moram priznati da su izabrali los trenutak za pohod ka tituli. bojim se da ce potvrditi svoj spitzname.

ali ja realan kao i uvijek

uvjeren sam da im uskoro slijedi prvi poraz i neminovni pad....
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Vrijedi mnogo. Ako slucajno ispadnu sve tri Italijanske ekipe, 100% cemo prestici Italijane.bayer 04 je napisao/la:Vrijedi li šta ovaj poraz Milana nama Bundesligašima???Juve već ispao,kao što će i Fiorentina inšAllah...Milan gotov,a sve mi se čini da ću prvi put u karijeri morati navijati za Chelsea...
Daj Bože...Nego je li onda odmah od sljedeće sezone imamo 4 predstavnika???omerbavarac je napisao/la:Vrijedi mnogo. Ako slucajno ispadnu sve tri Italijanske ekipe, 100% cemo prestici Italijane.bayer 04 je napisao/la:Vrijedi li šta ovaj poraz Milana nama Bundesligašima???Juve već ispao,kao što će i Fiorentina inšAllah...Milan gotov,a sve mi se čini da ću prvi put u karijeri morati navijati za Chelsea...![]()
Vrijedi tek od sezone 11/12, jer ce se sljedece sezone praviti pozicije za narednih pet godina. Ukoliko Bundesliga ova godine prestigne Italiju, imamo to mjesto od sezone 11/12. Sve zavisi kako ce Juve i Roma shvatiti EL, ukoliko vise budu zeljeli da izbore LP, onda imamo velike sanse, no ukoliko shvate ozbiljno postoji mogucnost da nijanse odlucuju. A glupi DFB i DFL svoja dva najvaznija tima u tom takmicenju postavlja da igraju u Cetvrtak pa u Subotu (ove sedmice slucaj s HSV-om), a naredne je to slucaj s Bremenom, a ovi se isto bore i u ligi za visok plasman, pa ukoliko budu igrali s izmjenjenim sastavom klocevi na celu s Sammerom ce poceti kukati, a nikad da kazu da su oni krivi. Ako misle da su im Hertha i Wolfsburg spas u tom takmicenju, onda ih definitivno treba poslati u ludnicu.bayer 04 je napisao/la:Vrijedi li šta ovaj poraz Milana nama Bundesligašima???Juve već ispao,kao što će i Fiorentina inšAllah...Milan gotov,a sve mi se čini da ću prvi put u karijeri morati navijati za Chelsea...
Tako bi trebalo, samo ne znam kad se koriguje na tabela. Ako prije kraja sezone, onda cemo imati 4 predstavnika, u suprotnom cemo mozda morati cekati slijedecu godinu.bayer 04 je napisao/la:Daj Bože...Nego je li onda odmah od sljedeće sezone imamo 4 predstavnika???omerbavarac je napisao/la:Vrijedi mnogo. Ako slucajno ispadnu sve tri Italijanske ekipe, 100% cemo prestici Italijane.bayer 04 je napisao/la:Vrijedi li šta ovaj poraz Milana nama Bundesligašima???Juve već ispao,kao što će i Fiorentina inšAllah...Milan gotov,a sve mi se čini da ću prvi put u karijeri morati navijati za Chelsea...![]()
Zavisi s koje strane gledas tabelu.vOluMme je napisao/la:Šta džaba NEŠTO pričate ?? Pa Wolfsburg je lani u ovo doba bio na sličnoj poziciji u ligi.
aBdNeutral je napisao/la:Kao da gledam da će onaj Hoffenheim zijaniti opet danas
Nije nego već od sezone 2010/2011amerosm je napisao/la:Prema UEFA-inim podatcima, ove sedmice u Evropskim takmicenjima Bundesliga je osvojila 1,00 poen, a Italijani 0,286. Nadam se da ce sljedece sedmice Chelsea nam u tom smislu jos pomoci, a Stuttgart protiv Barce nema sanse. Jos kada se shvati koliko je onaj Wolfsburg debilna ekipa, mogli smo imati vise bodova.
Ako se ovako nastavi Njemacka od sezone 2011/2012 ima cetvrto mjesto.
Ne moze od sljedece sezone, jer su vec napravljeni koefcijeti za takmicenja. Uvijek prije sezone se odluci ko ce imati to mjesto, i nakon sljedece sezone Njemacka bi imala cetiri mjesta. Ne moze sada da neki Italijanski klub osvoji cetvrto mjesto i radi koefcijenta se to prepise Njemackoj, puste taj klub da odigra tu sezonu ali mu oduzme mjesto naredne godine.FRANK RIBERY je napisao/la:Nije nego već od sezone 2010/2011amerosm je napisao/la:Prema UEFA-inim podatcima, ove sedmice u Evropskim takmicenjima Bundesliga je osvojila 1,00 poen, a Italijani 0,286. Nadam se da ce sljedece sedmice Chelsea nam u tom smislu jos pomoci, a Stuttgart protiv Barce nema sanse. Jos kada se shvati koliko je onaj Wolfsburg debilna ekipa, mogli smo imati vise bodova.
amerosm je napisao/la:Ne moze od sljedece sezone, jer su vec napravljeni koefcijeti za takmicenja. Uvijek prije sezone se odluci ko ce imati to mjesto, i nakon sljedece sezone Njemacka bi imala cetiri mjesta. Ne moze sada da neki Italijanski klub osvoji cetvrto mjesto i radi koefcijenta se to prepise Njemackoj, puste taj klub da odigra tu sezonu ali mu oduzme mjesto naredne godine.FRANK RIBERY je napisao/la:Nije nego već od sezone 2010/2011amerosm je napisao/la:Prema UEFA-inim podatcima, ove sedmice u Evropskim takmicenjima Bundesliga je osvojila 1,00 poen, a Italijani 0,286. Nadam se da ce sljedece sedmice Chelsea nam u tom smislu jos pomoci, a Stuttgart protiv Barce nema sanse. Jos kada se shvati koliko je onaj Wolfsburg debilna ekipa, mogli smo imati vise bodova.
Ne moze biti ti se trudis cijelu sezonu i neko ti tako na kraju uzme to mjesto, uvijek gledaj sezonu unaprijed. Ukoliko do kraja Njemacka prestigne Italiju za sezonu 11/12 Nijemci imaju cetiri mjesta, a Italijani tri. Imas to na wikipedi, i na stranici Uefa-e pa procitaj.
Neutral je napisao/la:Mislin nakon nesretnog poraza posljedni put da je vrijeme da ovo dobijete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.