Nemam apsolutno nikakvo misljenje o tomemiki_92 je napisao/la:bullshitLenBias je napisao/la:"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"
![]()
nego Donnie sta mislis o potpisivanju Emeke za neku razumnu cifru sad na ljeto
Phoenix Suns
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Dragic ima samo jednu sezonu na "allstar" nivou a to je ova a vec mu je 28 tako da bi rekao da mu je ovo i neki plafon,dok po meni zdrav Bledsoe vec iduce sezone moze biti top 5 pg.Donnie Darko je napisao/la:Ne znam. Meni je Dragic na ovom ugovoru debelo zahvalniji nego ce Bledsoe ikada biti na maksimalnom ugovoru kojeg ce vjerovatno dobiti. Plus cijela situacija sa njegovim koljenima. Dragic ostaje 99%. Jedina sansa da ode je da Wolvesi ponude Lovea za njega, a ne vidim sta bi oni dobili sa tim trejdom, osim par prosjecnih pikova, jer bi i Dragic otisao poslije sljedece sezone. To je moje misljenje. Sad, McD ima neku posebnu erekciju za Bledsoa, tako da mislim da i on ostaje.BABADZO je napisao/la:Ako bude izmedju njega i Bled-a ja ti garantiram da Sunsi nebi dali Bledsoa nikad prije Dragica.A nebi iskljucivao nikog u borbi za Love-a jer Minny ceka najbolju ponudu.Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.
Uostalom, najvjerovatnije obojica ostaju. Kevin Love mi se ne cini kao tip koji bi zelio igrati u Phoenixu.
Love ima priliku da ode u bilo koji tim koji zeli, izmedju ostalih Chicago i LAL, a nesto ne vidim da bi on izabrao Phoenix prije njih, tako da ne znam ni zasto se raspravljamo na ovu temu. Dragic i Bledsoe ostaju, i ne vidim nikakve potrebe za bilo sta drugacije, osim (kao sto sam haman vec milion puta napisao) ako Love ili Melo odluce da zele igrati u Phoenixu, a sanse za to su minimalne.
Bledsoe top 5 ohh my gosh

Westbrook,Paul,Curry,Parker i Wall/Bledsoe zavisi ko bude imao bolju sezonu.. Ti ocigledno nemas pojma koje Bledsoe 
BABADZO je napisao/la:Westbrook,Paul,Curry,Parker i Wall/Bledsoe zavisi ko bude imao bolju sezonu.. Ti ocigledno nemas pojma koje Bledsoe
irving,Rondo,Rose,Williams,lillard +ovi gore,upravu si nemam pojma
Bwahahahahaahah,ovo je zadnji put da ti odgovaram na postove vezane o kosarcilumani je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Westbrook,Paul,Curry,Parker i Wall/Bledsoe zavisi ko bude imao bolju sezonu.. Ti ocigledno nemas pojma koje Bledsoe
irving,Rondo,Rose,Williams,lillard +ovi gore,upravu si nemam pojma![]()
![]()
![]()
to ti i predlazem,ocigledno si izgubljen sto se tice kosarke

ma bila je opcija kad smo zavrsili sezonu citao sam na realgm, ali sto vrijeme vise odmice niko vise to i ne spominje, planiraju da ce se Len razviti konacno kako spada i da ce Miles biti vise nego dovoljan da se popuni centarska pozicija za narednu sezonuDonnie Darko je napisao/la:Nemam apsolutno nikakvo misljenje o tomemiki_92 je napisao/la:bullshitLenBias je napisao/la:"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"
![]()
nego Donnie sta mislis o potpisivanju Emeke za neku razumnu cifru sad na ljetoNisam ni znao da je to opcija
ja ne bih imao nista protiv da ozbiljno razmotre ovu opciju sa Emekom, bio bi to lijep upgrade na centarskoj poziciji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pacers' David West said prior to the draft that he has been warning me about NC State's T.J. Warren for years. West sat at his draft table.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

14. Phoenix Suns: T.J. Warren, North Carolina State, SG, 6-8, 215, So.
Jeff Eisenberg analysis: Since Syracuse, Duke and Virginia were the three strongest teams in the ACC last season, it's easy to forget that ACC player of the year honors didn't go to Tyler Ennis, Jabari Parker or Joe Harris. Instead, N.C. State forward T.J. Warren captured that award, making the transition from complementary scorer to go-to threat look absurdly easy. Warren led the ACC in scoring at 24.3 points per game and shot a league-best 53.2 percent from the field. He also closed the regular season with a pair of 40-plus-point outbursts against Pittsburgh and Boston College, becoming the first ACC player to put up back-to-back 40-point games since the 1956-57 season. Warren isn't a great long-range shooter and he's just an average defender, but the crafty 6-foot-8 forward should remain a formidable scorer at the NBA level because of his mid-range game and ability to score in the paint. Marc Spears' grade: C+.
18. Phoenix Suns (from Washington): Tyler Ennis, Syracuse, PG, 6-2, 182, Fr.
Jeff Eisenberg analysis: No point guard prospect displayed more control or composure this past season than Ennis, who excelled as a freshman. He averaged 12.7 points and tallied more than three times as many assists as turnovers for a team that made a run at an undefeated season deep into February before losing for the first time. The question facing Ennis is whether he's quick and athletic enough to thrive at a position that also includes the likes of Chris Paul, Russell Westbrook and Derrick Rose. Ennis will have to prove he can get past and guard NBA point guards. Marc Spears' grade: C.
27. Phoenix Suns: Bogdan Bogdanovic, Partizan Belgrade (Serbia), SG, 6-6, 200
Jeff Eisenberg's analysis:The man with the redundant name has intriguing skills. With a 6-foot-11 wingspan, Bogdanovic has excellent size for an NBA guard. His No. 1 asset is his perimeter shooting, though his shot selection can be maddening. He has good instincts defensively and his length allows him to get into the passing lanes and force turnovers. Bogdanovic has shown potential as a slasher and playmaker, suggesting he can handle some ball-handling duties down the road if he can improve his decision making and cut down his turnovers. There's a fair amount to like about his game but there's some doubt as to when he'll come over to the U.S. He could opt to sign with a bigger European team and stay there a few years. Marc Spears' grade: C.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Slusao sam mu intervju sinoc. Sta god ga je novinar upitao, on prica nesto sasvim drugo. Veoma slabo mu ide engleski. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zato mu basket odlicno ide 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
i koja je prica oko srbina, hoce li odmah u nba (nadam se da hoce i tamo se polako klesati kako treba) ili ce ipak evropski ostati koju sezonu ovamo, partizan ili nesto drugo? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JoseMourinho
- Kontakt:
koliko sam ja procito ostaje u europi, bar godinu jel u partizanu vidjet cemo
Prije da ce odraditi jos godinu u Evropi (mozda i Partizan), ali jos se nista definitivno ne zna...LenBias je napisao/la:i koja je prica oko srbina, hoce li odmah u nba (nadam se da hoce i tamo se polako klesati kako treba) ili ce ipak evropski ostati koju sezonu ovamo, partizan ili nesto drugo?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema šanse da odmah dođe u Phoenix. I ova dva rukija su previše, kamoli tri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.