FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Unknown Genius
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Unknown Genius » 09 jun 2014, 05:18

parangal je napisao/la: @Genius-e sad si se s ovom konstatacijom vrteo, vrteo i vrteo i napisao gomilu slova da bi na kraju i ti konstatovao ono što ti je @bparena i napisao i to u onom boldovanom delu "(što verovatno i nisu)"...što ti govori o dezorjentisanosti uprave. Kad se neko pošalje na pozajmicu on se vraća ili da igra ili se kao npr. Krkić ne vraća više nikada. Oba momka su se lepo snašla što u Selti što u Evertonu i pošto je više nego evidentno da ove predstojeće sezone neće dobiti čak ni ozbiljnu šansu zašto ih sputavati u razvoju? Ja sam čak ubedjen da obojca nikada i neće dobiti ozbiljnu priliku u Barceloni ali sedenjem na klupi umesto da se dalje razvijaju ja ne znam šta dobija Barsa a pogotovo ne vidim korist za njih a momci su zbilja talenti...seti se drugog Alkantare i kako je to završilo na kraju? Pozdrav :wave:
Pa vjerovatno nisu, u smislu da odmah zamijene Iniestu i Messija (npr.), napisao sam da nisu u stanju da budu nosioci igre. Zna se šta pojam "nosioc igre" označava.
Kako ti u tome pronalaziš činjenicu da je uprava dezorijentirana, to je drugi par cipela.
Uostalom, nigdje ne vidim da su ih najavili kao super, ekstra, mega, giga pojačanja, nego su samo svoju djecu vratili pod svoj krov nakon što su vidjeli da u drugim klubovima, uslovno rečeno, dominiraju.

Njihovo vraćanje sa posudbe je upravo suprotno, znak da se misli na djecu kluba i dalje, te da će oni sigurno imati ulogu u rotaciji ove sezone (posebno kod ovakvog trenera koji ih zna "u dušu" i koji voli raditi sa mladim igračima).

Gotovo sam siguran da će momci igrati i dobiti svoju priliku, a "adekvatna pojačanja", kao što sam već napisao u drugom pasusu svog posta, Enrique može tražiti ili na tržištu ili u svom vlastitom timu, zavisi kako on procijeni.

Pročitaj nekad čitav post i malo razmisli o njemu, nije na odmet.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jun 2014, 11:45

Luis Enrique je jutros hospitaliziran zbog upale slijepog crijeva. Trener Barcelone će biti operiran u narednim satima.
Ovakve i slične stvari su nešto sa čim se moraš pomiriti čim predstavljaš neki qrac u Barceloni.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jun 2014, 11:48

Barcelona coach Luis Enrique has been taken to hospital with appendicitis (inflammation of the appendix). Operation in coming hours. [md]

Da nije kakav vrac iz Ghane bacio kakvu kletvu na Barcu , pa sve trenere Barce nesto klepi ...

Zakuhava se situacija s Reusom , ili je mediji zakuhavaju , volio bi da ima nesto vise u tome , necemo boljeg igraca naci od njega .

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 jun 2014, 12:24

Barca ponudila 35 miliona nakon sto je on (navodno) dogovorio sa Barcom.
Neki navode da on moze ici za 35 miliona, tako stoji u ugovoru. Malo cudno, ako ga moraju prodati za 35, sta onda ima Barca da nudi i pregovara. Iskresiras to sto stoji u ugovoru i vozdra.

Reus vrijedi i vise od 35 miliona.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 jun 2014, 12:29

Mislim da ta otkupna klauza vrijedi tek od sljedece sezone.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jun 2014, 12:32

DesimaL je napisao/la:Mislim da ta otkupna klauza vrijedi tek od sljedece sezone.
tako je .. mislim da ove sezone nema otkupne klauzule

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 09 jun 2014, 12:33

Evo sad nas povezuju i sa Ardom koji je kvalitetniji od Rakitića za klasu. Jutros čitam Miranda i Marquinhos najvjerovatnije 2 štopera koji dolaze. Dovesti još d.beka i napadača i to je to.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 jun 2014, 12:39

Vandelanoite je napisao/la:Evo sad nas povezuju i sa Ardom .

Agent dismisses Turan-Barca links.The Turkish international's representative has played down reports the Camp Nou club have contacted him about a move for his client this summer
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 jun 2014, 12:41

Vandelanoite je napisao/la:Evo sad nas povezuju i sa Ardom koji je kvalitetniji od Rakitića za klasu. Jutros čitam Miranda i Marquinhos najvjerovatnije 2 štopera koji dolaze. Dovesti još d.beka i napadača i to je to.
to je izvala medija sa ardom,ardin agent izjavio da nema od toga nista ,turski neki portal to izvalio ,
a drugo je sto ovi sa ss.ba kasne malo pa ce tek prekosutra objaviti da je agent opovrgao glasine :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jun 2014, 15:50

kakve su ovo glasine da je Reus sve dogovorio sa Barcom :bale: :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jun 2014, 15:56

Mislim ipak da su samo glasine :mrgreen: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jun 2014, 16:05

Lillard je napisao/la:Mislim ipak da su samo glasine :mrgreen: .
pusti me da se nadam :mrgreen:
ma navodno igrac dogovorio osobne uvjete a ima jos klubovi da pregovaraju, sad procita na sport.es
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alex87
Kontakt:

Post Postao/la alex87 » 09 jun 2014, 17:49

According to Catalan newspaper Sport (via 101 Great Goals), the 25-year-old midfielder has made a verbal agreement to join the Catalan giants, who will now make a €35 million (£28 million) bid—Reus' reported release clause, which kicks in in 2015—to Dortmund.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jun 2014, 17:58

Sascha Fligge (spokesman Dortmund): "Reus linked to Barça? Marco Reus will this summer certainly not join another club." [dpa]
Ma nece on nigde ovo leto skoro sigurno.

alex87
Kontakt:

Post Postao/la alex87 » 09 jun 2014, 18:02

Paradajz je napisao/la:
Sascha Fligge (spokesman Dortmund): "Reus linked to Barça? Marco Reus will this summer certainly not join another club." [dpa]
Ma nece on nigde ovo leto skoro sigurno.
ZA nadati se da hoce :clap:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 09 jun 2014, 19:18

Spanish AS understands that Zubizarreta is in Seville closing the Rakitic deal.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jun 2014, 20:26

Kako javalja katalonski Sport, ali i ostali katalonski mediji, dogovor je pao i Ivan Rakitić je novi igrač Barçe. Sevilla će pustiti svog veznjaka za nešto manje od 20 miliona eura, a u suprotnom pravcu otići će Denis Suarez, naravno na jednogodišnju posudbu.
:opaopa:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 09 jun 2014, 20:43

Ja se prepao da će prodati Denisa. Dobro je, nije loš posao, ali opet nekako mi žao zbog Cesca, ali ako će ovo biti korak naprijed, neka nastave ovako.
Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jun 2014, 22:10

tako je , korak naprijed , nemojmo usporedjivati individualne kvalitete Cesca i Ivana , svi znamo da je Cesc kvalitetniji , ali ocito i Enrique misli da Cesc nije za Barcu , inace ga ne bi pustio .
A sad , 19mil eura + posudba Denisa je vjerovatno najbolja moguca opciju za Barcu , cijena je minimalna , u bolji klub na posudbu nije mogao otici , ovo mi budi nadu da Zubi i ostali zaduzeni za transfere nisu toliko losi koliko svi pljuju po njima , ukljucujuci i mene .
Samo se nadam da ce odustati od Marquinhosa i okrenuti se pravom dokazanom stoperu , a ne nahvaljenijoj verziji Bartre.

edit- jos da naglasim , ako je istina da je placa 4mil eura po sezoni , sto je duplo manje od Fabregasa , to je jos jedan veliki korak naprijed , iako su ta 4mil od Cescove place otisla Messiju u novi ugovor :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jun 2014, 22:20

Evo kazu da je potpisao ugovor putem faxa... :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.