15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Ima li ko kakav podatak,kakav je Dzeko bio u proslim medusobnim duelima sa Demichelisom ???
koliko god argentinci bili nabrijani za ovo prvenstvo, nema sanse da ce u utakmicu s nama uci onako kako bi usli u tekmu protiv neke od najjacih repki. tu je nasa sansa.
dzeko, pjana pa i hajrovic mogu zabiti svakoj repki.
ako bismo podijelili argentinsku repku na slabiji i jaci dio, slabiji dio bi cinila odbrana.
Ako je tako, vjerujem da ce biti prekrsaja nad dzekom.
e sad, znamo kakvi su bombarderi pjana, salih i hajrovic...
dakle, nema insana koji ce reci da u tekmu ulazimo bez nekih aduta.
ako odigramo flaster na mesiju i agueru, mozemo se nadati povoljnom rezultatu.
majku mu, cuda su itekako moguca + sto sreca prati hrabre.
dzeko, pjana pa i hajrovic mogu zabiti svakoj repki.
ako bismo podijelili argentinsku repku na slabiji i jaci dio, slabiji dio bi cinila odbrana.
Ako je tako, vjerujem da ce biti prekrsaja nad dzekom.
e sad, znamo kakvi su bombarderi pjana, salih i hajrovic...

dakle, nema insana koji ce reci da u tekmu ulazimo bez nekih aduta.
ako odigramo flaster na mesiju i agueru, mozemo se nadati povoljnom rezultatu.
majku mu, cuda su itekako moguca + sto sreca prati hrabre.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Flaster na Agueru ne može odigrati niko, čovjek je jednostavno prebrz i flaster bi bilo samoubistvo. Zonska odbrana, kada se zaleti u 16m, udvajati i to je to.sekerbay je napisao/la: ako odigramo flaster na mesiju i agueru
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Baš sam krenuo to da citiram, ali sam odustao, ne može se na baš svaku glupost reagovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A evo i koja se ne nazireIlPrincipe je napisao/la:Evo postava koja se nazire ..
_____________Begović
__Mujdža__Spahić__Kolašinac__Salihović
__________Pjanić__Bešić
___Hajrović___Misimović___Lulić
_____________Džeko

------------------Fejzic
---Vranjes--Sunjic--Zukanovic--Lulic
--------------Ibricic---Medunjanin
----Vrsajevic----Susic------Visca
---------------Ibisevic
zaustaviti Messija, kako god znači i Argentina je gotova, mogu nam samo na sreću i našu neopreznost zabit'
oni osim Messija nemaju nikakvog kreativca
puno kvalitetnih individualnih igrača imaju, ali ne djeluju odlično kao ekipa, zato i ne vjerujem da mogu osvojit' SP

Znaci ti se slazes sa ovim sta je covjek napisao ????Virtu4l je napisao/la:hule_barca, veoma lijepo rečeno
Posebno njegov zakljucak. Pa od kad to ??
Covjek je ponudio tri varijante igranja protiv Argentine. I rekao je da je po njemu treca najbolja. Znaci ti dijelis njegovo misljenje ??
" Moja neka vizija igre bi bila da radimo visok presing, ali će to morati biti baš često, ili ipak bih se prije opredijelio za jednu defanzivniju varijantu sa 2 klasična zadnja vezna i Pjanićem ispred njih, što znači da bi Miske bio žrtvovan. Čekati ih na kontru pa šta bog da ".
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 jun 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
i onda samo ostaju Higuain Di maria i Aguero da ih zaustavimo a ako im zagusti ima tu i Laveci da uletiChinaglia je napisao/la:zaustaviti Messija, kako god znači i Argentina je gotova, mogu nam samo na sreću i našu neopreznost zabit'oni osim Messija nemaju nikakvog kreativca
puno kvalitetnih individualnih igrača imaju, ali ne djeluju odlično kao ekipa, zato i ne vjerujem da mogu osvojit' SP

Što se

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Generalno, jedan od boljih postova koje sam pročitao u moru postova o sudžukama, medvjedima...Ajax je napisao/la:Znaci ti se slazes sa ovim sta je covjek napisao ????
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ok. Ma i ja se slazem sa svime sto je napisao. Nekako imam osjecas da ce Miske biti prespor za Argentinu. Nadam se da ce nas sve pozitivno iznenaditi. Sa Pjanicem na njegovoj poziciji ( samo protiv Argentine ) dobivamo igraca vise u odbrani i to je cinjenica. Ali hajde ti pocni bez Misketa. Nemoguca misija. Sretno MiskeVirtu4l je napisao/la:Generalno, jedan od boljih postova koje sam pročitao u moru postova o sudžukama, medvjedima...Ajax je napisao/la:Znaci ti se slazes sa ovim sta je covjek napisao ????

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo prije 4 godine kad su ih nijemci pobjedili (4:0). Vecina igraca im je ista, formacija je ista ali imaju ipak neke bitne razlike.
Sada imaju bolje igrace. Zabaleta, Aguero, Garay > Otamendi, Tevez i Burdisso.
Ova njihova trojka u napadu radi vise u defenzivi nego kod Maradone.
Nijemci su iskoristili prostor koji su ostavljali Messi, Tevez iza sebe i visak igraca na sredini i totalno su ih nadigrali.
Evo sad zamislite da su umjesto ovih nijemaca nasi igraci, Lulic umjesto Podolskog i Hajrovic umjesto Mullera. Oni ce morati odigrati disciplinovano ali istovremeno biti spremni za brzu transformaciju jer preko njih cemo praviti visak igraca.

Sada imaju bolje igrace. Zabaleta, Aguero, Garay > Otamendi, Tevez i Burdisso.
Ova njihova trojka u napadu radi vise u defenzivi nego kod Maradone.
Nijemci su iskoristili prostor koji su ostavljali Messi, Tevez iza sebe i visak igraca na sredini i totalno su ih nadigrali.
Evo sad zamislite da su umjesto ovih nijemaca nasi igraci, Lulic umjesto Podolskog i Hajrovic umjesto Mullera. Oni ce morati odigrati disciplinovano ali istovremeno biti spremni za brzu transformaciju jer preko njih cemo praviti visak igraca.

vidim niko ne spominje Lavezzija, i on je mnogo yeben igrač 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rezerva.Kaunas je napisao/la:vidim niko ne spominje Lavezzija, i on je mnogo yeben igrač
Osim ako Aguero ili Messi nisu spremni.
Garay i Fernandez.Mislim da vec 10.put ovdje "ispravljam" to.Nije mi jasno zasto svi misle da je Demichelis prvi sastav...hule_barca je napisao/la:Na stoperima će vjerovatno biti Garay i Demichelis.
- hule_barca
- Kontakt:
U pravu siSiamoNoi je napisao/la:Garay i Fernandez.Mislim da vec 10.put ovdje "ispravljam" to.Nije mi jasno zasto svi misle da je Demichelis prvi sastav...hule_barca je napisao/la:Na stoperima će vjerovatno biti Garay i Demichelis.

Mes Que Un Club
- Goalgetter
- Kontakt:
Demichelis samo jos kod Pellegrinija moze igrati. 

To je k'o na PES-u, ovaj poznatiji i odmah od prve igraSiamoNoi je napisao/la:Garay i Fernandez.Mislim da vec 10.put ovdje "ispravljam" to.Nije mi jasno zasto svi misle da je Demichelis prvi sastav...hule_barca je napisao/la:Na stoperima će vjerovatno biti Garay i Demichelis.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
I vise je nego ocito da Bicakcic nije u pravoj formi i ne moze da igra protiv jedne Argentine. Seo mora zajedno sa Spahom. Svakako je bolji stoper od Bicakcica, cak i kad je ovaj zadnji u formi. Salihovic moze bit problem, ali znao je on odigrat itekako kvalitetno i na beku. Ima dobru sezonu iza sebe, u formi je, vjerujem da ce dobro odigrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Da, cuvao se! Iako je na prvu izgledalo da ima nevjerovatan pad forme, tek je kasnije postalo jasno da lik zeli samo da odradi utakmicu i da ga slucajno ko ne udari po nogama. U zavrsnici sezone je trcao 5 kilometara za 90 minuta, samo 2 manje od golmana! Igrac koji zeli da vrati formu ce pokusati trkom da nadomjesti nedostatke na terenu, a Messi je radio suprotno jer nije zelio neku glupu povredu. Ovo prvenstvo je njegovo tamicenje. Volio bi da grijesim, ali bojim se da cemo starog Messija vidjeti vec u utakmici sa nasom repkom...ahmic je napisao/la:Eto cuvao se,ajde molim te..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma, kakav Aguero nasljednik Maradone?!Ajax je napisao/la:Aguero je punoo opasniji od di Marie. I on se je cuvao za ovo SP. Zadnje dvije, tri tekme u Cityu je bjezao od svih jacih duela. Pravi nasljednik Maradone nije ni Messi, ni Higuain to je Aguero. Argentincima pobjediti u Brazilu je nesto najvise na svijetu. Jer se ne mogu ocima vidjeti. I uz sve to SP. Pa gdje ces vece casti. Ne zavaravajte se da ce igrati Argentina sa pola gasa. Oni ce letjeti po terenu. I zeljet ce vec u prvoj utakmici da rijese puno toga. Ipak mislim da je bolje igrati defanzivnije nego ih napasti na pocetku. Mada nije lagana odluka ni malo.Consigliere je napisao/la:Messi se cijelu polusezonu cuvao za ovih mjesec dana. I on je svjestan da bez ozbiljnijeg uspjeha sa reprezentacijom nije ni blizu Diegu sto se tice argentinskih navijaca, pa je svjesno zrtvovao Barcelonu s kojom je svakako vec sve osvojio. Za 4 godine ce vec imati 30 i ko zna u kakvoj ce formi biti. Ipak, kad bi mogao birati jednog igraca da ne igra protiv nas to bi bio Di Maria... Njega se ne moze cuvati, a u fenomenalnoj je formi.

Kao prvo, tesko da ce ikada iko nasljediti Maradonu. Covjek je prakticno sam donio titulu 86-e i finale 90-e. uticaj na igru jedne reprezentacije koji je on imao tesko da se moze ponoviti na ovako visokom nivou. Ako jedan igrac ima sanse da stane uz bok Maradoni, to je Messi. Di Marie se bojim zbog fenomenalne sezone iza njega i predobre forme. Uglavnom, bice yebeno...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sad ce me napadat, ali Misimovic apsolutno treba na klupu. Igra samo na osnovu imena. Skeptican sam i u vezi Medunjanina, ali mislim da je cak i on korisniji u ovom trenutku. Jedina korist od Misimovca trenutno su njegovi slobodni udarci i korneri. A nije da nemamo druge koji to mogu radit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.