Jucer
TOSK - Usora 3-0
Danas
Borac Tetovo - Borac Jelah
Bosna - Kosmos
Slobodno: Zepce
Livnjak, ova utakmica se igrala, nije dosudjeno

Pretpostavljam da da, ali trebali bi igrati playoff protiv Budućnosti, ako ovi ne odustanu. Mladost je sigurna preko lige.NKMramor je napisao/la:Da li mi neko od ovih koji su malo bolje proučili propozicije kantonalnih kupova može objasniti sljedeću stvar. Naime, da li je plasmanom ekipe Mladosti iz Malešića u Prvu ligu FBiH ekipa Mramora automatski osigurala nastup u kupu FBiH? (finale kupa TK: Mramor-Mladost Malešići)
Ovo bi bilo fenomenalno i svi klubovi se lakse probili do nacionalnog Kupa. Nebi morao proci 10 kola da se docepas jedne utakmice u kojoj primis 5 komada. Jos samo uvest neko pravilo po kojem nebi bilo izvlacenja parova nego igraju oni najblizi, naprave nesto slicno kao englezi s boxing dayom, jer nema smisla da npr. Krajina igra protiv Neuma. To je prevelika udaljenost, al pretpostavljam da si upravo na to mislio s ovim 'regionalne federalne kvalifikacije'.badblueboylivno je napisao/la:
Ja sam sada, nakon ispraćene dvije sezone Kupa FBiH, za to da se ovaj šrot od natjecanja ukine i da se igraju regionalne federalne kvalifikacije za deset mjesta tijekom ljeta.
Sudjelovali bi svi prvoligaši i drugoligaši i igrali ovako:
ukupno je 76 klubova, dovoljna su tri kola:
1. kolo 72 -> 36 (35 dana prije prvog kola Kupa BiH)
2. kolo 36 iz 1. kola + 4 slobodna u prvom kolu = 40 -> 20 (28 dana prije prvog kola Kupa BiH)
3. kolo 20 -> 10 (14 dana prije prvog kola Kupa BiH)
Pobjednici trećeg kola (njih 10) idu u prvo kolo Kupa BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.