C.Bosh (Miami) (16,5) manje 1.85
Texas-St.Johns 1 2.10
Kv.6
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne razumijem se bas u tenis, al' eto ako si cuo za "Roddick Zna", ovo sam od njega preuzeo, jer on to bas prati i vecinom samo tenis igra, uplate su mu po 100 eura na svaki listic i *bg, prolazi covjek... pa ako ispratis, sretno namSPY je napisao/la:Ima li ko kakvu pametnu za ovaj tenis?

bevanda4 je napisao/la:Silkeborg - Lyngby 1 @4.00 [LIVE] (trenutno: poluvrijeme, rezultat: 0-1)
Maknut par iz svih manjih kladionica.. Bet365 uvijek daje sve uživo, pa tako i sada. Mislio sam ih igrati 2/1 prije utakmice, al odustao.. Sad je prilika na poluvremenu. Tko isprati - sretno!
HT: 0-1bevanda4 je napisao/la:Silkeborg - Lyngby 1 @4.00 [LIVE] (trenutno: poluvrijeme, rezultat: 0-1)
Maknut par iz svih manjih kladionica.. Bet365 uvijek daje sve uživo, pa tako i sada. Mislio sam ih igrati 2/1 prije utakmice, al odustao.. Sad je prilika na poluvremenu. Tko isprati - sretno!

Zna covjek nema sta..ACM3022 je napisao/la:ne razumijem se bas u tenis, al' eto ako si cuo za "Roddick Zna", ovo sam od njega preuzeo, jer on to bas prati i vecinom samo tenis igra, uplate su mu po 100 eura na svaki listic i *bg, prolazi covjek... pa ako ispratis, sretno namSPY je napisao/la:Ima li ko kakvu pametnu za ovaj tenis?![]()

Ja odigrao manje i pobjeda sassarizgmiky je napisao/la:Sassari-E.A. Milano 157.5 over 1.90
mislim da ovo ide preko, ja probao
pucaj tko te zanimanoviclan je napisao/la:zna li neko live stats (poeni) na utakmici Sassari - Milano
Evo tu imas http://195.56.77.56/n4/indexITALEGA.html?ita_66058" onclick="window.open(this.href);return false;noviclan je napisao/la:zna li neko live stats (poeni) na utakmici Sassari - Milano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.