Pa vjerovatno nisu, u smislu da odmah zamijene Iniestu i Messija (npr.), napisao sam da nisu u stanju da budu nosioci igre. Zna se šta pojam "nosioc igre" označava.parangal je napisao/la: @Genius-e sad si se s ovom konstatacijom vrteo, vrteo i vrteo i napisao gomilu slova da bi na kraju i ti konstatovao ono što ti je @bparena i napisao i to u onom boldovanom delu "(što verovatno i nisu)"...što ti govori o dezorjentisanosti uprave. Kad se neko pošalje na pozajmicu on se vraća ili da igra ili se kao npr. Krkić ne vraća više nikada. Oba momka su se lepo snašla što u Selti što u Evertonu i pošto je više nego evidentno da ove predstojeće sezone neće dobiti čak ni ozbiljnu šansu zašto ih sputavati u razvoju? Ja sam čak ubedjen da obojca nikada i neće dobiti ozbiljnu priliku u Barceloni ali sedenjem na klupi umesto da se dalje razvijaju ja ne znam šta dobija Barsa a pogotovo ne vidim korist za njih a momci su zbilja talenti...seti se drugog Alkantare i kako je to završilo na kraju? Pozdrav
Kako ti u tome pronalaziš činjenicu da je uprava dezorijentirana, to je drugi par cipela.
Uostalom, nigdje ne vidim da su ih najavili kao super, ekstra, mega, giga pojačanja, nego su samo svoju djecu vratili pod svoj krov nakon što su vidjeli da u drugim klubovima, uslovno rečeno, dominiraju.
Njihovo vraćanje sa posudbe je upravo suprotno, znak da se misli na djecu kluba i dalje, te da će oni sigurno imati ulogu u rotaciji ove sezone (posebno kod ovakvog trenera koji ih zna "u dušu" i koji voli raditi sa mladim igračima).
Gotovo sam siguran da će momci igrati i dobiti svoju priliku, a "adekvatna pojačanja", kao što sam već napisao u drugom pasusu svog posta, Enrique može tražiti ili na tržištu ili u svom vlastitom timu, zavisi kako on procijeni.
Pročitaj nekad čitav post i malo razmisli o njemu, nije na odmet.