Senijad Ibričić

isx
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la isx » 08 jun 2014, 23:34

slika

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 jun 2014, 00:15

Džeko voda Ibru za sobom isto k'o kad dođu auslenderi pa pokupe neke svoje rođake ovdje i vodaju ih . Sa njima su face ,a kad rođacima završi urlaub , nema ih nigdje . Eh Džele je rođo iz Ojrope a Ibro je domaći u ovom slučaju :mrgreen:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 09 jun 2014, 15:26

bavarian_bk je napisao/la:Džeko voda Ibru za sobom isto k'o kad dođu auslenderi pa pokupe neke svoje rođake ovdje i vodaju ih . Sa njima su face ,a kad rođacima završi urlaub , nema ih nigdje . Eh Džele je rođo iz Ojrope a Ibro je domaći u ovom slučaju :mrgreen:
Najbolji opis tog bromance do sada. :tokralju:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2014, 15:47

FaraonTM je napisao/la:
Off topic, hvala na odgovoru, pošto sam naslućivao a eto ne pitah te nikad :D
mogo si je pitati ima li momka :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2014, 16:48

BaDa12 je napisao/la:Ma, uvijek se lakše uhvatiti jednog šablona i lupati isto, nego se prisjetiti nekih utakmica i dobrih partija.
Ali, kad skontam, možda su mnogi počeli gledati nogomet od prije koju godinu. Naravno da ne kažem da je Ibro Ronaldinho, ali....
Upravo tako. Ibro nije toliki kloc kakvim se predstavlja, zalaganjem za reprezentaciju zadnjih godina jeste po meni zasluzio poziv, a zbog trenutne forme se da diskutovati. Njegove partije u kvalifikacijama za SP2010 se ne zaboravljaju, kad je briljirao protiv Belgijanaca, i ostalih.

Ali vazno je kritikovati i pljuvati, pa sta god bilo.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 jun 2014, 16:52

Goalgetter je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Ma, uvijek se lakše uhvatiti jednog šablona i lupati isto, nego se prisjetiti nekih utakmica i dobrih partija.
Ali, kad skontam, možda su mnogi počeli gledati nogomet od prije koju godinu. Naravno da ne kažem da je Ibro Ronaldinho, ali....
Upravo tako. Ibro nije toliki kloc kakvim se predstavlja, zalaganjem za reprezentaciju zadnjih godina jeste po meni zasluzio poziv, a zbog trenutne forme se da diskutovati. Njegove partije u kvalifikacijama za SP2010 se ne zaboravljaju, kad je briljirao protiv Belgijanaca, i ostalih.

Ali vazno je kritikovati i pljuvati, pa sta god bilo.
Apsolutno netacno.
Ni blizu diskusije nije, ako se to gleda.
Znaci jedno odlucno i kratko ne, ako trenutnu formu gledas.
Vise je Zahirovic naprimjer zasluzio
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 09 jun 2014, 17:09

nitko ne osporava šta je sve uradio i odigrao za repku.. međutim on teško može pružiti neki doprinos u igri reprezentacije.. jedino što mi smeta je to što je pozvan samo jer džeko ne može bez njega, ali eto, ukoliko će to donijeti odličnu atmosferu u reprezentaciji, ne smeta mi toliko.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 jun 2014, 18:14

Koje je susic samo dzubre kad je sebi dozvolio da mu dzeko naredzuje pa poziva ovo smece od igraca koji jos od genka 2009 nije nijednu pristojnu utakmicu odigrao... Mene bi bilo sramota doci na okupljanje znajuci da to nicim nisi zasluzio... Kakva smijurija od igraca a pogotovo od selektora... Njegovo pozivanje je samo preslikavanje stanja u drustvu nazalost I predstavlja sve ono sto je pogresno sa bosnom...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 jun 2014, 00:02

kapiten ;)

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 10 jun 2014, 00:04

ronaldo99 je napisao/la:kapiten ;)
zabice ga on sad kapitenski :ljepota: :ljepota:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2014, 00:23

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 jun 2014, 00:31

nadam se da on, hadzic, susic i vrsajevic nece dobiti ni minute na svjetskom.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 10 jun 2014, 00:47

Kako je počeo, popravi se na kraju..

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 10 jun 2014, 00:55

Ibrine lopte imaju oci. :opaopa:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jun 2014, 00:56

Dvorska luda opet pokazala da služi jedino Džeki za derneka. :urnebes:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 10 jun 2014, 12:59

Ja ne znam kako profesionalni fudbaler moze imati tijelo drvosjece. Jos da igra na SP.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 jun 2014, 13:27

Komentar sa prve strane:
mirzza je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Sta mislite vi hoceli Ibricic igrati prvih 11 kod susica ?

Svaka njemu cast,ciro mu je bio trener u Zagrebu to se pamti,Mislim da nece biti u prvih 11 kod susica
Nemoj te me napadati jbg ja Ovo mislim .
Nije Pape lud da mu gura panjeve u prvih 11, fino je rekao da Pjana mora igrati u 11 sto je i razumljivo jer je maradona za Cirino derle, pored Pjane tu su Miske, Sejo i Rahimic ili Bajram kao defanzivni,

Realno Ibro nece imati onu slobodu kao kod Cire i hvala Bogu za to, protiv portugala - NAJGORI po Ivici Osimu!!!

Komentar sa zadnje strane:
Saurman je napisao/la:slika
Neke stvari se nikad ne mijenjaju, za sve ostalo tu je mastercard.

A evo i posta sa pocetka od vizionara as han pijeska na privremenom radu u kanadi:
harishp je napisao/la:@Mirzza o kakvim ti panjevima pises.Ti to iz sumarske srednje obrazlozujes pojmove svoje struke.
Sta Ivica Osim???? nije se vracao u Sarajevo dok mu mozdani udar u Japanu nije skoro dosao glave.Dok je taj momak i u mladoj repci znojio svoje guzove za BIH.
Uostalom Svabo rece samo za tu utakmicu a ti se bas uhvatio ko'pjan za panj :lol:
Gledat ces ti jarane jos tih drvo preradzivacki preparata jos dugo u repci i iskreno zelim ti da uzivas. :mrgreen:
Posebno treba obratiti paznju za ovo oko Osima, izgleda ima jos materijala za potpis koje doticni nije izbriso. :urnebes: :urnebes:
Al sto jest jest, svi smo se nauzivali u Ibricicevim igrama prethodne 4 godine. Kako klupskim tako i reprezentativnim. :clap: :clap:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jun 2014, 14:40

mislim da je krajnje vrijeme da pojedini mediokriteti shvate da u reprezentaciji treba da igraju najbolji igrači kojima repka u datom trenutku raspolaže, nikakve stare zasluge ne dolaze u obzir. Ako ćemo i iskreno, čime je to ovaj igrač zadužio repku? nikad nije bio standardan, vječito se povlačio po klupama, ispadanja iz repke ga spasili licemjeri edin i emir, koji su hajku digli jer nije dotični pozvan, a guzzicu u kraj metnuli kad su bez razloga otjerali zuku.

ibričić nije materijal za repke, i to je jasno. Imamo puno boljih igrača koji nisu pozvani. (štilić je za njeg prut i masnica)
naprijed rejal

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jun 2014, 14:46

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2014, 13:32

slika

:mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.