Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Teretana
Ma nemam ja to puno, kad napnem stomak vide se pločice ali ovako kad sam opušten kao da mi je malo veći stomačić, a htio se malo izdefinisat pa reko da krenem i to. Jer 5-6 mjeseci nisam stomak nikako radio, kardio radim svake druge sedmice jer radim na masi. Dobio sam 15kg za 4 mjeseca.
MoR i Nitro hvala na odgovorima probat ću malo aktivnije radit..
MoR i Nitro hvala na odgovorima probat ću malo aktivnije radit..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kase bi negdje mogao naći sve vjezbe za sve dijelove tijela, ono za biceps, to to i to, za triceps.... Uvijek 2-3 iste radim pa valja malo i promjenuti
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bcaa smanjuje nivo amonijaka u misicima, za mozak prvi put cujem. Gdje si to procitao?samoposmatram je napisao/la:Klare povisenje sa 8 na 10 je tacno 25% vise. 2 od 10 je 20%. Mala ispravka od ranije.
Hidrirano tijelo daje do 20% vise snage u odnosu na tijelo koje nije hidrirano. Znaci voda daje snagu. Posavjetuj te se sa svojim doktorom, ako razmisljate o kreatinu. Na do 30% ljudi kreatin nema nikakvog efekta.
Bcaa je amino kiselina koja se brzo unosi u krv iz stomaka i ima najveci efekat na pocetku novog treninga, to jeste novih serija vijezbi za koje tijelo jos nema misicnu memoriju. Kasnije tijelo to jeste misici se naviknu i bcaa ima sve manji efekat.
Previse unosenja bcaa stvara amonijak u mozgu. Sto je stetno za mozdane celije.
Opet ovo nije moje mislenje ovo je nauka.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Meni je svaki trening drugačiji od onog prethodnog ..GunnerS je napisao/la:Kase bi negdje mogao naći sve vjezbe za sve dijelove tijela, ono za biceps, to to i to, za triceps.... Uvijek 2-3 iste radim pa valja malo i promjenuti
http://www.bodybuilding.com/exercises/" onclick="window.open(this.href);return false;
E hvala drugi.
Ma i meni je al uvijek ponavljam te vjezbe nako drugog-trećeg treninga....
Ma i meni je al uvijek ponavljam te vjezbe nako drugog-trećeg treninga....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- rob do bagro
- Kontakt:
Jedino sto je nauka rekla je da ti nemas pojma o zivotu opcenito,a o suplementaciji da ne pricam.Toliko si gluposti u 2-3 recenice da prosto ne mogu da vjerujem da si ti uopste zavrsio bilo kakvu skolu,a sto je najzalosnije takvi ljudi imaju i pristup internetusamoposmatram je napisao/la:Klare povisenje sa 8 na 10 je tacno 25% vise. 2 od 10 je 20%. Mala ispravka od ranije.
Hidrirano tijelo daje do 20% vise snage u odnosu na tijelo koje nije hidrirano. Znaci voda daje snagu. Posavjetuj te se sa svojim doktorom, ako razmisljate o kreatinu. Na do 30% ljudi kreatin nema nikakvog efekta.
Bcaa je amino kiselina koja se brzo unosi u krv iz stomaka i ima najveci efekat na pocetku novog treninga, to jeste novih serija vijezbi za koje tijelo jos nema misicnu memoriju. Kasnije tijelo to jeste misici se naviknu i bcaa ima sve manji efekat.
Previse unosenja bcaa stvara amonijak u mozgu. Sto je stetno za mozdane celije.
Opet ovo nije moje mislenje ovo je nauka.
Postedi nas svojih gluposti molim te
-
samoposmatram
- Kontakt:
HZ_ilidza ima dosta objavljeni istraga. Evo link za jednu http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/3437593/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bcaa uzimam i Sam kad se pojavi potreba.
Autogol je cisti primjer kako amonijak dijeluje na mozak.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Svakakvih gluposti na internetu , sjecam se naslova "Naucno dokazano: Ljudi skloni alkoholu u mladosti su inteligentniji od onih koji nisu" 
HZ_ilidzaa je napisao/la:Svakakvih gluposti na internetu , sjecam se naslova "Naucno dokazano: Ljudi skloni alkoholu u mladosti su inteligentniji od onih koji nisu"
Kako care ?IlPrincipe je napisao/la:Dobio sam 15kg za 4 mjeseca.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisi ti kriv,kriva je skolasamoposmatram je napisao/la:HZ_ilidza ima dosta objavljeni istraga. Evo link za jednu http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/3437593/" onclick="window.open(this.href);return false;
- IlPrincipe
- Kontakt:
Već me neko pitao u pp ovo pa sam mu odgovorio, evo i tebi u pp odgovor.VolimTz je napisao/la:Kako care ?IlPrincipe je napisao/la:Dobio sam 15kg za 4 mjeseca.
Ako ces tako onda je protein jedino suplementBurningLegion je napisao/la:Naravno da je tehnicki gledano suplement kad ga koristis u ovom obliku. Zasto? Pa zato sto ga koristis da suplementiras (nadopunis) svoju vec postojecu prehranu. Otud i naziv.
NO PYRO NO PARTY
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hocu i ja 15 kila u 4 mjeseca, deder na pm inzagi 
- thekoplegend
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li neko dobar plan ishrane? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
dorucak - rucak - veceraEvolution87 je napisao/la:Ima li neko dobar plan ishrane?
pusitite se teretane ba, ljudi bjeze od tereta vi plaćate da dižete željezo
- BurningLegion
- Kontakt:
Nije bolan, pa i drugim stvarima suplementiras nesto sto svakako imas u organizmu ili ga uzimas iz drugih izvora osim SUPLEMENTIMA namijenjenih iskljucivo u tu svrhu.Buu je napisao/la:Ako ces tako onda je protein jedino suplementBurningLegion je napisao/la:Naravno da je tehnicki gledano suplement kad ga koristis u ovom obliku. Zasto? Pa zato sto ga koristis da suplementiras (nadopunis) svoju vec postojecu prehranu. Otud i naziv.
Postoji velika razlika izmedju smanjenja tjelesne tezine i dobitka na misicnoj masi. Dobiti na osjetnoj misicnoj masi sigurno neces bez teretane i sl. pa da prohodas milijun kilometara, a ako ti je cilj cisto da smrsas, neovisno o postotku misicne mase u tijelu i transformacije istog, onda cisto jedi manje nego sto ti tijelo potrosi i smrsas ces da je ne znam koliko kg u tebi. No, kao sto rekoh, postoji velika razlika izmedju te dvije stvari.sonik24 je napisao/la:dorucak - rucak - veceraEvolution87 je napisao/la:Ima li neko dobar plan ishrane?
pusitite se teretane ba, ljudi bjeze od tereta vi plaćate da dižete željezoi ja sam nekad dizao, ali sad kad skontam, why!? za godinu dana, zaboravit ces da si bio tamo, ali eto svakom svacije, nije lose u biti bavit se sportom. Ko hoce da smrsa, teretana nije losa, samo da skonta koje vjezbe idu, ali evo ja sam bez teretane smrso 6-7 kg, samo umanjio klopu i hodam, krecem se troduplo vise, nista drugo.
- undefined007
- Kontakt:
Ima li ko šta da preporuči za visinu? Vježbe ne postoje znam, ali neka supstanca ? HGH kapsule?
A samo mi 5 cm fali. 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.