Feyenoord

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Feyenoord

Post Postao/la JoseMourinho » 26 maj 2014, 00:37

Po meni poslije svjetskog bi preko 10 mogli uzet sigurno, al et fine su i ovo pare za feeyenord...

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Feyenoord

Post Postao/la RK Gradacac » 26 maj 2014, 08:53

Sad citam da ipak nije sve dogovoreno, izgleda da ga nece tako lako pustiti.
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 jun 2014, 11:23

Kako stvari stoje mozda budu u prvi 11 2 igraca Feyenoorda na SP sto je za respekt imajuci u vidu sa kakvom selekcijom raspolaze van Gaal.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 jun 2014, 13:04

konkretno me zanima onaj desni bek Janmaat kakav je ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 jun 2014, 20:50

Andrej je napisao/la:konkretno me zanima onaj desni bek Janmaat kakav je ?
Konkretno da ti kazem odlican je, al ono bas !
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 05 jun 2014, 22:58

Dobar je a pogotovu mu ofanziva mu je jaca strana ima dobar sut a i brz je fizicki je spreman moze da trci. I iskreno se nadam da ce ostati jos ovu sezonu, ova prosla mu je bila bas dobra sezona i uz to daje i golove kao i asistirao je kod mnogo golova u Feyenoordu.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 jun 2014, 13:29

Polo je napisao/la:
Dobar je a pogotovu mu ofanziva mu je jaca strana ima dobar sut a i brz je fizicki je spreman moze da trci. I iskreno se nadam da ce ostati jos ovu sezonu, ova prosla mu je bila bas dobra sezona i uz to daje i golove kao i asistirao je kod mnogo golova u Feyenoordu.
Mislim da ima jos godinu ugovora i on i De Vrij, tako da su oni vjerovatno prvi koji ce napustiti ekipu. Mada bi bilo dobro da ekipa sto vise ostane na okupu.
010 ISN'T JUST A CODE

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 07 jun 2014, 20:33

gdje bi Pelle mogao nastavit karijeru?

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jun 2014, 12:12

Calcio7 je napisao/la:gdje bi Pelle mogao nastavit karijeru?
Nije na prodaju :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 jun 2014, 17:15

Calcio7 je napisao/la:gdje bi Pelle mogao nastavit karijeru?
Imalo je interesovanja od Besiktasa, kao i neki Ruski klubova a najvise bi volio da ostane medjutim ako bude neka dobra suma sigurno ce ga prodat a kao zamjenu mogli bi dovesti Guidettija.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jun 2014, 17:57

Ma Guidetti ne igra nigdje i tesko da bi vise bio od koristi Feyenoordu kao prosli put. Nije ni Feyenoord vise u tako haoticnoj situaciji kao tada da mu jedan Guidetti moze donijeti prevagu. I ne zaboravi da je Guidetti jedan duzi period lose igrao za Feyenoord dok se nije "pronasao". Nakon Feyenoorda je imao onaj neki stomacni virus i vise nikad nije dosao u onu staru formu a kamoli da je napredovao.

Za razliku od njega Pelle je igrac sa iskustvom i koji igra koliko toliko konstantno. Bilo bi katastrofalno za Feyenoord kada bi otisao, mada ozbiljnu cifru od nekih minimalno 15 mi. € Feyenoord nebi mogao odbiti.

Ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti, Te Vrede nije ni blizu tog nivoa a para za neko novo pojacanje nema, cak ni u slucaju prodaje...
010 ISN'T JUST A CODE

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 jun 2014, 18:40

RK Gradacac je napisao/la:Ma Guidetti ne igra nigdje i tesko da bi vise bio od koristi Feyenoordu kao prosli put. Nije ni Feyenoord vise u tako haoticnoj situaciji kao tada da mu jedan Guidetti moze donijeti prevagu. I ne zaboravi da je Guidetti jedan duzi period lose igrao za Feyenoord dok se nije "pronasao". Nakon Feyenoorda je imao onaj neki stomacni virus i vise nikad nije dosao u onu staru formu a kamoli da je napredovao.

Za razliku od njega Pelle je igrac sa iskustvom i koji igra koliko toliko konstantno. Bilo bi katastrofalno za Feyenoord kada bi otisao, mada ozbiljnu cifru od nekih minimalno 15 mi. € Feyenoord nebi mogao odbiti.

Ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti, Te Vrede nije ni blizu tog nivoa a para za neko novo pojacanje nema, cak ni u slucaju prodaje...
Ne branim Guidettija i dobro znam pratio sam kada je bio u Feyenoordu stekao je simpatije kod publike jer je bas ono radom dolazio do golova imajuci u vidu da je Feyenoord radnicki klub. Nakon Feyenoorda nije se snasao nazad u City bio je i posudjen jedno vrijeme ali nije uspjeo nisam ni ja reko da bi on sada bio pojacanje ali Van Geel je dao u skorije jedan intervju gdje ga je spominjao. Te Vrede je jos mlad i naravno da nije ni blizu Pellea, po meni bi mozda bilo u slucaju da Pelle ode dovedu Castagniosa i kada bi ta cifra bila tih 15€ ja mislim da bi ga mogli dovest jer sada je Feyenoord usao u kategoriju 3 sto znaci da je medju zdravim klubovima u NL i da moze da dovodi nova pojacanja naravno ne neka mega pojacanja.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jun 2014, 18:58

Mislim da je Castagnios zavrsio s Feyenoordom kad je izabrao Twente umjesto maticnog kluba. Na svakoj utakmici kada igraju Feyenoord i Twente on redovno dobiva zvizduke od Feyenoordovih navijaca, tako da mislim da je slaba sansa da se on vise vrati. Doduse danas pare igraju glavnu ulogu a ne neki sentiment.

Ako Pelle vec mora ici onda bi vise volio vidjeti Guidetija u staroj formi nego njega.
Hajde valjda MvG ima neki plan u slucaju da Pelle stvarno ide :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jun 2014, 20:44

žao mi je kluba koji kupi panja Pellea :D kluba iz liga petice, jer taj tamo ne može igrat', već dokazano :D može igrat' u Holandiji, Belgiji, Rusiji, Turskoj

P.S. ovi naši nikako da završe za De Vrija, garant ga na kraju i neće dovest' :facepalm:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jun 2014, 22:02

hahaha Pelle panj a de Vrija ne mozete dovest, sila iz lige petice :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jun 2014, 23:08

jašta je nego panj, de mi reci gdje se to Pelle dokazao kao fudbaler? čovjek talijan, a nije uspio u Serie A :facepalm: dođe u holandiju i ubija :mrgreen: što će ti reći da je to slaba liga, da tamo maltene svako može briljirati .. Alfonso Alves, Altidore, Pelle, itd, itd .. svi su ubijali u holandiji, a flopirali u ligama petice .. rizik je kupovati iz holandske lige, pa to svako zna

što se Lazija tiče, nisi upućen ni sekunde, tako da je bolje preskočit', nego pisat' neke floskule, smajlije, itd

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 jun 2014, 23:18

Chinaglia je napisao/la:jašta je nego panj, de mi reci gdje se to Pelle dokazao kao fudbaler? čovjek talijan, a nije uspio u Serie A :facepalm: dođe u holandiju i ubija :mrgreen: što će ti reći da je to slaba liga, da tamo maltene svako može briljirati .. Alfonso Alves, Altidore, Pelle, itd, itd .. svi su ubijali u holandiji, a flopirali u ligama petice .. rizik je kupovati iz holandske lige, pa to svako zna

što se Lazija tiče, nisi upućen ni sekunde, tako da je bolje preskočit', nego pisat' neke floskule, smajlije, itd
Istine ima medjutim Pelle je ranije bio i u AZ ali nije pokazao ovo sto sada radi u Feyenoordu, valjda neke stvari dolaze i zreloscu covjeka/igraca. Za ligu petice je tesko ali mozda moze u nekom klubu u kojem bi on bio u centru paznje kao sto mu to sada daje Feyenoord. Ali naravno da ukoliko uspjes u EREDIVISIE nije garant za Primeru,Premijerku,bundesligu,SerieA ili Ligue. Naravno da ima jos i dalje dosta fudbalera iz Holandije koji uspjevaju i tako tvrdim isto da su bas Holandjani sampioni pravljenja talentiranih fudbalera i daju im dosta paznje i prilike a pogotovu u zadnjih godina zbog naravno i nedostatka finansijski sredstava.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jun 2014, 23:29

pa napisao sam da je rizik kupovat' u Holandiji, nisam napisao da niti jedan igrač ne valja :mrgreen: 100% je rizik dovodit' igrače poput' Pellea, Alvesa, Altidorea, itd .. jer ti igrači nikad nisu ni bili talentovani, a u Holandiji su kidali :D takve igrače nikad ne bih doveo .. možda će Finnbogason biti najnoviji primjer, ko zna

sa talentovanim igračima je opet drugačija stvar .. i kod njih ima rizika, ali manje su šanse da će flopat', nego što je slučaj sa igračima koji odjednom eksplodiraju :D mislim, volio bih kad bi De Vrij došao u Lazio, mlad i talentovan igrač, reprezentativac, odlično igra u Feyenoordu, pa da jednog dana i Lazio zaradi na njemu, a on pređe u Man Utd, Barcu, Juve, Bayern, Arsenal, itd

to je što bi se očekivalo od De Vrija, Fischera, Wijnalduma, Depaya, pa onog napadača što je bio kod vas, a prešao u Inter čini mi se, pa flopao .. znači, flopaju i nazovi talenti, što znači da ima rizika s njima, dok je kod ovih što odjednom eksplodiraju, velika šansa da će flopati

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 jun 2014, 13:07

@Chinaglia, nisam upucen u Lazio jer me ne zanimaju fasisticki klubovi.

Sto se tice ove tvoje prepotentne price malo pretjerujes. Niti je talijanska liga blizu onog sto je nekad bila niti je Lazio blizu talijanskog vrha. To sto talentovani igraci propadaju u Italiji nema nikakve veze sa Holandskom ligom nego pristupu talentovanim igracima u talijaskoj ligi. Zasto ne propadaju talenti kada predju u Englesku ili Spaniju? Nego vecinom kad predju u Italiju njihova karijera zavrsi prije negoli i pocne. Tvoj silni Lazio iz lige petice nije u stanju jednog obicnog talenta (kako ga ti opisa) poput de Vrija da dovede.
010 ISN'T JUST A CODE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 jun 2014, 13:45

ti izgleda ne razumiješ, ili ne želiš da razumiješ, ne znam šta je od to dvoje :?

da l' ti shvataš da holandska liga nije kvalitetna, ta liga nije mjerilo za lige petice?! Pelle je već bio u Serie A, čovjek talijan, nije uspio u Italiji .. Alves prešao u Englesku, pa flopao, Altidore također .. taj Altidore je bio i u Primeri, da je valjao, ne bi ga Villarreal pustio .. to nisu kvalitetni igrači za lige petice, za holandsku, belgijsku, tursku, rusku, vjerovatno da

s talentima je manji rizik, ali sigurno da ga ima, pa to nisam izmislio ja, to govore sami experti za mercato, da je rizik kupovat' holandske igrače jer je liga slaba, ta liga nije mjerilo jer tamo briljiraju i flopovi poput Pellea, Altidorea, Alvesa, itd .. dakle, niko ne kaže da će propast', al' ti niko ne može garantovat' da će postati ono što bi mu se predviđalo

imaš tih propalih talenata (Castaingos, Wijnaldum), itd .. ko može tvrdit' da isto neće zadesiti De Vrija, Depaya, itd? istina, Serie A nije ni blizu gdje je nekad bila, al' da jeste, taj Castaingos na prvom mjestu i ne bi završio u Italiji, jer su tamo igrale zvijezde i Serie A je bila najjača liga na svijetu .. mislim da nije u redu za flopiranje Castaingosa kriviti Serie A, Inter, itd
RK Gradacac je napisao/la:Tvoj silni Lazio iz lige petice nije u stanju jednog obicnog talenta (kako ga ti opisa) poput de Vrija da dovede.
Lazio nije silan kao nekad, kao ni Serie A što je bila nekad .. Lazio je u stanju dovest' dovest' De Vrija, al' to je neka druga stvar koja potiče iz vrha kluba, tj. od vlasnika .. zato sam ti i napisao da je bolje prešutjeti nego pisati nešto o čemu ne znaš .. za De Vrija nisam napisao da je jedan običan talenat, ne znam kako si to uopšte izvukao :facepalm: o De Vriju sam napisao ovo, a to nikako ne može u isti rečenicu s ovim što si ti protumačio
mislim, volio bih kad bi De Vrij došao u Lazio, mlad i talentovan igrač, reprezentativac, odlično igra u Feyenoordu, pa da jednog dana i Lazio zaradi na njemu, a on pređe u Man Utd, Barcu, Juve, Bayern, Arsenal, itd

nije moj problem što se tebi ne sviđa moje mišljenje da je holandska liga slaba, liga u kojoj flopovi dominiraju, liga iz koje je rizik (manji ili veći) kupovat' igrače, itd .. to ti je isto kad bi se ja busao u prsa da je Serie A jaka, najjača na svijetu, a zapravo više skupi igrači ne dolaze u Serie A, nego i talenti odlaze iz iste .. na stranu šta ja volim, bitno je šta je realnost i činjenica :D
RK Gradacac je napisao/la:@Chinaglia, nisam upucen u Lazio jer me ne zanimaju fasisticki klubovi.
predrasude su čudo :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.