Odakle ti taj info?!!FK Sarajevo je napisao/la:Bogicevic zeli napustiti Modricu i doci u Zvijezdu
NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dragon Town
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Novine trazio raskid ugovora sa Modricomzmaj_Bosne je napisao/la:Odakle ti taj info?!!FK Sarajevo je napisao/la:Bogicevic zeli napustiti Modricu i doci u Zvijezdu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Gdje se igra utakmica sa Borcem iz Šamca?
Nije iz Šamca, sutra dolazi banjalučki Borac. U Mionici.zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igra utakmica sa Borcem iz Šamca?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
U kojoj MioniciMinistaR je napisao/la:Nije iz Šamca, sutra dolazi banjalučki Borac. U Mionici.zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igra utakmica sa Borcem iz Šamca?
I u koliko sati igraju?
Dragon Town
Ako budu htjeli igrati na najboljem terenu u državi (najbolja trava i najravniji teren) onda je to Lipik. Dakle stadion Omladinca iz Mionice. A gdje će onda Omladinac igrati protiv Čelika?zmaj_Bosne je napisao/la:U kojoj MioniciMinistaR je napisao/la:Nije iz Šamca, sutra dolazi banjalučki Borac. U Mionici.zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igra utakmica sa Borcem iz Šamca?ili na čijem stadinu?
I u koliko sati igraju?
Pa hoćemo li mi tu utakmicu pobijediti ili šta. Ovo mi je drago da Zvijezda i Omladinac sarađuju na ovaj način. Biće mi drago ako pobijedimo da to nazovemo mioničkom pobjedom Zvijezde. Ljepota!MinistaR je napisao/la:
Nije iz Šamca, sutra dolazi banjalučki Borac. U Mionici.
Banjalučani će danas (13.15) u Krupi na Vrbasu odigrati utakmicu sa Zvijezdom iz Gradačca što će im biti generalna provjera pred nastavak sezone Premijer lige BiH naredne subote. Marić je najavio da će prvo poluvrijeme igrati tim koji će se za sedam dana suprotstaviti Laktašima, a u drugom poluvrmenu će i ostali dobiti šansu.
Schlager je napisao/la:Banjalučani će danas (13.15) u Krupi na Vrbasu odigrati utakmicu sa Zvijezdom iz Gradačca što će im biti generalna provjera pred nastavak sezone Premijer lige BiH naredne subote. Marić je najavio da će prvo poluvrijeme igrati tim koji će se za sedam dana suprotstaviti Laktašima, a u drugom poluvrmenu će i ostali dobiti šansu.
A neko reče da će igrati u Bosanskoj Krupi!!!
odraćemo vas sutrazmajce je napisao/la:Schlager je napisao/la:Banjalučani će danas (13.15) u Krupi na Vrbasu odigrati utakmicu sa Zvijezdom iz Gradačca što će im biti generalna provjera pred nastavak sezone Premijer lige BiH naredne subote. Marić je najavio da će prvo poluvrijeme igrati tim koji će se za sedam dana suprotstaviti Laktašima, a u drugom poluvrmenu će i ostali dobiti šansu.
A neko reče da će igrati u Bosanskoj Krupi!!!![]()
![]()
![]()
Da rezimiramo, sutra u Bosanskoj Krupi igraju Zvijezda iz Bosanskog Gradačca i Borac iz Luke na Vrbasu. Pobijedićemo vas, inšala!Borčevac je napisao/la:odraćemo vas sutrazmajce je napisao/la:Schlager je napisao/la:Banjalučani će danas (13.15) u Krupi na Vrbasu odigrati utakmicu sa Zvijezdom iz Gradačca što će im biti generalna provjera pred nastavak sezone Premijer lige BiH naredne subote. Marić je najavio da će prvo poluvrijeme igrati tim koji će se za sedam dana suprotstaviti Laktašima, a u drugom poluvrmenu će i ostali dobiti šansu.
A neko reče da će igrati u Bosanskoj Krupi!!!![]()
![]()
![]()
Ovdje je bas neko pasje vrijeme,najpametnije bi bilo da se ne igra uopste.
eh sad cemo vidjet kakva su pojacanja i kakva je zvijezda jel se isplatio prelazni rok nadam se da jest 
Ako bezobrazno izgubimo od Borca (jedan gol razlike nije bezobrazno gubljenje), a Borac je stvarno velika ekipa ove godine, onda su pojačanja bez veze, u suprotnom ima nade. Borac će do kraja sezone jurišati na šampionsku titulu pa izgubiti tamo od njih nije neka katastrofa. Valja samo očuvati dostojanstvo a istovremeno isprobati neke kombinacije. Svako dobro želim i jednoj i drugoj ekipi, a Zvijezdi pobjedu, naravno.Fatko je napisao/la:eh sad cemo vidjet kakva su pojacanja i kakva je zvijezda jel se isplatio prelazni rok nadam se da jest
I na kraju svih krajeva, gdje se igra utakmica i u koliko sati?otkud sad odjednom Krupa?
zadnja informacija je da se igra u 13h 15 min u Krupi na Vrbasu (koja nema veze sa Bosanskom Krupom,blizi joj je Gradacac nego Bosanska Krupa koja je kod Bihaca i do koje ima skoro 200 km)....Krupa na Vrbasu je jedno malo mjesto na putu prema Jajcu,30-tak kilometara od Banjaluke,a igra se tamo jer ima teren sa plasticnom travom.
Nas trener ce u prvom poluvremenu izvesti najboljih 11,tako da bi to prvo poluvrijeme trebalo biti neki pokazatelj u kakvoj su formi ekipe...u drugom ce dobiti sansu igraci koji nisu u prvom planu.
Nas trener ce u prvom poluvremenu izvesti najboljih 11,tako da bi to prvo poluvrijeme trebalo biti neki pokazatelj u kakvoj su formi ekipe...u drugom ce dobiti sansu igraci koji nisu u prvom planu.
E Schlager baš ti hvala na informaciji. Moram priznati svoju neukost, nisam znao za to mjesto a mislio sam da se radi o Bosanskoj Krupi. Mislim da sam bio čak i neučtiv u jednom od svojih postova u vezi s mjestom odigravanja utakmice. Moraću se čovjeku izviniti. U svakom slučaju, još jednom hvala za informaciju o mjestu Krupa na Vrbasu.Schlager je napisao/la:zadnja informacija je da se igra u 13h 15 min u Krupi na Vrbasu (koja nema veze sa Bosanskom Krupom,blizi joj je Gradacac nego Bosanska Krupa koja je kod Bihaca i do koje ima skoro 200 km)....Krupa na Vrbasu je jedno malo mjesto na putu prema Jajcu,30-tak kilometara od Banjaluke,a igra se tamo jer ima teren sa plasticnom travom.
Osjećam se prevareno, meni desetak ljudi iz kluba jučer tvrdi da se igra u Mionici

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I ja se osjećam prevareno ali ne zamjerim ministru, ipak....... A volio bih da se igra u Mionici. Al nema veze nek se igra pa makar i na Karači. Sretno Zvijezdi!MinistaR je napisao/la:Osjećam se prevareno, meni desetak ljudi iz kluba jučer tvrdi da se igra u Mionici![]()
Ako je prvo poluvrijeme pokazatelj,onda i niste u nekoj formi, ne znam kako je zavrsilo drugo,valjda neko objavi.Schlager je napisao/la: Nas trener ce u prvom poluvremenu izvesti najboljih 11,tako da bi to prvo poluvrijeme trebalo biti neki pokazatelj u kakvoj su formi ekipe...u drugom ce dobiti sansu igraci koji nisu u prvom planu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.