09.06.2014 BiH - Santos U21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 09.06.2014 BiH - Santos U21
Ne dajte Pauku link.

- ibrakadabra
- Kontakt:
Pape zaksanio na tekmu.
Ako ništa drugo kapitensku traku je zaslužio poslije Spahe, Džeke i Misketa da ponese Begović, a ne Ibričić.

- legenda reala
- Kontakt:
Kako smo se mi plasirali na SP, sa trojcem Misimović-Medunjanin-Pjanić da mi je znati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ajax je napisao/la:Aj ne pravi se pametan covjece. Pa sam si rekao da cak ni ne gledas utakmicu a znas kako je ko igrao.drummer je napisao/la:
Kako si ti naporan frajer,sta imas ti protiv Lulica?
Gledaj:Dzeko,Pjanic,Spahic,Lulic-to ti je poredak nasih najboljih igraca a ti pjeni koliko god hoces.
Nemam je nista protiv igraca. Brz je ko metak i dobar ofanzivno ( ne uvjek ). Ali minus mu je da bjezi od kontakta. U utakmici protiv Meksika je bio najlosiji igrac, skoro pa nevidljiv. **** ga neko mora bit. A ti lazi sam sebe koliko hoces. Uostalom procitaj sta je Corleone napisao o njegovoj igri danas.
Joj tebe sam upamtio za ovo i nadam se da cu ti moci nabit na nos ovo nakon prve tekme!
Yebote kontakt u ovakvoj tekmi...
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Sta nam je sa strucnim stabom.nisu ih valjda toliko isprepadali da ne smiju ni na tekmu vise
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nek' ba vadi Bega pod hitno... Sada sve amateri na terenu, nedo ti Bog da ga neko povrijedi 
Hadžić
Hadžić
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Principatus
- Kontakt:
Hadzic je zalutao, zamislite njega kao DM protiv Irana ili Francuske/Svicarske...glavobolja. Sada se jos bolje vidi koliko je Medunjanin spor igrac i kolika je razlika kada Pjanic zauzme tu poziciju. Vedo najzad sa dobrim pogodcima, a Hajrovic samo nastavlja, kako je pokretan igrac, perverzno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@Ibrakadabra hahahahahah
a majke mi...
Hajde Avdija, grizi! Mozda te i mlatne neko...
Hajde Avdija, grizi! Mozda te i mlatne neko...
- rob do bagro
- Kontakt:
Susic tven sino najbolji igrac repke,kakvo mijesanje 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Al' ih mali Sven izvoza

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pape priveo neku kurvu u hotel dok se ovi znoje 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Goalgetter
- Kontakt:
Zamalo ga zabi rodbina.
Tino sve sušić rember the name 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Bravo Tinči
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cekaju Vidovitu Dzemilu u hotelu da im salije olovo preko masicabarbarez je napisao/la:Sta nam je sa strucnim stabom.nisu ih valjda toliko isprepadali da ne smiju ni na tekmu vise
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pa nemam ja sta gledati Lulica,ja znam napamet sta on moze,sta igra,sta pokriva,koliko trci i koliko je opasan.Ajax je napisao/la:Aj ne pravi se pametan covjece. Pa sam si rekao da cak ni ne gledas utakmicu a znas kako je ko igrao.drummer je napisao/la:
Kako si ti naporan frajer,sta imas ti protiv Lulica?
Gledaj:Dzeko,Pjanic,Spahic,Lulic-to ti je poredak nasih najboljih igraca a ti pjeni koliko god hoces.
Nemam je nista protiv igraca. Brz je ko metak i dobar ofanzivno ( ne uvjek ). Ali minus mu je da bjezi od kontakta. U utakmici protiv Meksika je bio najlosiji igrac, skoro pa nevidljiv. **** ga neko mora bit. A ti lazi sam sebe koliko hoces. Uostalom procitaj sta je Corleone napisao o njegovoj igri danas.
Ne mozes to pisat a da ti ja ne odgovorim.
Trebo bi rizikovat povredu da se tebi dokaze,kako da ne.Ispadas smijesan sa poredjenjem amaterskih igraca i cak zagovaranjem njihovog igranja sa igracinama poput Lulica i Mujdza.
Ohladi malo,ne moze Visca ni u animiranim filmovima Lulicu ni kopacke cistit,nit Vranjes moze Mujdzi.
Ne znam sta pokusavas ti.
Nema nikakvih problema slazem se. Ako bude dominantan protiv jednog agresivnog Zabalete kapa dole. Po meni bi Salihovic bio bolji izbor od njega protiv Argentine. Za druge utakmice otom potom.IronMany je napisao/la:
Joj tebe sam upamtio za ovo i nadam se da cu ti moci nabit na nos ovo nakon prve tekme!![]()
Yebote kontakt u ovakvoj tekmi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.