Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
očekivano pobjeda bez primljenog gola, dosta se radilo na obrani, samo sam očekivao gol u prvom pol ali ništa, no prošli ste vas dva po 47lugi88 je napisao/la:hvala susjedima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedva ga ugurasezgmiky je napisao/la:očekivano pobjeda bez primljenog gola, dosta se radilo na obrani, samo sam očekivao gol u prvom pol ali ništa, no prošli ste vas dva po 47lugi88 je napisao/la:hvala susjedima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čestitke momci
Za Marcela Brozovića će se tek čuti, biti će tražena roba nakon SP zapamtiViper je napisao/la:jedva ga ugurasezgmiky je napisao/la:očekivano pobjeda bez primljenog gola, dosta se radilo na obrani, samo sam očekivao gol u prvom pol ali ništa, no prošli ste vas dva po 47lugi88 je napisao/la:hvala susjedima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čestitke momcicim sam vidio Brozovic htjedoh dizat al haj reko ko ga j*be
Debil teški, nije ni Reynolds u karijeri toliko loš na travi, ali je u očajnoj formi bio, veteran već, i ništa opet10DelPiero je napisao/la:Covjek glat pogodi 4/5 parova i ja uspijem odigrat upravo taj 1 sto je pao
Jbm ti Berrera idiota od koga on gubi
Napravio mini brejk i opet uspio izgubit, ma bit ce steta sto ovog levata isprati jer ostalo ti prode bez po muke.Forster je napisao/la:Debil teški, nije ni Reynolds u karijeri toliko loš na travi, ali je u očajnoj formi bio, veteran već, i ništa opet10DelPiero je napisao/la:Covjek glat pogodi 4/5 parova i ja uspijem odigrat upravo taj 1 sto je pao
Jbm ti Berrera idiota od koga on gubi![]()
Bit' ce sutra bolje valjda
znaci na 3 tiketa imam belgiju na jednom hendikep na jednom cisti kec a na trecem x/1 ako ne uspiju barem pobijdeit ne znam onda :Ssoxx je napisao/la:Sad ce lukaku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.