mislis na Sea ?HOPLIT je napisao/la:ovaj momak je previše nabildan za fudbalera...čudno
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sead Kolašinac
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
to je zato sto se momak bavi boksom u slobodno vrijeme, sparing partner mu je marco huckfukarezv je napisao/la:mislis na Sea ?HOPLIT je napisao/la:ovaj momak je previše nabildan za fudbalera...čudno
Sacekaj da se vrati iz Brazila pa mu to reci u lice ako smijesHOPLIT je napisao/la:ovaj momak je previše nabildan za fudbalera...čudno

- Goalgetter
- Kontakt:
kome ti prijetis??HOPLIT je napisao/la:ovaj momak je previše nabildan za fudbalera...čudno
-
- Kontakt:
kakve su se sve poruke slalekanarinac je napisao/la:e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes prenesi mu ovakoMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
da ga u ovoj ponosnoj prkosnoj najljepsoj drzavi na svijetu ne zeli niko vidjeti ni na slici da je on zaboravljena on je svabo za nas neka igra za svabe zelim mu d abude najbolji igrac svijeta ali sto dalje od bosne i hercegovine jer mi imamo malog vranjesa zukanovica pandzu koji postavljaju glavu gdje taj kolosinac nebi nogu iz razloga jer on ne voli bosnu (ova trojca je vole srcem isto kao i ja) jer bi tu ako dodje da igra igrao iz koristi tako da neka igra za njemacku daleko mu nasa kuca od njegove bila.....on seeferovic i hajrovic su obicne izdajnice p....e koje gledaju svoje korist a neka pogleda sinsonju atmosferu neka pogleda smo jednu utakmicu u zenici koja se igra neka vidi kako se izgara za svoju reprezentaciju i on ce skontat da za ovu prkosnu bosnu nemoze svako igrat za ovu drzavu igraju zmajevi neka vidi kako se voli svoja drzava kako bi ga bosanci volili neka vidi kako dzeko bori se kako navijaci uzvikuju njegovo ime a svabe ce njegovo ime uzvikivat sigruno a znam da nisi fudbaler kako bi te svabe gledali kao obicnog cigana svabe koji oce da nam uzmu vize da nemozemo da hodamo po svijetu za tu reprezentaciju si se ti odlucio ma druze ne treba nam kolisnac i njemu slicni kad bi bili kao san marino..sretno u njegovoj karijeri prenesi mu ovako ali daleko mu bosna bila

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:kome ti prijetis??HOPLIT je napisao/la:ovaj momak je previše nabildan za fudbalera...čudno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Goalgetter je napisao/la:kome ti prijetis??HOPLIT je napisao/la:ovaj momak je previše nabildan za fudbalera...čudno

Ovaj Kolašinac i nije neki igrač kakvim ga vi predstavljate, ne kontam po čemu je tako dobar, osim što ima fizičku spremu? Djeluje mi skroz limitiran kao igrač 

- tyler durden
- Kontakt:
Toliko je limitiran da je najbolji bek njemacke lige.Jurica je napisao/la:Ovaj Kolašinac i nije neki igrač kakvim ga vi predstavljate, ne kontam po čemu je tako dobar, osim što ima fizičku spremu? Djeluje mi skroz limitiran kao igrač
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pretjera ga sad... Ignoriraj ovog gore, to je Boga pitaj koji account jacky-ija
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Izvor ? Tvoja glava moždatyler durden je napisao/la:Toliko je limitiran da je najbolji bek njemacke lige.Jurica je napisao/la:Ovaj Kolašinac i nije neki igrač kakvim ga vi predstavljate, ne kontam po čemu je tako dobar, osim što ima fizičku spremu? Djeluje mi skroz limitiran kao igrač

Jurica je napisao/la:Ovaj Kolašinac i nije neki igrač kakvim ga vi predstavljate, ne kontam po čemu je tako dobar, osim što ima fizičku spremu? Djeluje mi skroz limitiran kao igrač

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la:Jurica je napisao/la:Ovaj Kolašinac i nije neki igrač kakvim ga vi predstavljate, ne kontam po čemu je tako dobar, osim što ima fizičku spremu? Djeluje mi skroz limitiran kao igrač
+1
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
anonimni je napisao/la:Jurica je napisao/la:Ovaj Kolašinac i nije neki igrač kakvim ga vi predstavljate, ne kontam po čemu je tako dobar, osim što ima fizičku spremu? Djeluje mi skroz limitiran kao igrač

Samo ne znam odakle je, jel' Zapadna Hercegovina ili Hrvatska

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ljutite se vi koliko hoćete, totalno je limitiran kao igrač
.

jurica curica je garant iz skutorije
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
A Kolašinac je totalno limitiran kao igrač.STEVIE je napisao/la:jurica curica je garant iz skutorije

Ma neki petokolonas ne moze da gleda kako hvalimo zmajeve pa uletio. Moguce da je neki stranac sa ovog foruma sa duplim nickom. Nece da se zamjera sa nama Bosancima i registrovao novi da nam malo prkosi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.