Phoenix Suns

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la Donnie Darko » 16 apr 2014, 11:51

Najbitnije je da se svi odmore fino preko ljeta (pogotovo Dragic i Frye), pa onda nastaviti u istom ritmu i sljedece sezone. Uz par pojacanja, a ne sumnjam da ce McD povuci prave poteze, playoff ne bi trebao doci u pitanje.

Hayward i dobar defanzivni centar, i svi sretni i zadovoljni.

Kad se samo sjetim kako je sve izgledalo prije manje od godinu dana, i ovo deveto mjesto i 47/48 pobjeda je EKSTRA. Tako da se ne bunim.

Nadam se da ce Dragic dobiti neko priznanje za ovu sezonu, ili MIP ili jedan od All NBA timova. Velika nepravada bi bila da poslije pljacke na AS vikendu ne dobije nikakvu nagradu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 apr 2014, 21:54

evo najzanimljivijih stvari sa danasnje pressice povodom kraja sezone :salut:
slika
slika
slika
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Phoenix Suns

Post Postao/la JoseMourinho » 19 apr 2014, 01:48

Kad se sjetim prije 4 godine čini mi se playoff protiv LAL, kad sam navijo da prodju, igrali su predobru košarku, ako se dobro sjećam pored nesha i amaria, bio je tu hil, fray, Dragić, Barbosa, lopez :D

Ako ima ko upućen, ko bi mnogo iduće godine pojacat Sunse?

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Odg: Phoenix Suns

Post Postao/la Donnie Darko » 19 apr 2014, 03:23

JoseMourinho je napisao/la:Kad se sjetim prije 4 godine čini mi se playoff protiv LAL, kad sam navijo da prodju, igrali su predobru košarku, ako se dobro sjećam pored nesha i amaria, bio je tu hil, fray, Dragić, Barbosa, lopez :D

Ako ima ko upućen, ko bi mnogo iduće godine pojacat Sunse?
Zaboravio si J. Richa :mrgreen:

McD-u se svidja Hayward, rekao je ranije ove sezone da ce svim silama pokusat da ga dovede. Ne bih se iznenadio da Denga pokusaju dovest.

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 19 apr 2014, 17:38

Je li Okafor pod ugovorom sa Sunsima ili je raskinut ugovor s njim? :crazy: Nisam bas upucen sta se desava s njim. :mrgreen: :mrgreen:
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 apr 2014, 17:56

SoooE7 je napisao/la:Je li Okafor pod ugovorom sa Sunsima ili je raskinut ugovor s njim? :crazy: Nisam bas upucen sta se desava s njim. :mrgreen: :mrgreen:
ovo mu je bila zadnja god. ugovora, na ljeto je free agent, a citavu sezonu je propustio zbog povrede vrata
osiguranje je pokrilo veci dio njegovog ugovora za ovu god. tako da smo tu jako dobro ustedili :thumbup:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 apr 2014, 20:27

miki_92 je napisao/la: tako da smo tu jako dobro ustedili :thumbup:
Ovo su mi naj jace izjave :roll: :lol:

Koga ba boli neka stvar za bogate , skrte , supke od vlasnika :roll: , valjda navijas za klub i igrace , a ne hoce li neki bogatun ustedjeti neki $ :roll:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 apr 2014, 21:05

kakvo razmisljanje :tokralju: :lol:
bez tih bogatih supaka ne bi bilo ni klubova, ali sta cu ja tebi o tome pricati kad ti nisi jos ni osnove gramatike savladao

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 apr 2014, 23:12

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 apr 2014, 17:44

Imagine Dragons? We don't have to. We have one of our own !!! :tokralju:
slika
slika
slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 apr 2014, 20:14

U biti brojke i ne pokazuju koliko je stvarno napredovao. Najimpresivniji je ogroman skok u procentima suta.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 jun 2014, 12:53

"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"

:eh:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 09 jun 2014, 13:05

LenBias je napisao/la:"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"

Ma jedan od te dvojice,pretpostavljam Dragic

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jun 2014, 13:34

Nema apsolutne sanse da Dragic ovog ljeta napusti Sunse.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 09 jun 2014, 14:14

Donnie Darko je napisao/la:Nema apsolutne sanse da Dragic ovog ljeta napusti Sunse.
Mislis da ga ne bi dali za Love-a ?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jun 2014, 14:21

Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.

Uostalom, najvjerovatnije obojica ostaju. Kevin Love mi se ne cini kao tip koji bi zelio igrati u Phoenixu.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 09 jun 2014, 14:50

Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.

Uostalom, najvjerovatnije obojica ostaju. Kevin Love mi se ne cini kao tip koji bi zelio igrati u Phoenixu.
Ako bude izmedju njega i Bled-a ja ti garantiram da Sunsi nebi dali Bledsoa nikad prije Dragica.A nebi iskljucivao nikog u borbi za Love-a jer Minny ceka najbolju ponudu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jun 2014, 15:21

LenBias je napisao/la:"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"

bullshit ;)
nego Donnie sta mislis o potpisivanju Emeke za neku razumnu cifru sad na ljeto :think:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 jun 2014, 17:10

Bledsoe hoce max. :lolno:
Njega dati, a Dragica sacuvati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jun 2014, 18:36

BABADZO je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.

Ako bude izmedju njega i Bled-a ja ti garantiram da Sunsi nebi dali Bledsoa nikad prije Dragica.A nebi iskljucivao nikog u borbi za Love-a jer Minny ceka najbolju ponudu.
Ne znam. Meni je Dragic na ovom ugovoru debelo zahvalniji nego ce Bledsoe ikada biti na maksimalnom ugovoru kojeg ce vjerovatno dobiti. Plus cijela situacija sa njegovim koljenima. Dragic ostaje 99%. Jedina sansa da ode je da Wolvesi ponude Lovea za njega, a ne vidim sta bi oni dobili sa tim trejdom, osim par prosjecnih pikova, jer bi i Dragic otisao poslije sljedece sezone. To je moje misljenje. Sad, McD ima neku posebnu erekciju za Bledsoa, tako da mislim da i on ostaje.

Love ima priliku da ode u bilo koji tim koji zeli, izmedju ostalih Chicago i LAL, a nesto ne vidim da bi on izabrao Phoenix prije njih, tako da ne znam ni zasto se raspravljamo na ovu temu. Dragic i Bledsoe ostaju, i ne vidim nikakve potrebe za bilo sta drugacije, osim (kao sto sam haman vec milion puta napisao) ako Love ili Melo odluce da zele igrati u Phoenixu, a sanse za to su minimalne.

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.