FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrMuscle
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrMuscle » 07 jun 2014, 17:31

Nije Nedo Turkovic neka kradja kolikom se pravi na ovoh temi... Prosjecan igrac.. moze za klupu al nikako za prvog spica kakav nam treba da apsorbujemo Arin odlazak..
I happy 10000...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 jun 2014, 17:32

amko27 je napisao/la:Ovaj Turkovic je prosjecan igrac i nije pojacanje. Znam ga iz omladinske skole, gledao sam ga u travniku. Volio bih da me demantuje, ali daBogda.
Turkovic je doveden da bude back-up zamjena za Ramica,tek treba da dodje prvi napadac koje ce biti zamjena za Hodzica
SLOBODA NAVIJAČIMA

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 07 jun 2014, 17:35

ennis je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Ovaj Turkovic je prosjecan igrac i nije pojacanje. Znam ga iz omladinske skole, gledao sam ga u travniku. Volio bih da me demantuje, ali daBogda.
Turkovic je doveden da bude back-up zamjena za Ramica,tek treba da dodje prvi napadac koje ce biti zamjena za Hodzica
Ja prizeljkujem dolazak Kajkuta:) al sve u svemu bit cemo puno bolji nego prosle sezone:)

Plavi87
Kontakt:

Post Postao/la Plavi87 » 07 jun 2014, 17:41

arma je napisao/la:
ennis je napisao/la:
Ja prizeljkujem dolazak Kajkuta:) al sve u svemu bit cemo puno bolji nego prosle sezone:)
A sta je sa Kajkutom :?: Kakva je situacija sa njim :?: Jel slobodan igrac :?: :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 07 jun 2014, 17:43

ennis je napisao/la:
Ma bolje nekog iz ovih juniora forsirati onda

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jun 2014, 17:44

Pa zar je došao Turković ?

I sta je sa onim malim iz Zvijezde ?
NO PYRO NO PARTY

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 07 jun 2014, 17:46

Kakav Kajkut nemate vi para za njega, a Mićo ostaje u Zvijezdi
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 jun 2014, 17:51

ma doci ce najbolje sto mozemo podnijeti u ovom trenutku i to je to...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 07 jun 2014, 17:52

Fino, fino, 10000 stranica :3 a tek shvatim da sam se pridružio forumu kada je tema dostila cak 4800 stranica :( mislio sam da sam od ranije tu... Bummer... :plac:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 18:04

Tesko,vec sad odlaskom Hodzica(jest da nije ni bio vas igrac) u napadu ce te biti puno oslabljeni.O veznom redu da ne pricamo.
Ako vam ode Zolotic,Tomic, Svraka to ce za vas biti pogubno,i tasko da ce te imati ekipu pribliznu kvalitetom ,kao sto je bila sa ovim igracima.Tu se spominje odlazak Kerle,kojeg mnogi osporavaju,a na kraju sezone je odigrao poprilicno dobro.Za dobre igrace trebaju pare,a vi ocito ovim pojacanjima da pokazujete da ih nemate.
Da se ne lazemo,monoge stvari trebaju da vam se poklope pa da ove igrace nadoknadite,a koliko je vaš optimizam realan, vidjecemo na kraju sezone. ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jun 2014, 18:05

Najaktivnija tema na forumu, šta reći nego dominacija i online :mrgreen:

Sretno Turkoviću, nekako se često povezivao u mahalama sa Željom, a nije dolazio, sad je i prilika da ga gledamo na djelu, a sigurno ne zarađuje nešto puno ako znamo da je veliki Željovac :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 jun 2014, 18:11

Turkovuc je igrao za Sarajevsku Bosnu koliko znam, veliki je navijac Zelje i bice pojacanje sigurno, takvi igraci u ovoj ligi dobro prolaze.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jun 2014, 18:12

200000 post :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 jun 2014, 18:20

Upis :clap:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2014, 18:22

ova trojica-četvorica bi trebali želji kiriju naplaćivati, jer im živi u glavama.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 jun 2014, 18:35

ChWilla je napisao/la:ova trojica-četvorica bi trebali želji kiriju naplaćivati, jer im živi u glavama.
pa to im je jedino sto imaju u glavi :mrgreen: :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2014, 18:38

Format je napisao/la:Turkovuc je igrao za Sarajevsku Bosnu koliko znam, veliki je navijac Zelje i bice pojacanje sigurno, takvi igraci u ovoj ligi dobro prolaze.
Nama treba pojacanje na terenu a ne na tribini...Dobrodosao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2014, 18:53

Slavlje na Grbavici, omladinci podigli trofeje prvaka BiH
http://fkzeljeznicar.ba/slavlje-na-grba ... -bih/8962/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 jun 2014, 19:18

Rooney88 je napisao/la:
ennis je napisao/la: Pravilo "UEFA solidarnosti da dio novca ide klubovima u kojima je igrač trenirao,postoji pravilnik za svaku igracevu godinu koji ja mislim doseze do 5% obzirom da je Zola konkretno čitavo vrijeme kod nas to je tih 5%,kod Dzeke je taj procenat recimo 3,5 % za nas.
Da, kao sto rekoh i nisam bio bas najsigurniji vezano za procente. Znam da u ugovore klub moze ubaciti milion stavki a i procenat je jedan od njih, pa koliko se uspijes dogovoriti. Lijepo da ima i propisano zakonom taj neki minimum.
Solidarnost je nesto drugacija od naknade, solidarnost dobijas ako igraca prodas ja mislim do 21 ili 23 g sa profi ugovorom i to tek da vi njega sad prodate pa da taj klub kome ste ga prodali proda igraca trecem klubu tek tad dobijas tu solidarnost od njegovog transfera nemozes i prodat igraca i dobit solidarnost....jer to je zamjena za amaterski ugovor gdje igrac moze otic dzaba a ti dobijes naknadu, a ovde ti prodajes igraca i vec si zaradio na njemu i tek onda kad igrac mijenja trci klub dobijas solidarnost

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jun 2014, 19:54

bagrcavi je napisao/la:Slavlje na Grbavici, omladinci podigli trofeje prvaka BiH
http://fkzeljeznicar.ba/slavlje-na-grba ... -bih/8962/" onclick="window.open(this.href);return false;
Strasna reklama za skolu fudbalu želje!!!
Uzela djeca sve sto se moglo uzeti. Sad sam ih gledao, ima tu finih igraca, aferim. A jos kad skontas da u zelji imaju mogucnost prvog tima, treniraju u centru grada, dobivaju natkriveni teren iza istoka i jos 2 iza zapada, postaje sve jasnije zasto akademci traze ispisnice i prestaju slusati pricu o kulama i gradovima.

P. S. - ne odgovarajte piscu, piticu & ostalim selimovicevim potrckatalima, tu su da provociraju, pljuju i sve kontra nas. Samo to sto su pitari je razlog zasto nisu relevantna i bitna njihova misljenja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 50 gostiju.