Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la BosnaSTL » 07 jun 2014, 20:56

Sa igracem vise primamo 2 gola!Previse glupi gresaka sto Island odmah kazni super kontrom.Sad evo jedna dobra serije opet sa igracem vise I na -1.Padnemo u losu seriju I to protivnik dobro kazni .

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 07 jun 2014, 20:58

GLUPE GRESKE .Poklon za dobrog protivnika!!!!! :evil: :evil: :evil: :oops: :oops:

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 07 jun 2014, 21:02

diplomatija je napisao/la:Moze li neko molim vas postaviti link, nemam bht, a vani zivim
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
ŠVRLJ

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jun 2014, 21:06

One dvije greške u dodavanju,i to klasičnom dodavanju,sa igračem i 2 igrača više,i one 2 minute Ovčine su nepotrebne.Izgaraju u želji da urade nešto dobro,al ne može.Dobro je i ja sam presto pratit rukometnu reprezentaciju kao prije.
Nad tobom sunce najljepše sja

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 jun 2014, 21:07

Razlika izmedju nas I velikih reprezentacija je u velikoj mjeri ta sto smo mi unikatna reprezentacija,u smislu kolicine glupih poteza,koje smo u stanju napravit.
Samo mi konstanto uspijevamo iz tekme u tekmu,vise golova sa igracem vise primiti nego dati,samo mi smo uu stanju 6 na 4 bacat lopte u aut.
Pa gdje zuris majku mu ****,pa hajde da te ljudi razvale,vec vazda na glupostima pusimo plasmane na veliko takmicenje.
Ja se nadam da mogu se vratiti ali tesko,nemamo zamjene za karacica.
Nema perica da razigra,bice ****.
Mada ne mogu se oteti dojmu dq ovaj island nas nije nadigro u prvom poluvremenu,samo nase kardinalne greske su I'm donijele ovo vodstvo
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Honorar
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Honorar » 07 jun 2014, 21:09

pisac je napisao/la:Nije istina da Sarajevo nije sportaki grad, Sarajevo samo nije naklonjeno reprezentacijama. Ovdje su Zeljo i Sarajevo broj jedan i tako ce uvijek biti. Reprezentacija je nesto sto se onako isprati uz koju pivu sa rajom ali se nikad nece voliti kao dva pomenuta kluba. Opste poznato je to da je reprezentacija najvise pracena u dijaspori i u manjim mjestima. To nije nista cudno, ista situacija je i u BG, ZG, ST....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da... Zato su nam i Kosevo i Grbavica puni svakog vikenda... Daj kad pricamo o tolikoj ljubavi prema klubovima zasto nas je jedva par hiljada na tekmama? Nema to veze sa pricom klub kontra repka, jednostavno previse se stoke slilo u grad koji vole neke druge KKK sportove...

KKK = Korida, koncert, kruzenje po gradu da me vidi raja.....

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jun 2014, 21:14

BosnaSTL je napisao/la:GLUPE GRESKE .Poklon za dobrog protivnika!!!!! :evil: :evil: :evil: :oops: :oops:
tako je svaki put kad igra repka u rukometu,Island za 5 sekundi rješava situacije sa igračem više,mi sa dva igrača više gubimo loptu,igrači tromi,spori,limitirani, selektor isto limitiran,i stalno se isto vrti,ne tražimo mi da naša repka stalno pobjeđuje al makar se potrudite,ostavite srce na terenu.U svakoj utakmici napravimo milion tehničkih pogreški,pa to je za rubriku vjerovali ili ne,šta radite na tim pripremama,uigravate dvije akciju samo,dodaj Nikoli pa on šta uradi je prva a druga akcija je spuštaj loptu na pivota(Toromanovića),stalno se vrte neke reklame za rukometnu reprezentaciju kao ona je ponos države, vi niste ponos, vi ste bruka našeg kolektivnog sporta :puke: :evil:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 jun 2014, 21:15

Island je 2-3 stepenice iznad nas..igraju koliko treba..sto manje stresa ..uzivajte u mecu :bih:

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 jun 2014, 21:18

Prebrzo je ovo za nas.. 16-18..

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 07 jun 2014, 21:20

Vrazalic dva put jedan na jedan I nemoze da zabije gol .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jun 2014, 21:21

Ma kakva brzopletost, kakav kriminal i sl. jednostavno su ljudi bolji od nas u svakom segmentu igre, a uopšte im se ne igra večeras, samo su došli da ovo odrade jer moraju, inače da hoće mogu nas u drugom poluvremenu ostaviti na max 5-6 golova, mi smo ekipa koju je pregazilo vrijeme, kao i selektora nam, glavni igrač nam je Prce i jedina opcija u napadu i onda neko očekuje plasman i poredi nas s Makedonijom kao šta su oni jači od nas :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jun 2014, 21:25

Ma ljudi zmireci mogu otici na 5-6 razlike ali eto igraju samo zato sto moraju ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 07 jun 2014, 21:27

Velid je na svaki gol Islanda reko NEVJEROVATNO !

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 07 jun 2014, 21:32

Ipak i mi sami sebi moramo priznati i da nam je sve najidealnije(rukometni savez,selektor,igrači..ama baš sve) Island je za nas svemirski brod.Za vrhunski rezultat moraš imati raspoložene sve igrače i selektora i ekonoma i one dečke što brišu.Nema fulanja zicera ,tehničke greške minimum minimuma.Island sa igračem manje kraj nas trči kao ferari kraj peglice,ama baš svaki put nas prolaze jedan na jedan....odbrana široka puno prostora.Nekada imam osjećaj da nam i sa dva igrača mogu kružiti oko nas 5 minuta..

IronMany
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la IronMany » 07 jun 2014, 21:39

pisac je napisao/la:Nije istina da Sarajevo nije sportaki grad, Sarajevo samo nije naklonjeno reprezentacijama. Ovdje su Zeljo i Sarajevo broj jedan i tako ce uvijek biti. Reprezentacija je nesto sto se onako isprati uz koju pivu sa rajom ali se nikad nece voliti kao dva pomenuta kluba. Opste poznato je to da je reprezentacija najvise pracena u dijaspori i u manjim mjestima. To nije nista cudno, ista situacija je i u BG, ZG, ST....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja koliko znam Hrvatska i Srbija gdje god igraju u svojim gradovima, napune tribine bilo kojeg stadiona. Dok se na utakmicama klubova napuni jedva pola stadiona.

De ti to malo bolje pogledaj pa ces vidjet da nisi upravu.

Sarajevo je grad koji u svakom momentu MORA moci napuniti Skenderiju bez problema. Na stranu i navijaci klubova i njihovi clanovi, kad je reprezentacija i uopste sport u pitanju cinjenica je da mi nemamo sportske kulture odlaska na kulturno sportske manifestacije. Vaznije je kod nas sminkerima izaci u grad i ispijat kafu, a to sto repka se bori ZA SVJETSKO PRVENSTVO to nas boli qrac.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jun 2014, 21:39

Prce :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 07 jun 2014, 21:41

losa skroz atmosfera, slabo navijanje, pa dajte reprezentacij u Zivinice ( znam da ne ispunjavammo uslove) ili u Tuzlu da vidite kakvu bi atmosferu napravili..
EDIT: evo malo su se navijaci probudeili..

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 07 jun 2014, 21:42

mrsic07 je napisao/la:losa skroz atmosfera, slabo navijanje, pa dajte reprezentacij u Zivinice ( znam da ne ispunjavammo uslove) ili u Tuzlu da vidite kakvu bi atmosferu napravili..
Mejdan bi gorio, u to sam siguran 1 000 000 %
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jun 2014, 21:44

IronMany je napisao/la:
mrsic07 je napisao/la:losa skroz atmosfera, slabo navijanje, pa dajte reprezentacij u Zivinice ( znam da ne ispunjavammo uslove) ili u Tuzlu da vidite kakvu bi atmosferu napravili..
Mejdan bi gorio, u to sam siguran 1 000 000 %
Mejdan je gorio davno:

slika

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 jun 2014, 21:45

Da je samo pobjediti..pa makar jedan gol razlike..nije mala stvar dobiti Island.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.