Sta je konkretno Susic po tebi trebao uraditi da ubrza taj proces? Prvo je pricao sa njim na telefon a onda je otisao kod njega u Cirih u februaru 2012 i rekao mu da racuna na njega, objasnio mu kako da pokrene proces promjene drzavljanstva. Sta je jos trebao uraditi? Lako je sjediti ovdje i pljuvati ali daj reci konkretno, sta je trebao uraditi? Shvati da se sve strane moraju malo potruditi. Ne moze savez na svoju ruku dovesti nekoga.bhsport je napisao/la:E sad slušaj i ti i kritičar sa han pijeska, pogledajte kako je DJ kuper dobio državljanstvo, jel selektor se laktao po šalterima. Jest al u gujci.calcio je napisao/la:Cekao da Izet zavrsi papirologiju. Nece selektor trcati i laktati se po salterima. Ali treba reci da je po svemu sudeci i Izet vagao, mozda pod pritiskom okoline ili je gledao sta mu je najbolje za karijeru. Ali najvaznije je da je zavrsilo ovako kako se zavrsilo.Mozambik je napisao/la:A sta se desilo nakon tih razgovora?
Od tih Sajinih posjeta do Izetovog gola je proslo dvije godine. Sta je za to vrijeme radio vrli izbornik?
Kritičari svirajte frulicu i navijajte protiv Izonija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Odg: Izet Hajrovic
Re: Izet Hajrovic
Neistine pises. Susic ga je otisao gledat i nakon toga 2 godine uopste nista nije govorio o njemu. Onda su ga pozvali na nekakvo sijelo u Sloveniju, momak se odazvao Svicarcima, a Pape dubokoumno porucio da je to logicno.
Nakon toga se desila promjena, momak razgovarao sa Jukom i ljudima iz Saveza, pokrenuo proceduru i sve bilo gotovo za 2 mjeseca.
Nakon toga se desila promjena, momak razgovarao sa Jukom i ljudima iz Saveza, pokrenuo proceduru i sve bilo gotovo za 2 mjeseca.
Naravno da piše istinu,
Dovoljno?- Nije mi se nešto mnogo dojmio, prije svega zato što je utakmica bila loša i zato što su svi na terenu bili slabi. No, odranije znam da momak ima kvaliteta. Poručio sam mu da, ako želi igrati za BiH, prvo mora imati naše dokumente tako što će promijeniti svoje fudbalsko državljanstvo. Od tada s njim više nisam imao kontakta - kaže Sušić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
Tako se to radi. Da je Izet tada pokrenuo proceduru imali bi na raspolaganju mnogo ranije, mozda vec na pocetku kvalifikacija. Ali dobro sad, ne trebamo se vracati na to. Samo sam morao ispraviti onoga sto je napisao da je Susic cekao zadnji trenutak sto nije istina. Izgleda da je nestalo materijala za kritikovanje pa recikliraju ove neke stare temeVirtu4l je napisao/la:Naravno da piše istinu,
Dovoljno?- Nije mi se nešto mnogo dojmio, prije svega zato što je utakmica bila loša i zato što su svi na terenu bili slabi. No, odranije znam da momak ima kvaliteta. Poručio sam mu da, ako želi igrati za BiH, prvo mora imati naše dokumente tako što će promijeniti svoje fudbalsko državljanstvo. Od tada s njim više nisam imao kontakta - kaže Sušić.

Jel VI mislite da je DJ sam hodao po šalterima? Pa bolan to se sredi sa operativcima ko KS. Sušić je trebao to završiti sa Bakovicem i rajom al nije. Kraj price!
O pričama nisam gledao Seu nego Barsu da ne govorim. Opet provokatorski počinjete svadju. Povucite ručnu jurišnici idemo proći grupu.
O pričama nisam gledao Seu nego Barsu da ne govorim. Opet provokatorski počinjete svadju. Povucite ručnu jurišnici idemo proći grupu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U košarci se državljanstva mijenjaju kao u fudbalu klubovi.
U fudbalu je problem sportsko državljanstvo, ne civilno i to je ono što se čeka.
U fudbalu je problem sportsko državljanstvo, ne civilno i to je ono što se čeka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nije baš tako, evo kolko se Harun bori oko malog Sulejmanovića, ne ide to baš tako lahko, drugo su Amerikanci, njima samo treba naš pasoš i to je to, u fudbalu je malo složenija procedura, ali da je naš savez spor što se tiče tih promjena jeste i to ne može niko osporiti, nema sumnje da je Harun na mjestu Bakovića ili Pirića i Jahe da bi to dosta brže išlo + s kojim parama raspolaže NSBIH, a s kojim KSBIH 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Kontakt:
Sa Sulejmanovicem je konkretno problem sto finci ne zele da ga puste, kao sto je bio slucaj sa slovencima i onom prelivodom Preldzicem. Dok su amerikanci druga stvar, postoji cak posebno pravilo o njima cini mi se. Maltene preko noci mogu dobiti pasos i zaigrati, ali samo jedan igrac. Ne smijes imati vise.legenda reala je napisao/la:Pa nije baš tako, evo kolko se Harun bori oko malog Sulejmanovića, ne ide to baš tako lahko, drugo su Amerikanci, njima samo treba naš pasoš i to je to, u fudbalu je malo složenija procedura, ali da je naš savez spor što se tiče tih promjena jeste i to ne može niko osporiti, nema sumnje da je Harun na mjestu Bakovića ili Pirića i Jahe da bi to dosta brže išlo + s kojim parama raspolaže NSBIH, a s kojim KSBIH
Zato mi se ova kosarka sve manje svidja. Svaka reprezentacija ima po jednog amerikanca, nidje veze.
Potrebno je DVA MJESECA da se fudbalerima zavrse svi papiri. Izetu su za dva mjeseca zavrseni papiri, Sei isto tako.
Potrebna je volja, a toga kod nas nije bilo godinama, a i sad ima vrlo malo. Potrebno je da Susic primjeti nekoga, za pocetak.
Nakon toga obavi razgovor sa njim, da mu do znanja da racuna na njega, kaze operativcima u savezu da se bace na posao i sve je zavrseno za dva mjeseca najkasnije. Prosto ko pasulj.
Btw, dio Jukonog intervjua: "Došao sam do broja Hajrovićevog oca Safeta i dogovorili smo sastanak u restoranu gdje im majka radi. Potrefilo se da je i Sead bio tu, imao je obaveza prema Švicarskoj mladoj selekciji, pa smo o svemu popričali. Taj dan dolazi Izetu Hitzfeldova poruka, da ide za Tunis, 3 sata kasnije dolazi Džekina poruka da ne igra za Švicarsku. Ja sam mu predložio da se odazove Hitzfeldu dok vidimo kako će se odvijati situacija sa Bosnom. Kako znate navijači su digli hajku ne znajući pravu situaciju, jer niko iz našeg saveza nije kontaktirao Izeta".
Potrebna je volja, a toga kod nas nije bilo godinama, a i sad ima vrlo malo. Potrebno je da Susic primjeti nekoga, za pocetak.
Nakon toga obavi razgovor sa njim, da mu do znanja da racuna na njega, kaze operativcima u savezu da se bace na posao i sve je zavrseno za dva mjeseca najkasnije. Prosto ko pasulj.
Btw, dio Jukonog intervjua: "Došao sam do broja Hajrovićevog oca Safeta i dogovorili smo sastanak u restoranu gdje im majka radi. Potrefilo se da je i Sead bio tu, imao je obaveza prema Švicarskoj mladoj selekciji, pa smo o svemu popričali. Taj dan dolazi Izetu Hitzfeldova poruka, da ide za Tunis, 3 sata kasnije dolazi Džekina poruka da ne igra za Švicarsku. Ja sam mu predložio da se odazove Hitzfeldu dok vidimo kako će se odvijati situacija sa Bosnom. Kako znate navijači su digli hajku ne znajući pravu situaciju, jer niko iz našeg saveza nije kontaktirao Izeta".
Pa što nije napisao Džeki "E odo ja malo zaje.bavat Švicarce, a igrat ću za Bosnu" 

- calcio
- Kontakt:
Pa Izet sam kaze da je Susic dolazio kod njega u Cirih, cuj niko ga nije kontaktirao.
Hajde vise da zakljucimo ovu temu.

Hajde vise da zakljucimo ovu temu.
Jest, al od te posjete pa do ove situacije je proslo 2 godine.
- calcio
- Kontakt:
To si vec pitao i dobio si odgovor.
I zasto si podebljao recenicu da ga niko nije kontaktirao kada znas da to nije istina?
I zasto si podebljao recenicu da ga niko nije kontaktirao kada znas da to nije istina?
Zato sto je to istina.
Jer cim su ga kontaktirali, sve je bilo gotovo za dva mjeseca.
Logicno, jelte
Jer cim su ga kontaktirali, sve je bilo gotovo za dva mjeseca.
Logicno, jelte

- calcio
- Kontakt:
Da je pokrenuo proceduru odmah nakon sto mu je Susic dolazio u posjetu, bilo bi gotovo jos prije. 

Cim je Susic pokazao interesovanje momak je poceo proceduru.
Susicevu inertnost po pitanju skautiranja i pozivanja novih reprezentativaca je neukusni braniti. Osobno mislim da mu je to najlosija strana. Izuzev Bicakcica ne sjecam se reprezentativca koji je u repku upao bez velikih prosvjeda nase javnosti. Ovo se naravno ne odnosi na tkzv. Seadove igrace. Pa evo sjetite se Seferovica i u najnovije vrijeme Arslanagica. Koliko se oteze sa sredjivanjem stvari sa ovim momkom, a super bi nam dosao sad u sastavu. Ipak Safet makar u zadnje vrijeme mijenja takticki pristup utakmicama i za to mu skidam kapu. Bolje ikad nego nikad. Treba ga ostavit na miru do kraja SP.
Sta vi mislite je li ispravna odluka Papeta da stavi u prvu Izeta 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.