BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Takooo jeeeeee majstore. TOP 100 je sve bliže.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Druga titula ove godine, idemooooooooooooooo

Re: Odg: BiH Tenis
Trideset i pet tisućaaaaennis je napisao/la:Kolko para Damire??
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Damir ima sezonu iz snova..3.kolo AO,igrao RG,dva osvojen chellangera,a tek pola sezone..Bravo Dzumi 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
109. trenutno.Unofficialpage je napisao/la:Takooo jeeeeee majstore. TOP 100 je sve bliže.![]()
![]()
![]()
![]()
BosnaE
- hule_barca
- Kontakt:
Čestitke Džumiju na tituli. Gledao sam drugi set i iz onoga što sam vidio, evidentno je da je Džumhur bolji igrač od ovog španca. Ima naravno tu još nedostataka u Damirovoj igri koji će se siguran sam s vremenom otklanjati. Ono što mi je zapalo za oko jeste da se Damir nekako previše "kocka" sa ovim linijama koje gađa.
Mes Que Un Club
- fanatic1991
- Kontakt:
Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Kakvih 35 hiljada? Tačno 5035 €AsharaK je napisao/la:Trideset i pet tisućaaaaennis je napisao/la:Kolko para Damire??
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak grabi ka TOP 100, još 9-10 pozicija i eto ga. Mislim da će do USO ući u TOP 100, da više ne strahujemo hoće li proći kvale.newton_heath_lyr je napisao/la:109. trenutno.Unofficialpage je napisao/la:Takooo jeeeeee majstore. TOP 100 je sve bliže.![]()
![]()
![]()
![]()
Evidentno je bilo da je bolji teniser. Da je pogodio nekoliko onih fh i bh paralela što je promašio, rezultat bi bio još bolji. Sad slijedi Košiće pa Wimbledon. Dobra prilika da se domogne još bodova.
Za kvale Wimbledona će najvjerovatnije biti u TOP 10 nosilaca, sutra je seed.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Obojica su defanzivci, top spin tjera igrača dalje od osnovne linije, loptica visoko odskače pa se moraju povućiguber_90 je napisao/la:Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala na pojasnjenjuUnofficialpage je napisao/la:Obojica su defanzivci, top spin tjera igrača dalje od osnovne linije, loptica visoko odskače pa se moraju povućiguber_90 je napisao/la:Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
-
risingforce
- Kontakt:
U odnosu na na juni 2013.godine, Damir Dzumhur je napredovao za preko 180 pozicija na ATP listi.
Svaka čast Džumi 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Turnir trideset pet tisuća, to govorimForster je napisao/la:Kakvih 35 hiljada? Tačno 5035 €AsharaK je napisao/la:Trideset i pet tisućaaaaennis je napisao/la:Kolko para Damire??
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- fanatic1991
- Kontakt:
To sve stoji ali previse je 2-3 metra od osnovne....Unofficialpage je napisao/la:Obojica su defanzivci, top spin tjera igrača dalje od osnovne linije, loptica visoko odskače pa se moraju povućiguber_90 je napisao/la:Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Svaka cast majstore 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.