AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
nakon prespavane tragicne noci sa dosta nerviranja ostaje mi zal za propustenim prilikama, ali Boze moj. vidim na njihovoj temi nesto pisu da su vec prosli. OK. nek nas podcjene. ko sto napisa lejla : Potcjeniti Milan u LP neprocjenjivo. ocekujem ofanzivnu formaciju i sa seedrofom u pocetnom sastavu i beckhamom na tribinama. ima jos do revansa niko nezna sta se moze desit neke povrede ili nesto slicno.
Zapamtite, fali im Carick, a on dosta toga njima znači iako neće da priznaju to
A vama se moraju vratit bekovi, inače, nećete sa ovakvima ništa moć tražit u Manchesteru...

A vama se moraju vratit bekovi, inače, nećete sa ovakvima ništa moć tražit u Manchesteru...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma nerealni su skroz. al majke mi mile volim sto tako pricaju da ce nas u revansu rutinski dobit. da Bog do hoce i Ferguson tako razmisljat.GunnerS je napisao/la:Zapamtite, fali im Carick, a on dosta toga njima znači iako neće da priznaju to![]()
- slani grad
- Kontakt:
e vidis..u tome i jeste fol..sto mi sa foruma nismo SAF...A_d_0 je napisao/la:ma nerealni su skroz. al majke mi mile volim sto tako pricaju da ce nas u revansu rutinski dobit. da Bog do hoce i Ferguson tako razmisljat.GunnerS je napisao/la:Zapamtite, fali im Carick, a on dosta toga njima znači iako neće da priznaju to![]()

znaci...lagani prolaz....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Hehehe, nek si mu objasnio da se nema cemu nadati...slani grad je napisao/la:e vidis..u tome i jeste fol..sto mi sa foruma nismo SAF...A_d_0 je napisao/la:ma nerealni su skroz. al majke mi mile volim sto tako pricaju da ce nas u revansu rutinski dobit. da Bog do hoce i Ferguson tako razmisljat.GunnerS je napisao/la:Zapamtite, fali im Carick, a on dosta toga njima znači iako neće da priznaju to![]()
A vama se moraju vratit bekovi, inače, nećete sa ovakvima ništa moć tražit u Manchesteru...![]()
![]()
znaci...lagani prolaz....

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ma nerealni su skroz. al majke mi mile volim sto tako pricaju da ce nas u revansu rutinski dobit. da Bog do hoce i Ferguson tako razmisljat.[/quote]
e vidis..u tome i jeste fol..sto mi sa foruma nismo SAF...
znaci...lagani prolaz....[/quote]
Hehehe, nek si mu objasnio da se nema cemu nadati...
[/quote]
ok. jestel to bacili grah pa znate sta ce bit?
e vidis..u tome i jeste fol..sto mi sa foruma nismo SAF...

ok. jestel to bacili grah pa znate sta ce bit?
e vidis..u tome i jeste fol..sto mi sa foruma nismo SAF...A_d_0 je napisao/la:ma nerealni su skroz. al majke mi mile volim sto tako pricaju da ce nas u revansu rutinski dobit. da Bog do hoce i Ferguson tako razmisljat.

ok. jestel to bacili grah pa znate sta ce bit?[/quote]
Nije, nego samo navijamo za United...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
U LP ove sezone Milan nije dobio ni jednu utakmicu na San Siru a u gostima su izborili prolaz...
Mislim da jos nista nije izgubljeno.
FORZA MILAN
Mislim da jos nista nije izgubljeno.
FORZA MILAN
- _forzamilan_
- Kontakt:
da arsenal je te sezone naprašio milan ko i reggina, catania i mnogi drugi velikanipaja_patak je napisao/la: ta djecurlija vas je naprasila i ponizila dok ste imali kaku i bili evropski prvaci usred Milana ponizeni i pregazeni Fabregas je arsenalov produkt jer je prosao i zavrsio arsenalovu juniorsku akademiju a dosao tamo sa 15 godina...

fabregas je i dalje barcin igrač, bio i ostao i kad tad će nazad u španiju.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Barcin igrač ?! Kako ?! Možeš li mi objasnit ocat' ?! Znači trenirao je u Barci od 9-10 godine dok nije prešao u Arsenal u 15 godini i on Barcin igrač ?! A Wenger od njega napravio igrača, napravio čovjeka. Zanimljivo...
Fabregas nece nigdje jer voli Arsenal kao i ostali pravi Topnici, a ne kao ovaj sto pise iznad @paje._forzamilan_ je napisao/la:da arsenal je te sezone naprašio milan ko i reggina, catania i mnogi drugi velikanipaja_patak je napisao/la: ta djecurlija vas je naprasila i ponizila dok ste imali kaku i bili evropski prvaci usred Milana ponizeni i pregazeni Fabregas je arsenalov produkt jer je prosao i zavrsio arsenalovu juniorsku akademiju a dosao tamo sa 15 godina...![]()
Medutim, ono sto je vaznije, Arsenal je iznad pojedinca.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
imate temu pa se lomite ciji je igrac mene to vjerujte ne interesuje. a ti paja patak ako kontas da ces nekoga izivcirat bgm si se dobro zajebo. Kolko Arsenal ima ono titula LP kad smo kod slabih ekipa?paja_patak je napisao/la:uz to je i "graduetes" arsenalove juniorske akademije sto dovoljno govori gdje je ispekao zanat...GunnerS je napisao/la:Barcin igrač ?! Kako ?! Možeš li mi objasnit ocat' ?! Znači trenirao je u Barci od 9-10 godine dok nije prešao u Arsenal u 15 godini i on Barcin igrač ?! A Wenger od njega napravio igrača, napravio čovjeka. Zanimljivo...
Nije tacno da niko nece da prizna da je Carrick bitan. On i Fletch drze sredinu i zajedno odlicno sarađuju. Ocekujem Andersona umjesto njega, jer je on mnogo brz i jak, a to je protiv Milana jako bitno. Nece ga moci vidjeti, a kamoli da ga uhvate na terenu. Mrtvim nogama ne mozes dobiti utakmicu.GunnerS je napisao/la:Zapamtite, fali im Carick, a on dosta toga njima znači iako neće da priznaju to![]()
Ja sam davno rekao da nisam zelio Milan ovako rano i to je mozda i jedini tim kojeg sam iskreno zelio da United izbjegne. Nikad zbog kvaliteta Milana nego iz nekih drugih razloga. Ocekivao sam pobjedu Uniteda sinoc, jer su objektivno jaca ekipa od Milana, ali sam se pribojavao onog sto Milan stvarno jeste. Oni ce ni iz cega nesto napraviti. Znam da svasta moze biti u revansu, ali ga mirno cekam, jer mi nesto govori da United nece napraviti onoliko gresaka kao sinoc. Da su igrali u svom najboljem izdanju, Milan ne bi prisao golu. Zivi bili pa vidjeli.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- _forzamilan_
- Kontakt:
ako ti tako kažešljubav je napisao/la:Fabregas nece nigdje jer voli Arsenal kao i ostali pravi Topnici, a ne kao ovaj sto pise iznad @paje._forzamilan_ je napisao/la:da arsenal je te sezone naprašio milan ko i reggina, catania i mnogi drugi velikanipaja_patak je napisao/la: ta djecurlija vas je naprasila i ponizila dok ste imali kaku i bili evropski prvaci usred Milana ponizeni i pregazeni Fabregas je arsenalov produkt jer je prosao i zavrsio arsenalovu juniorsku akademiju a dosao tamo sa 15 godina...![]()
Medutim, ono sto je vaznije, Arsenal je iznad pojedinca.

ok, fabregas je arsenalova škola.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- alan_kardec
- Kontakt:
paja_patak je napisao/la:Fabregas je arsenalov produkt jer je prosao i zavrsio arsenalovu juniorsku akademiju a dosao tamo sa 15 godina...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
paja_patak je napisao/la:hahahah da bas ono sto je ucio u skolama fudbala mu je pomoglo da postane zvijezda u premiershipu, ti ocigledno ne znas koje su najbitnije godine za razvoj igraca cuj 6-7 godina hahahaha znas li ti da je tek nakon dolaska u arsenal zaigrao u mladim spanskim selekcijama, uostalom nema se tu sta pricati fabregas maturant arsenalove juniorske akademije u arsenalu igrao za juniore kasnije se afirmisao kao igrac kroz prvi tim, jasno je ko dan ciji je on produkt, sve je jasno...alan_kardec je napisao/la:paja_patak je napisao/la:Fabregas je arsenalov produkt jer je prosao i zavrsio arsenalovu juniorsku akademiju a dosao tamo sa 15 godina...Znaš li ti gdje je Cesc bio do 15. godine??? Ja koliko znam fudbal se počinje igrati sa 6-7 godina, u nekim slučajevima i ranije. Nemojte ga svojatati jer nije vaš igrač isto kao što ni Raul nije Realov.
Jeste, Cesc je "maturant" neke Arsenalove akademije samo možda za tebe i još par likova. Arsenal je za njega dao pare kad ga je KUPOVAO tako da svojatanje nema smisla.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Navodno galiani na kraju sezone napušta milan i kao prelazi u juve
mada u to baš ne vjerujem, nebi bilo loše dovesti nekog novog i mlađeg na čelno mjesto u klubu, ćelavcu se zahvaliti za sve što je do sada uradio i započeti novu eru

mada u to baš ne vjerujem, nebi bilo loše dovesti nekog novog i mlađeg na čelno mjesto u klubu, ćelavcu se zahvaliti za sve što je do sada uradio i započeti novu eru
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ako nisi znao u Engleskoj se može ponudit ugovor na bilo kojem uzrastu dok u Španije ne može dok imaš 18 godina. Arsenal je Cescu ponudio samo ugovor i tako ga dobio naspram Barcealan_kardec je napisao/la:paja_patak je napisao/la:hahahah da bas ono sto je ucio u skolama fudbala mu je pomoglo da postane zvijezda u premiershipu, ti ocigledno ne znas koje su najbitnije godine za razvoj igraca cuj 6-7 godina hahahaha znas li ti da je tek nakon dolaska u arsenal zaigrao u mladim spanskim selekcijama, uostalom nema se tu sta pricati fabregas maturant arsenalove juniorske akademije u arsenalu igrao za juniore kasnije se afirmisao kao igrac kroz prvi tim, jasno je ko dan ciji je on produkt, sve je jasno...alan_kardec je napisao/la:
Znaš li ti gdje je Cesc bio do 15. godine??? Ja koliko znam fudbal se počinje igrati sa 6-7 godina, u nekim slučajevima i ranije. Nemojte ga svojatati jer nije vaš igrač isto kao što ni Raul nije Realov.
Jeste, Cesc je "maturant" neke Arsenalove akademije samo možda za tebe i još par likova. Arsenal je za njega dao pare kad ga je KUPOVAO tako da svojatanje nema smisla.

Htjeli vi priznat il ne Cesc je produkt Arsenalove škole. Jer puno je bitnije ono što se nauči od 15 do 20 godine nego od 10 do 15

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
@guners čuj sad to, pa što su ga onda kupovali kad ga u barseloni nisu ništa naučili???
normalno da je on već tada bio najbolji ili među najboljim u svojoj generaciji jer ga onda arsenal nebi ni primjetio. Znači itekako je on i proizvod barsine škole.
druga stvar da se desi da neki igrač sa 15-16 godina ode u drugi klub iz arsenala(ima i takvih sigurno al neda mi se guglati) i postane zvijezda ti bi rekao kako je on arsenalova škola a ne škola tog drugog kluba, znači dvostruki standardi, sve na svoj mlin
normalno da je on već tada bio najbolji ili među najboljim u svojoj generaciji jer ga onda arsenal nebi ni primjetio. Znači itekako je on i proizvod barsine škole.
druga stvar da se desi da neki igrač sa 15-16 godina ode u drugi klub iz arsenala(ima i takvih sigurno al neda mi se guglati) i postane zvijezda ti bi rekao kako je on arsenalova škola a ne škola tog drugog kluba, znači dvostruki standardi, sve na svoj mlin
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nisu ga kupili, opet ponavljam, al dobro, vi po svom i tačka...tony-mortale je napisao/la:@guners čuj sad to, pa što su ga onda kupovali kad ga u barseloni nisu ništa naučili???
Jesam ja negdje rekao da je to Arsenalova škola, taj koji je otišao s 15 godina ?! Nađi možda negdje ?!
Meni je bitno da on igra u Arsenalu a ne negdje drugdje i navjerovatnije će ostat u Arsenalu najmanje do 2015 pa vi pričajte šta god hočete...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.