Utakmice SP-a na TV kanalima

O navijačima, zanimljivostima, sličice, TV prijenosi, prognoze, takmičenja forumaša i druge zabavne teme.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci

filip13

Re: Utakmice SP-a na TV kanalima

Post Postao/la filip13 » 09 jun 2014, 12:13

blago onima koji će prvenstvo pratiti na HRT

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jun 2014, 12:35

Legendo prenosi li Tv Slo Sp ?
Imamo ga na Moja Tv 8-)

forman
Kontakt:

Post Postao/la forman » 09 jun 2014, 12:51

Sheyi je napisao/la:Legendo prenosi li Tv Slo Sp ?
Imamo ga na Moja Tv 8-)
I ako bude mislim da će biti zaključan, po nekoj logici :D

Nije mi jasno kako ovi šupci iz telekoma smiju naplaćivati HD kanal BHRT, kad ga oni puštaju džaba.. nek mi neko pojasni ??

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2014, 13:56

Sheyi je napisao/la:Legendo prenosi li Tv Slo Sp ?
Imamo ga na Moja Tv 8-)
Imaš TV SLO 1, sport ide na TV SLO 2, tako da :P

moraš prijaviti HD paket, da bi gledo BHT HD jbg :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 jun 2014, 14:10

http://www.bhrt.ba/nekategorizirano/digitalizacija/" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci ili HD ili analogni signal BHT-a...koji amateri u pm...po ovom klipu onaj lik koji objasnjava jasno je rekao da ce imati HD signal oni kablovski operateri i IPTV platforme koje omogucavaju tj koje imaju mogucnost emitovanja HD signala dok ce ostali imati bht putem analognog emitovanja?! znaci nista od SD signala..ma nama ne treba dati nista..treba nam sve zabraniti i da Bogda ne uspjeli sa digitalizacijom, da zavrsimo kao crna rupa u Europi...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2014, 14:16

Sačekaj dan-dva pa ćemo komentarisati, ovako sad pričamo, a ništa konkretno ne znamo, osim toga da će BHT HD imati samo korisnici koji imaju uključene HD pakete, bar što se tiče Moje TV, nemoguće je pustiti svima HD, jer pola ne bi moglo primati to zbog opterećenosti i sl sranja jbg. takva smo država, sad i da zovneš da priključiš, pitanje hoće li ti priključiti i kad, može li ti parica izdržati i sl

Opet kažem neko onaj obični BHT naprave sliku kao na arenasport i aljazera balkan meni HD ne treba :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 09 jun 2014, 14:25

Sva ova situacija pokazuje kakav smo mi odron od države. Imam na kablovskoj preko 80 programa i sve slike odlične kvalitete, ali kada prebaciš na BHT ili FTV to je žalosno. Samo mi je žao što isključe HRT i što Face ne prenosi jer im je slika najjača. Ništa pozitivno i ne očekujem od naše televizije.

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 09 jun 2014, 14:28

Imam ja moja TV full i led tv 42" full hd, znaci sve je to odlicno ali hocu li imati BHT u dobroj slici?
Trenutno kada listam kanale ima rubrika HD gdje ima face,arena itd. i pise da nazovem 1444, hocu li taj BHT HD dobiti ili cu morati kupiti?
Koliko se to placa?
pozz

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 jun 2014, 14:34

legenda reala je napisao/la:Sačekaj dan-dva pa ćemo komentarisati, ovako sad pričamo, a ništa konkretno ne znamo, osim toga da će BHT HD imati samo korisnici koji imaju uključene HD pakete, bar što se tiče Moje TV, nemoguće je pustiti svima HD, jer pola ne bi moglo primati to zbog opterećenosti i sl sranja jbg. takva smo država, sad i da zovneš da priključiš, pitanje hoće li ti priključiti i kad, može li ti parica izdržati i sl

Opet kažem neko onaj obični BHT naprave sliku kao na arenasport i aljazera balkan meni HD ne treba :P
pa jesil ti cuo sta kaze onaj jedan od govornika u klipu? uopste ne spominje SD signal..jos lik hladnokrvno kaze: oni operateri koji ne emituju hd signal, koristit ce obicni analogni signal?! znaci ja kao korisnik mtel open iptv necu sigurno imati HD signal jer mtel ne emituje hd kanale!! i kao poklon od Velida Spahe cu ostati na analognom signalu..da Bogda proglasili stecaj :D :clap: :pray:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 jun 2014, 14:37

exorciiist je napisao/la:Imam ja moja TV full i led tv 42" full hd, znaci sve je to odlicno ali hocu li imati BHT u dobroj slici?
Trenutno kada listam kanale ima rubrika HD gdje ima face,arena itd. i pise da nazovem 1444, hocu li taj BHT HD dobiti ili cu morati kupiti?
Koliko se to placa?
pozz
ti ces imati BHT HD bez problema..i neces nista placati..bit ce ti u sklopu tog HD paketa, mislim ako imas aktiviran taj hd paket..a ako nemas onda ces morati aktivirati i platiti taj hd paket

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jun 2014, 14:43

Hd paket je mislim 4 marke na Moja tv, trenutno imaju Arene, AJb i Face.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2014, 14:58

Sheyi je napisao/la:Hd paket je mislim 4 marke na Moja tv, trenutno imaju Arene, AJb i Face.
Dorcel :mrgreen: i BHT će biti :P

exorciiist je napisao/la:Imam ja moja TV full i led tv 42" full hd, znaci sve je to odlicno ali hocu li imati BHT u dobroj slici?
Koliko se to placa?
pozz
moraš nazvati 1444 i prijaviti HD paket

edo07 je napisao/la: pa jesil ti cuo sta kaze onaj jedan od govornika u klipu? uopste ne spominje SD signal..jos lik hladnokrvno kaze: oni operateri koji ne emituju hd signal, koristit ce obicni analogni signal?! znaci ja kao korisnik mtel open iptv necu sigurno imati HD signal jer mtel ne emituje hd kanale!! i kao poklon od Velida Spahe cu ostati na analognom signalu..da Bogda proglasili stecaj :D :clap: :pray:
Ma biće ba bolja slika na običnom BHT-u, nemoj da se sikiraš

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 jun 2014, 15:00

legenda reala je napisao/la:Opet kažem neko onaj obični BHT naprave sliku kao na arenasport i aljazera balkan meni HD ne treba :P
Znam da si na onom drugom forumu i ima onaj lik što većinom daje provjerene informacije za BH Telecom, napisao je da će biti poboljšana slika i na SD kanalu, tako da će vjerovatno biti kao Arene ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

forman
Kontakt:

Post Postao/la forman » 09 jun 2014, 15:10

Zašto BHRT kaže da je besplatan HD signal kad ga BhTelecom naplaćuje 4KM... samo nek mi neko to pojasni... zar ne bi trebao da pusti ovaj kanal u HD džaba, zašto plaćam **** pretplatu ??

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 09 jun 2014, 15:14

Padovan je napisao/la:...napisao je da će biti poboljšana slika i na SD kanalu, tako da će vjerovatno biti kao Arene ;)
Ako je tako onda super, ne treba mi (nam) vise. :D
FK Željezničar
Chelsea FC

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jun 2014, 15:17

legenda reala je napisao/la:Opet kažem neko onaj obični BHT naprave sliku kao na arenasport i aljazera balkan meni HD ne treba :P
Sad htio da ovo napišem :lol: Nek bude ko arena na velikom led ekranu i **** hd :bih:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 jun 2014, 15:28

Keenan.- je napisao/la:
Padovan je napisao/la:...napisao je da će biti poboljšana slika i na SD kanalu, tako da će vjerovatno biti kao Arene ;)
Ako je tako onda super, ne treba mi (nam) vise. :D
Mada, sad se svi nešto digli HD i ti fazoni :mrgreen: (a realno kako rade u BH Telecomu i da priključiš ovaj HD paket dok dođu proći će SP :D), dovoljno je da bude slika kao na pobrojanim kanalima.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 jun 2014, 16:25

Naše utakmcie ću gledat na BHT negdje vani, a ove ostalo kontam malo gledat na našem, a malo na ZDF da gledam u HD i Digitalno, samo gledam sad ZDF prenosi jedan dan utakmice, a ARD drugi. A meni je problem ne mogu na satelitu da uhvatim taj ARD, jel zna neko kako da ga pronađem, da mi da neku Freq da ga pronađem, jer ja sam bio našo neki al ne pronalazi kanal :)

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 09 jun 2014, 17:03

Nemam jos uvijek hd paket prikljucen ali trenutno mi je tv povezan sa resiverom preko scarta ne radi preko HDMI, kad prikljucim hd hoce li donositi novi resiver ? To ce dugo trajati ?
I jel sigurno potvrdjen taj BHT HD?

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 09 jun 2014, 17:11

Ma manite mi se BH Telecoma. To sam isključio 2007. Nego hoće li Telemach uvoditi BHT HD ili će biti gledati utakmicu na HRT 2 preko D3GO? :think:

Ako je to samo za MojaTV korisnike, onda je krajnje bezobrazno od strane državne televizije i BH Telecoma jer nas faktički ucjenjuju da postanemo korisnici tog operatera. Zašto ljudi plaćaju pretplatu za televiziju onda?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.