a i ostalih na LJozeta.
Ono da se probije led. Svjesni su ovoga u klubu sigurno.
Ono da se probije led. Svjesni su ovoga u klubu sigurno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pocinjem sve vise i vise biti zadovoljni:)) gdje su sad pesimisti i oni koji pljuju nas klub...aBd jos dugo,dugo godina mnogi ce nam gledati u ledja...eh to je to sto nasi u klubu zele mlad igrac ,afirmisan i prodati ga kako treba:))vidim ognjen djelmic slobodan ,dobro bi nam on legao na krilu:)
Djelmic je vec jednom bio na probi i nije ostao, tako da tesko!arma je napisao/la:Pocinjem sve vise i vise biti zadovoljni:)) gdje su sad pesimisti i oni koji pljuju nas klub...aBd jos dugo,dugo godina mnogi ce nam gledati u ledja...eh to je to sto nasi u klubu zele mlad igrac ,afirmisan i prodati ga kako treba:))vidim ognjen djelmic slobodan ,dobro bi nam on legao na krilu:)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
znaju amar i siljak sta rade, samo sabura braco 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
bice sve ok
no sikiriki

https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
Moramo proširivati ove vitrine prolamaju se od trofeja majko božja, gdje će danas stati ova od juniorske ekipe ?
-
- Kontakt:
daćemo ih konama da ih pričuvaju, oni imaju mjesta dok mi proširimo postojeće kapacitete 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- champions1921
Ni ovaj sastav nije losJosipBukal je napisao/la:E ako nam odu i Tomo i Zoletić i Svraka onda pored napadača moramo hitno tražiti i veznog i to ne kao prinove nego igrače koji mogu odmah igrati u prvom timu. Kad bi bilo kako se priča sad bi nam tim izgledao:
Antolović
B. Čolić, Zeljković, Kerla, Kvesić,
Hasanović, D.Sadiković, Jamak
Selimović, Ramić, Stanić.
i to ako neko od ovih nabrojanih ne ide
................Antolovic.................
Colic, Zeljkovic, Bogdanovic, Kvesic
........Hasanovic, Sadikovic............
Stanic..........Jamak.............Bucan
................Selimovic..................
Bajic moze uletiti i na poluspica i na krila i ako niko ne dodje vjerovatno cemo slicne pocetne sastave gledati u sledecoj sezoni.. Kada bi se finansijski osigurali i obezbjedili atmosferu bez nekih prevelikih turbulencija ova ekipa bi se hladno mogla boriti za vrh tabele..
I zna li neko hoce li onaj Alibasic moci konkurisati za prvi tim sledece sezone?
BUDI ŽELJO !!!
- JosipBukal
- Kontakt:
U situaciji smo kada bukvalno moramo prihvatiti iole ozbiljniju ponudu za igrače. Zola vrijedi sigurno 500000 eur ali mislim da bi pored toga bilo važno staviti i 10 do 15 % od idučih transfera pošto je mlad i sigurno če se još prodavati za veče pare.
I hoće li se Bogi vratiti ??super je napisao/la:evo sada vec mogu sa sigurnom tvrdnjom reci da ce nam se Bogi vratiti,ovaj mali iz jedinstva isto tako,a za ovu dvojicu sto sam rekao da bi trebala doci sacekat cu do 05.06
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
phily je napisao/la:I hoće li se Bogi vratiti ??super je napisao/la:evo sada vec mogu sa sigurnom tvrdnjom reci da ce nam se Bogi vratiti,ovaj mali iz jedinstva isto tako,a za ovu dvojicu sto sam rekao da bi trebala doci sacekat cu do 05.06

- JosipBukal
- Kontakt:
phily je napisao/la:I hoće li se Bogi vratiti ??super je napisao/la:evo sada vec mogu sa sigurnom tvrdnjom reci da ce nam se Bogi vratiti,ovaj mali iz jedinstva isto tako,a za ovu dvojicu sto sam rekao da bi trebala doci sacekat cu do 05.06
Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kerla je bivsi vec odavno,zajedno sa selimovicem,al zato nedo turkovic bi legao samo takoJosipBukal je napisao/la:phily je napisao/la:I hoće li se Bogi vratiti ??super je napisao/la:evo sada vec mogu sa sigurnom tvrdnjom reci da ce nam se Bogi vratiti,ovaj mali iz jedinstva isto tako,a za ovu dvojicu sto sam rekao da bi trebala doci sacekat cu do 05.06
Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.

- JosipBukal
- Kontakt:
Pa i jest realno bolji, nadao sam se za Ramića ali izgleda ništa od njegachampions1921 je napisao/la:Ni ovaj sastav nije losJosipBukal je napisao/la:E ako nam odu i Tomo i Zoletić i Svraka onda pored napadača moramo hitno tražiti i veznog i to ne kao prinove nego igrače koji mogu odmah igrati u prvom timu. Kad bi bilo kako se priča sad bi nam tim izgledao:
Antolović
B. Čolić, Zeljković, Kerla, Kvesić,
Hasanović, D.Sadiković, Jamak
Selimović, Ramić, Stanić.
i to ako neko od ovih nabrojanih ne ide
................Antolovic.................
Colic, Zeljkovic, Bogdanovic, Kvesic
........Hasanovic, Sadikovic............
Stanic..........Jamak.............Bucan
................Selimovic..................
Bajic moze uletiti i na poluspica i na krila i ako niko ne dodje vjerovatno cemo slicne pocetne sastave gledati u sledecoj sezoni.. Kada bi se finansijski osigurali i obezbjedili atmosferu bez nekih prevelikih turbulencija ova ekipa bi se hladno mogla boriti za vrh tabele..
I zna li neko hoce li onaj Alibasic moci konkurisati za prvi tim sledece sezone?
- JosipBukal
- Kontakt:
[q
I hoće li se Bogi vratiti ??[/quote]
Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.[/quote]
kerla je bivsi vec odavno,zajedno sa selimovicem,al zato nedo turkovic bi legao samo tako
[/quote]
E ako ode Selimović onda nam fali i jedno krilo makar za konkurencije
I hoće li se Bogi vratiti ??[/quote]
Ako se Bogi vrača to onda sigurno znači da ode Kerla a to nam i nije neki napredak.[/quote]
kerla je bivsi vec odavno,zajedno sa selimovicem,al zato nedo turkovic bi legao samo tako

E ako ode Selimović onda nam fali i jedno krilo makar za konkurencije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.