felipe-s je napisao/la:demir44 je napisao/la:Rahimicu svaka cast,on je igracina,al jesil ti ikad gledao Medunjanina kako igra u defanzivi,do sada je pokazao jedno veliko nista,on je igrac poteza,tehnicar,a gdje ima tehnicar na poziciji gdje treba igrati pravi "mesar" kakav je Grlic.Nisam ja ni slucajno protiv mladjih igraca,moze se probati Ljevakovic i slicni na toj poziciji,ali u slucaju potrebe,Grlic svakako moze biti od pomoci...
imamo mi i bajramovica na kojeg su svi zaboravili
Ti il necitas postove,il citas samo povrsno
Zlatan Bajramovic,meni najdrazi igrac u reprezentaciji i na svijetu,covjek koji je igrao i u zavojima i povrijedjen,koji je plakao nakon postignutog gola za reprezentaciju,jednostavno ga ne mozes "nevoliti"!!!
I ja bih bio najsretniji na svijetu kad bi Bajramovic uspio da uveze 10-15 utakmica bez povreda,i samim tim uskocio u reprezentaciju!
Al to je veoma tesko,posto covjek vec dugo,dugo nije imao konstantu nastupa,i pola svjetskih igraca bi do sada se oprostilo od fudbala,al Zlaja se jos bori,i to se cijeni.Ja se nadam da ce se vratiti,ali na to se ne moze 100% osloniti,tako da se trebaju traziti alternativna rjesenja...
Rotor Volgograd...