Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Prijatno me iznenadise veceras, dobri smo bili, na taktickom planu, nema zavrsnice, ali bar smo igrali nesto.
A Brazil sam gledao nekoliko puta i ovo im je mozda i najlosija tekma ove godine, mada cim su dodali gas malo u drugom, dali su gol, odmah se primetio jak presing i tu su nas lomili.
Ali bez obzira, odlicna tekma momaka.
A Brazil sam gledao nekoliko puta i ovo im je mozda i najlosija tekma ove godine, mada cim su dodali gas malo u drugom, dali su gol, odmah se primetio jak presing i tu su nas lomili.
Ali bez obzira, odlicna tekma momaka.
Na tome treba raditi, zeza nas opasno neefikasnost kao i primanje glupih golova. I naravno, Ivanovicu nije mesto na stoperu.Paradajz je napisao/la: nema zavrsnice
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Evo kako ja vidim kako bi trebali izgledati u narednim kvalifikacijama, ako svi budu zdravi naravno!

Znaci, 'ladno mozemo poslati 2 jake ekipe na SP na kojem ne ucestvujemo....
Ono sto "jos ostane": Avramov, Maksimović, Tomović, Rajković, S. Mitrović, Spajić, Petrović, Kuzmanović, Medojević, Krstičić, Lazović, Radović, Đuričić, S. Šćepović...9-ca njih u ligama 5 + Đuričić Benfica, Radović najbolji igrac poljske lige, Šćepović prvi strijelac Segunde...

Znaci, 'ladno mozemo poslati 2 jake ekipe na SP na kojem ne ucestvujemo....
Ono sto "jos ostane": Avramov, Maksimović, Tomović, Rajković, S. Mitrović, Spajić, Petrović, Kuzmanović, Medojević, Krstičić, Lazović, Radović, Đuričić, S. Šćepović...9-ca njih u ligama 5 + Đuričić Benfica, Radović najbolji igrac poljske lige, Šćepović prvi strijelac Segunde...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Igrao bi meni Ljajic umesto Sulejmanija, on nudi ako ne slican flair kao i Tadic, samo sto je sebican mnogo.
Moze, ali je on slabiji od Sulejmanija u defanzivi. Ovaj se non stop u Benfici ponavlja po lijevoj, isto ono sto Markec radi na desnoj strani... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakvu mi bazu imamo pa to je nevjerovatno.
Gledam malo ove sastave što je marconato postavio i shvatim da imamo još jedan tim od 11 koji igraju u najjačim evro ligama a koji nisu u ova 22...
Gledam malo ove sastave što je marconato postavio i shvatim da imamo još jedan tim od 11 koji igraju u najjačim evro ligama a koji nisu u ova 22...
Kod defanzive nema brige, ako Matic i Gudelj drze sredinu. Ljajic ima taj spark, pas, sut, mnogo je talentovan, samo sebicnost da smanji i da poradi na radnoj etici.
- alan_kardec
- Kontakt:
Po meni, Gudelj ništa specijalno nije pokazao na ovoj turneji, ne znam za vas. Očekivao sam više od njega, doduše i neki glavni igrači su podbacili (Kolarov protiv Brazila
). Čisto sumnjam da će Drulović ili neki drugi selektor (a kako sad stvari stoje Drulović je ove iz saveza kupio partijom repke protiv Brazilaca) u prvih 11 dati prednost Gudelju koji je sličan tip igrača kao i Matić, ispred klasičnog destruktivca kakav je Fejsa. Cijenim da bi tandem zadnjih veznih Matić-Gudelj pogao počinjati tekme protiv repki koje igraju zatvorenije ili koje dođu na Marakanu da se bunkerišu, tipa Jermenije, Albanije, a nije isključeno i Danske.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam, meni je Gudelj pokazao zavidan nivo odbrane, i za razliku od Fejse nije klasican kostolomac, ima soft touch, dobar je na lopti, mislim da bi mogao pokazati na duze staze dosta.
Mada sam ja i dalje za Jojica pored njega Matica, Klopp od Jojica pravi masinu, ne mora on biti vrhunska klasa u buducnosti, ali moze postati dobar all round veznjak u sistemu Dortmunda.
Mada sam ja i dalje za Jojica pored njega Matica, Klopp od Jojica pravi masinu, ne mora on biti vrhunska klasa u buducnosti, ali moze postati dobar all round veznjak u sistemu Dortmunda.
@ Paradajz,
Slazem se. Meni je takodje velika dilema Gudelj ili Jojić! Obojica izrazito napreduju, ali su opet stilom razliciti igraci...
Jojić je protiv Reala u Njemackoj odigrao odlicnu utakmicu na toj poziciji i dosta cesce u Borusiji igra to, nego krilo...On bi mi bio partner Matiću kada igramo protiv zatvorenih i bunkeraskih ekipa kao sto vec neko pomenu - Jermenija, Albanija...Njega uvijek vuce da ide prema naprijed i dosta se ubacuje iz drugog plana, tako da s njim u igri imamo opciju vise u napadackim akcijama.
S druge strane, Gudelj je pravi moderni veznjak sa velikim radijusom kretanja. Atletski i fizicki jak i sasvim solidan na lopti...Ne kazem da je vec sada bolji igrac od Fejse, ali mi je nekako moderniji, tehnicki potkovaniji i ne sumnjam da ce jos dosta napredovati.
Fejsa je odlican za meceve protiv trkacki dominantnih protivnika, jer je njegov zadatak iskljucivo defanziva. Njegovim prisustvom je Matić dosta rastereceniji i moze mnogo vise da se posveti kreiranju akcija, sto on itekako zna...
Ne smijemo zaboraviti ni cesto osporavanog (cak i sa moje strane) Raću Petrovića koji je pokazao da moze posluziti u nekoj rotaciji i i biti opcija vise, ali nista preko toga...
Sve u svemu, Drulović ima slatke muke na poziciji centralnog/defanzivnog veznog...
Slazem se. Meni je takodje velika dilema Gudelj ili Jojić! Obojica izrazito napreduju, ali su opet stilom razliciti igraci...
Jojić je protiv Reala u Njemackoj odigrao odlicnu utakmicu na toj poziciji i dosta cesce u Borusiji igra to, nego krilo...On bi mi bio partner Matiću kada igramo protiv zatvorenih i bunkeraskih ekipa kao sto vec neko pomenu - Jermenija, Albanija...Njega uvijek vuce da ide prema naprijed i dosta se ubacuje iz drugog plana, tako da s njim u igri imamo opciju vise u napadackim akcijama.
S druge strane, Gudelj je pravi moderni veznjak sa velikim radijusom kretanja. Atletski i fizicki jak i sasvim solidan na lopti...Ne kazem da je vec sada bolji igrac od Fejse, ali mi je nekako moderniji, tehnicki potkovaniji i ne sumnjam da ce jos dosta napredovati.
Fejsa je odlican za meceve protiv trkacki dominantnih protivnika, jer je njegov zadatak iskljucivo defanziva. Njegovim prisustvom je Matić dosta rastereceniji i moze mnogo vise da se posveti kreiranju akcija, sto on itekako zna...
Ne smijemo zaboraviti ni cesto osporavanog (cak i sa moje strane) Raću Petrovića koji je pokazao da moze posluziti u nekoj rotaciji i i biti opcija vise, ali nista preko toga...
Sve u svemu, Drulović ima slatke muke na poziciji centralnog/defanzivnog veznog...
Super je da mi imamo i Fejsu i Gudelja i Matića, a bogme na osnovu poslednje utakmice i Raću Petrovića. 4 dostojna igrača za nacionalni tim. Naravno dvojica mogu početi. Fejsa i Matić su moj izbor, ali to ne znači da Gudelj ne može puno bolje od onoga što je bilo na američkoj turneji. Dugo je trebalo posle Igora Duljaja da dobijemo konstantne i kvalitetne igrače na tim defense pozicijama. Sada ih imamo i niko nije višak. Gudelj će nadam se tek pokazati koliko može.

Pejčinović presao u Lokomotivu iz Moskve!
Dobar izbor Pejčinovića, vodilja mu je sigurno bila gdje će dobiti veću minutažu. A i Ruska liga iz sezone u sezonu sve jača i sve izdašnija po pitanju plaćanja.
Bogatiji smo za jos jednog napadaca u ligama petice! Pešić presao iz Jagodine u Tuluz!
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=139633" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=139633" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko bi rekao da će Pešić zaigrati u Francuskoj...
E sad treba iskoristiti ovu životnu šansu.
Neymar who?!
Speed - 101
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Paklen igrač već sad.
A svaki put kad pogledam onu situaciju kad Kolarov skroz iskosa šuta u Cezara, a Tadić na petercu sam...
Mažić sudi Portugal-Njemačka u ponedjeljak. Ako se pokaže u ovim prvim utakmicama (cijenim da bi do kraja grupne faze mogao odsuditi bar još jednu), ne gine mu neko četvrtfinale ili možda čak nešto više.
I da ne zaboravim, antiDrulović kampanja u punom jeku. Pojedinci mu čak osporavaju zasluge za zlato iz Litvanije, i pripisuju ga njegovoim pomoćnicima.
Only in Serbia. 
A svaki put kad pogledam onu situaciju kad Kolarov skroz iskosa šuta u Cezara, a Tadić na petercu sam...
Mažić sudi Portugal-Njemačka u ponedjeljak. Ako se pokaže u ovim prvim utakmicama (cijenim da bi do kraja grupne faze mogao odsuditi bar još jednu), ne gine mu neko četvrtfinale ili možda čak nešto više.
I da ne zaboravim, antiDrulović kampanja u punom jeku. Pojedinci mu čak osporavaju zasluge za zlato iz Litvanije, i pripisuju ga njegovoim pomoćnicima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa logicno...Inace se za samo 4 utakmice (od kojih su 2 pobjede, remi i jedan poraz i to na kraju takmicarske sezone) moze mnogo toga zakljuciti...
Ako sam dobro upucen, glavni u toj kampanji je lik koji je prvo zestoko pljuvao Toleta, da bi mu se na kraju priklonio i na sva usta ga hvalio...
Ako sam dobro upucen, glavni u toj kampanji je lik koji je prvo zestoko pljuvao Toleta, da bi mu se na kraju priklonio i na sva usta ga hvalio...
Ergic gost u " nedeljom u 2" - HRT 1 .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.