Nasa imena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nasa imena
A ko smo to "mi"?
Imam i ja najmanje 2darker10 je napisao/la:Os da ti posaljem fb link da ti odma razbije tu sliku o LejlamaDzoni je napisao/la:Cudno je kako se za neka imena vezu isti karakteri...![]()
Npr. znam iz vidjenja tri lika koji se zovu Mirza i sva trojica izgledaju p3derasto i feminizirano.
Dok npr. jos nisam sreo neku Lejlu a da nije dobra piccka.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
U svakom slucaju:ZahaKING je napisao/la:Imam i ja najmanje 2darker10 je napisao/la:Os da ti posaljem fb link da ti odma razbije tu sliku o LejlamaDzoni je napisao/la:Cudno je kako se za neka imena vezu isti karakteri...![]()
Npr. znam iz vidjenja tri lika koji se zovu Mirza i sva trojica izgledaju p3derasto i feminizirano.
[youtube][/youtube]

posebno debele
valjda pokušavaju skinuti koju kilicu pa se rado 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto se mene tice, najljepsa muska imena su mi, inace volim neobicna, Davud, Bilal, nisu bas neobicna vec su rijetka, a najdraze ime mi je Vedad, ne znam sto a nije po Ibisevicu kao sto neki misle, tako da ako Bog da ako budem imao sina ili sinove zvace se po ovim gore nabrojanim imenima
InatSilanBosanski je napisao/la:Ena & Vedad

muska Kadir i Vedad a zenska Ilhana i Amina
jednom sinu sam nadio Kadir a zena mi je opet trudna uglavnom ako sve prode u najboljem redu imena su vec odabrana
jednom sinu sam nadio Kadir a zena mi je opet trudna uglavnom ako sve prode u najboljem redu imena su vec odabrana

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vedad, Amar (Omar), Medina, Azra...
Ima li ružnijeg imena od Amel?

bjezi tamo, ja se tako zovemZahaKING je napisao/la:Ima li ružnijeg imena od Amel?![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tačno zbog nekih ljudi zamrziš neka imena
Re: Odg: Nasa imena
Lejla i AminaDzoni je napisao/la:Cudno je kako se za neka imena vezu isti karakteri...![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mirza mi je najmrže ime za muškarca.
Najljepše ime na planeti je Lana.
Najljepše ime na planeti je Lana.
Kaunas je napisao/la:bjezi tamo, ja se tako zovemZahaKING je napisao/la:Ima li ružnijeg imena od Amel?![]()

Ljiljana, Mak
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
- Kontakt:
Omar i Darija 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bravo zaboravio sam na Omara, a i Imran mi je isto tako lijepo imesonik24 je napisao/la:Vedad, Amar (Omar), Medina, Azra...
a eto ova imena mi se bas svidjaju, a sva moja rodbina nose ova imena, tacnije njihova dijeca

heh, poznajem jednog Omara ima sina ImranaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bravo zaboravio sam na Omara, a i Imran mi je isto tako lijepo imesonik24 je napisao/la:Vedad, Amar (Omar), Medina, Azra...
a eto ova imena mi se bas svidjaju, a sva moja rodbina nose ova imena, tacnije njihova dijeca

Donnie Darko je napisao/la:Mirza mi je najmrže ime za muškarca.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Musko Adem, a zensko Asfaltina
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Teletović nije muškarac, Teletović je bog.LenBias je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Mirza mi je najmrže ime za muškarca.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.