BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Reus izasao van zbog povrede u utakmici njemacka-armenia. Nije bas dobro izgledalo, nadati se da nije nista ozbiljno.
Evo Jojić včrs igra desno krilo protiv Brazila. Odrađuje uredno svoj pos'o. Nemamo se mi šta brinut', jer će neke pozicije biti odlično pokrivene:
*******************Weidenfeller
Piszczek*****Sokratis*****Hummels*****Schmelzer
******************Bender
****Kuba*************Gundogan********Mkhitaryan
***************Reus
***********************Immobile
AKA PERVERZIJA
Klupa: Langerak, Grosskreutz, Subotić, Ginter, Sarr, Durm, Sahin, Kehl, Kirch, Hofmann, Jojić, Aubameyang, Ji, Ramos
*******************Weidenfeller
Piszczek*****Sokratis*****Hummels*****Schmelzer
******************Bender
****Kuba*************Gundogan********Mkhitaryan
***************Reus
***********************Immobile
AKA PERVERZIJA
Klupa: Langerak, Grosskreutz, Subotić, Ginter, Sarr, Durm, Sahin, Kehl, Kirch, Hofmann, Jojić, Aubameyang, Ji, Ramos
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Mozda doceksmo jos nekog Mistera X do kraja prijelaznog roka. 
Za maleckog Tielemansa smo izgleda ozbiljno zainteresirani.
Za maleckog Tielemansa smo izgleda ozbiljno zainteresirani.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Bas mi je vokri zbog Reusa...s obzirom u kakvoj je formi vjerujem da bi bio jedan od boljih na prvenstvu.Da moze bar igrati u drugoj fazi pa vjerujem da bi ga i ostavili u timu,ovako bi mogao pauzirati bas do kraja takmicenja.
EDIT
6-7 sedmica pauze...nadam se motiv vise za sljedecu sezonu.
EDIT
6-7 sedmica pauze...nadam se motiv vise za sljedecu sezonu.
Ovo ti je baš peh kad se potrgaš u ovakvoj bezveznoj utakmici. A eto ako si baš baksuz onda je i Kreuzbandriss (desilo se Deisleru pred SP) i onda ti se cijela karijera izokrene. Ovako je opet donekle i sreća, gadna povreda, propustiš veliko takmičenje, ali opet ćeš barem biti spreman za narednu sezonu. To mu je bar utjeha...Iako danas sigurno za Reusa nema utjehe, ali eto za par dana svijet drugačije izgleda... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ajde neka je i ova sezona završila, toliko pehova smo imali, toliko ozljeda koliko ni jedna ekipa na svijetu nije imala u jednoj sezoni, od početka sezone od priprema da bi evo završilo sa povredom Reusa, šteta za njega što neće igrati na SP, zaslužio je momak, nadam se da je tu kraj i da će nas povrede zaobići ne samo narednu sezonu nego njih deset idućih, ispucali smo pehove, red je na sreću i zdravlje naših momaka, a ovo što nas je zadesilo ove sezone ne ponovilo se!
zgmiky je napisao/la:ajde neka je i ova sezona završila, toliko pehova smo imali, toliko ozljeda koliko ni jedna ekipa na svijetu nije imala u jednoj sezoni, od početka sezone od priprema da bi evo završilo sa povredom Reusa, šteta za njega što neće igrati na SP, zaslužio je momak, nadam se da je tu kraj i da će nas povrede zaobići ne samo narednu sezonu nego njih deset idućih, ispucali smo pehove, red je na sreću i zdravlje naših momaka, a ovo što nas je zadesilo ove sezone ne ponovilo se!
Arsenal brate,Arsenal
Definitivno dva najveća pehista

old al gold
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne zamjerite, ali govori li se ista o Pisceku i njegovoj buducnosti s obzirom da se povezuje s Barcom
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Mislim da je Borussia napravila strašan posao sa dovođenjem Immobilea, plus što je dovoden za male pare - jer 20 miliona je smiješna cijena za igraca koji je bio prvi strijelac Serije A ( i to u prosjecnom Torinu).....ako je tamo zabio 22 gola, koliko ce onda zabijati u Borussiji koja je mnogo bolja ekipa.
Kakvo povrsno poimanje fudbala, na nivou poredjenja "ako je Barselona 3:4 pobjedila Real Madrid, a Madrid pobijedio Bayern 0:4 onda ce Barselona pobijedit Bayern jedno 0:8"let3 je napisao/la:Mislim da je Borussia napravila strašan posao sa dovođenjem Immobilea, plus što je dovoden za male pare - jer 20 miliona je smiješna cijena za igraca koji je bio prvi strijelac Serije A ( i to u prosjecnom Torinu).....ako je tamo zabio 22 gola, koliko ce onda zabijati u Borussiji koja je mnogo bolja ekipa.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Tesko da ce on vise mijenjati klubove do kraja karijere...vec par puta je najavio da ce u Dortmundu zavrsiti karijeru a s obzirom da mu je 29 godina i da ima ugovor do 2017.-e onda je to i za ocekivati.xaves je napisao/la:Ne zamjerite, ali govori li se ista o Pisceku i njegovoj buducnosti s obzirom da se povezuje s Barcom
Nisu rijetke ni situacije u kojima igrac mnogo bolje funkcionise u slabijoj ekipi...nadamo se ipak da Immobile nije jedan od takvih.let3 je napisao/la:ako je tamo zabio 22 gola, koliko ce onda zabijati u Borussiji koja je mnogo bolja ekipa.
P.S. "Ich komme zurück, noch stärker, als ich war!" M.Reus
Sissoko je napisao/la:Kakvo povrsno poimanje fudbala, na nivou poredjenja "ako je Barselona 3:4 pobjedila Real Madrid, a Madrid pobijedio Bayern 0:4 onda ce Barselona pobijedit Bayern jedno 0:8"let3 je napisao/la:Mislim da je Borussia napravila strašan posao sa dovođenjem Immobilea, plus što je dovoden za male pare - jer 20 miliona je smiješna cijena za igraca koji je bio prvi strijelac Serije A ( i to u prosjecnom Torinu).....ako je tamo zabio 22 gola, koliko ce onda zabijati u Borussiji koja je mnogo bolja ekipa.
poredi jednu utakmicu sa 30 i nešto u jednoj sezoni.
pa logicno je za ocekivati da ce biti bolji i ucinkovitiji - u boljem timu, sa boljim saigracima.....ne znam šta tu nije jasnoSissoko je napisao/la:ja sam naveo smijesan primjer koji sadrzi logiku koju sadrzi tvoj post, nikakav zakljucak, korelacija i zakljucak nisu isto, al hajd... ako je dao za Torino 22 gola u ligi onda ce u Borussiji minimalno 30 jer je Torino dosta slabija ekipa, zivi bili pa vidjeli.. koristim tvoj logicki pristup.
uostalom, ne bi ga ni Borusija kupovala da ne misle tako
Zato sam i rekao da je to povrsno gledanje, mozda ce on i dati preko 35 golova pa ces ti ispast u pravu, al to ce vise stvar bit pogotka nego realnog gledanja.let3 je napisao/la:pa logicno je za ocekivati da ce biti bolji i ucinkovitiji - u boljem timu, sa boljim saigracima.....ne znam šta tu nije jasnoSissoko je napisao/la:ja sam naveo smijesan primjer koji sadrzi logiku koju sadrzi tvoj post, nikakav zakljucak, korelacija i zakljucak nisu isto, al hajd... ako je dao za Torino 22 gola u ligi onda ce u Borussiji minimalno 30 jer je Torino dosta slabija ekipa, zivi bili pa vidjeli.. koristim tvoj logicki pristup.
![]()
uostalom, ne bi ga ni Borusija kupovala da ne misle tako
"...biti bolji i ucinkovitiji - u boljem timu..." - da tako stvari idu u fudbalu, fudbal bi bio dosadna predvidiva igra i Real Madrid bi u zadnjih 10 godina osvojio jedno 8 La Liga al nije
Tu uzimas samo jednu "varijablu" a to je kvalitet tima i odmah krenes prema zakljucku da ako je Borussia bolja onda ce i on biti bolji, sto naravno je kako rekoh povrsno, jer tu su jos mnogi drugi faktori ukljuceni kao recimo cinjenica da ide u drugu ligu gdje je stil fudbala i filozofija fudbala drugaciji/a od onog u kojem je "odgojen", ide u drugu zemlju, ne zna jezik sto ce zahtjevat vrijeme kako bi se prilagodio, ide u tim koji ce u 80% svojih utakmica da napada pa ce Immobile biti mnogo vise cuvan nego u Torinu gdje se njegova ekipa branila u jedno 60% utkamica a oni i Cerci cekali kontre sto automatski je podrazumjevalo vise prostora za njeg a u Dortmundu ce biti obracena paznja na njeg jer sad je u žiži i u vecem klubu i dolazi kao prvi strijelac italijanske lige, svi ce ga ozbiljnije shvatat.
Al opet na kraju, kako rekoh mozda sve on to zacas prebrodi i postigne 35 golova u ligi i ti budes tacno procjenio, zapravo nije stvar ni krajnjeg ishoda procjene nego nacin i vrijeme kad se ona donosi e to je povrsno, rano za bilo kakav tako smion zakljucak, nista drugo.
Mislim da i Borussia koja ga je kupila bi bila prezadovoljna sa 20 golova u prvoj sezoni, nisu oni njega kupili jer misle da ce on jos biti bolji i da ce ici preko 22 gola, ne ide to tako, barem ja mislim, moje laicko misljenje.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ako nista, barem je u opremi, sto bi mogla biti naznaka da nesto radi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo sta je uzrok njegovog stomacicaOmerbavarac je napisao/la:
![]()
![]()
Ako nista, barem je u opremi, sto bi mogla biti naznaka da nesto radi.

- Goalgetter
- Kontakt:
Gledaj koliki je stomak, pa nije ni cudo sto ga bole ledja. Döner i ayran ucinili svoje. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.