Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bhsport
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la bhsport » 09 jun 2014, 13:44

Ajax je napisao/la:
bhsport je napisao/la:U prvih 11 sigurno ne, ali kao zamjena za Misketa 200%. Said je igrac poteza a mi pored Misketa nemamo takvog.
Said je u stanju nanizati 4,5 igraca i dati loptu.
Naravno mislim na Saida prije zadnje povrede... Klasa iznad poluigraca koji se sada sepure Brazilom, nazalost.
Taj na tvom avataru bi po meni trebao da bude bolja zamjena za Misketa od Saida ili Susica.
Doci ce njegovo vrijeme, a kad si vec njega dohvatio sa veznjacima Besic-Prcic a ispred njih Pjanicem, te krilima Lulic i Izet imamo trkacku sredinu ko malo ko. :cool:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jun 2014, 13:45

bhsport je napisao/la:
Doci ce njegovo vrijeme, a kad si vec njega dohvatio sa veznjacima Besic-Prcic a ispred njih Pjanicem, te krilima Lulic i Izet imamo trkacku sredinu ko malo ko. :cool:
Slazem se. Tako bi trebalo postepeno da bude od sljedecih kvalifikacija.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jun 2014, 14:05

dubrovnik je napisao/la:Gledao sam Saida makar 10 utakmica u Dinamu prije povrede i to one prve. Samo je 2-3 puta pokazao nesto od toga kako vi kazete velikog talenta. Nista tu nazalost nema dobro od ovog momka, mozda je nekad bilo ali vise doslovno nista. Mislim da je i Visca sada puno bolji igrac od Husejnovica. Mozda nekad i proigra ali ovakav kakav je bio i u najboljim trenutcima u Dinamu nije kalibar za repku. Usput u 23:00 ima prenos Santos:BIH na GOL TV. Ne znam postoje li linkovi ja gledam uzivo na televiziji. :D
pa normalno da nije jer ga je ona drakula stavila u sredinu haman zadnji vezni, a covjek je krilo :crazy:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 09 jun 2014, 15:08

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jun 2014, 10:57

Kakvu je samo golcinu zabio Izo iz okreta pod raslje "slabijom" nogom. Igracina !!!!
On i Besic ce nam ogromno pomoci u buducnosti.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 10 jun 2014, 17:01

HZ87

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 17:12

revoX. je napisao/la:[url]http://zmajevibih7.****.com/2014/06/ekskluzivno-izet-hajrovic-napustio.html[/url] :cool:
Ovim ne vjerujem ništa. Njih i S'port.ba sam totalno prestao pratiti, kakvi dipleri :puke:

Ali nije nemoguće da je ovo istina pošto se već špekuliše par dana o ovom transferu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2014, 18:17

Ja procitah da je stvar gotova. :njanjanja:

Eh, samo da ne dodje demant. :pray:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 jun 2014, 18:42

maxuz baxuz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/werder- ... cem/133112

Eh da hoce otici... :pray:
bilo bi dobro :thumbup:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jun 2014, 18:58

Bundesliga Spotlight @BundesligaSpot
transfermarkt: Schalke, Bremen, PSV & Everton are all interested in Galatasaray's Izet Hajrovic. #S04 #SVW #EFC
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2014, 19:17

Bio sam skeptican pred ove prijateljske, bio sam misljenja da ne bi trebao igrati u prvoj jer nema dovoljno minuta u drugom dijelu sezone, ali posipam se pepelom evo vec danima. Izete oprosti :tokralju:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 10 jun 2014, 19:42

Ništa ne potpisivati dok se ne završi SP. Postoji odlična šansa za Izeta da se s ovakvim igrama proda puno bolje od prosječnog Bremena. U Premiership najbolje ako je ikako moguće, ako ne onda u neki tim koji igra Ligu Šampiona.

Uostalom, nema potrebe ni žuriti iz Galatasaraya, ipak je to veliki klub bez obzira što igra u turskom prvenstvu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2014, 19:47

Dobra opcija je Werder jer tamo bi sigurno imao veće šanse da postane standardan u prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 jun 2014, 19:49

Wisey je napisao/la:Ništa ne potpisivati dok se ne završi SP. Postoji odlična šansa za Izeta da se s ovakvim igrama proda puno bolje od prosječnog Bremena. U Premiership najbolje ako je ikako moguće, ako ne onda u neki tim koji igra Ligu Šampiona.

Uostalom, nema potrebe ni žuriti iz Galatasaraya, ipak je to veliki klub bez obzira što igra u turskom prvenstvu.
Problem i jest sto ne igra..i radi toga ne treba "hasiti" i zeljeti mu transfer u Real pa da odigra tri minute u sezoni..Izet je veliki potencijal, ali polako, nije ni svjetska klasa..Werder je odlican klub za njega..i liga i klub..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jun 2014, 19:51

Wisey je napisao/la:Ništa ne potpisivati dok se ne završi SP. Postoji odlična šansa za Izeta da se s ovakvim igrama proda puno bolje od prosječnog Bremena. U Premiership najbolje ako je ikako moguće, ako ne onda u neki tim koji igra Ligu Šampiona.

Ma ja ko *ebe biti standardan u jednom bundesligasu. I za godinu, dvije zaigrat u jednom od najboljih bundesligasa. Bolje otici u najbolje klubove na svijetu. Po mogucnosti u Premiership. Jer tu je raj za nase igrace. Cim poznatiji klub to bolje. A to da ce u tom klubu grijati klupu i igrat povremeno to i nije bas nesto vazno.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 10 jun 2014, 20:44

Ajax je napisao/la: Ma ja ko *ebe biti standardan u jednom bundesligasu. I za godinu, dvije zaigrat u jednom od najboljih bundesligasa. Bolje otici u najbolje klubove na svijetu. Po mogucnosti u Premiership. Jer tu je raj za nase igrace. Cim poznatiji klub to bolje. A to da ce u tom klubu grijati klupu i igrat povremeno to i nije bas nesto vazno.
Kakve veze ima nacionalnost igrača s klubovima? Kakva je to logika jbt..

Izet ima ekstra kvalitetu, on je već sada igrač za Ligu Šampiona, a biće još i bolji. A igrati u najjačoj ligi na svijetu pa makar i za klub iz donjeg dijela tabele poput Aston Ville sad, je opet bolje nego igrati za prosječni bundesligaški klub.

Ok, nek potpiše sad za Bremen pa bi se poslije Brazila kajao kad bi naišla neka jača ponuda. Zato sam rekao da ne treba ništa potpisivati prije SP, jer osim neke povrede ne daj Bože, njegov status se kasnije može samo poboljšavati.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 10 jun 2014, 20:48

Misliš da bi ga Galata tako lahko pustila ako se na SP pokaže?! Puno lakše će ga sad prodati i neki solidan tim će imati priliku da ga kupi, nego poslije odličnog (akoBogda) prvenstva.
Vrlo lahko bi se onda moglo desiti da zaglavi u Galati još jednu sezonu, osim ako bi po njega krenuli neki od najvećih timova u Europi, što je, složit ćeš se, malo vjerovatno. Zato bi se bolje bilo sad obezbijediti i što prije bježati iz Turske.

A vezano za odlazak u Werder, samo jedna stara izreka: "Bolje biti prvi na selu, nego drugi u gradu." :kafa:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jun 2014, 20:49

Neka ne zuri, pozurio je sa Galatasarayom pa se nasao u problemima, niti igra niti prima platu. Everton i Schalke se takodje navodno interesuju za njega a bolji su izbor od Werdera.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 20:50

Wisey je napisao/la:
Ajax je napisao/la: Ma ja ko *ebe biti standardan u jednom bundesligasu. I za godinu, dvije zaigrat u jednom od najboljih bundesligasa. Bolje otici u najbolje klubove na svijetu. Po mogucnosti u Premiership. Jer tu je raj za nase igrace. Cim poznatiji klub to bolje. A to da ce u tom klubu grijati klupu i igrat povremeno to i nije bas nesto vazno.
Kakve veze ima nacionalnost igrača s klubovima? Kakva je to logika jbt..

Izet ima ekstra kvalitetu, on je već sada igrač za Ligu Šampiona, a biće još i bolji. A igrati u najjačoj ligi na svijetu pa makar i za klub iz donjeg dijela tabele poput Aston Ville sad, je opet bolje nego igrati za prosječni bundesligaški klub.

Ok, nek potpiše sad za Bremen pa bi se poslije Brazila kajao kad bi naišla neka jača ponuda. Zato sam rekao da ne treba ništa potpisivati prije SP, jer osim neke povrede ne daj Bože, njegov status se kasnije može samo poboljšavati.
Mislim da je za jednog mladog igrača puno bolje da igra standardno u nekom klubu. Igrao bi sigurno u Werderu koji igra najbolju ligu na svijetu (po mom ukusu, gdje dolazi do izražaja ljepota fudbala, a ne kao u Engleskoj koliko je ko fizički jak i koliko ko može odigrati utakmica u prenatrpanoj sezoni). Svi znamo da je Bundesliga raj za mlade igrače. Ako se pokaže dobro u Werderu može otići u bilo koji klub na svijetu kao i Klose, Marin, Ozil i još dosta njih koji su igrali za Werder. Ali vjerovanto će sačekati kraj SP-a oko finalnog dogovora.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.