njemu samo treba jaca liga da se razvije ali ima tehniku na nivou Pjanica
Hadzic veceras katastrofa
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Kad nije ?Konzerva je napisao/la:Hadzic veceras katastrofa
Hvalasagitarius je napisao/la:Bravo Sven![]()
![]()
Opravdao poziv ? talenat kao Pjanic je li ?Virtu4l je napisao/la:k' nozi !donniedarko je napisao/la:
Protiv djece su igrali večeras i Ibričić,Hadžić,Vranješ...pa su mrtve krave na terenu.Sušić je potencijal.1988risha je napisao/la:Ja se samo pitam jeste li vi svjesni da smo mi večeras igrali protiv djece
Mogli su igrati protiv pionira, nebitno je, momak ima fudbal u malom prstu, te stvari jednostavno osjetiš, a tebi niko nije kriv što se praviš mutav i pored očiju ili jednostavno nemaš pojma. Fudbal nije samo statistika.1988risha je napisao/la:Ja se samo pitam jeste li vi svjesni da smo mi večeras igrali protiv djece
Virtu4l je napisao/la:Mogli su igrati protiv pionira, nebitno je, momak ima fudbal u malom prstu, te stvari jednostavno osjetiš, a tebi niko nije kriv što se praviš mutav i pored očiju ili jednostavno nemaš pojma. Fudbal nije samo statistika.1988risha je napisao/la:Ja se samo pitam jeste li vi svjesni da smo mi večeras igrali protiv djece
E šta i ti nećeš izvalit,Bože sačuvajVirtu4l je napisao/la:Nebitno je to što su igrali protiv djece, Tino zna igrati lopte, to je evidentno, smiren, uvijek zna šta će sa loptom... drastična razlika u odnosu na ostatak vesele družine koja je igrala u drugom poluvremenu.
Znam da boli. Puši, brže će proćibagrcavi je napisao/la:Fantastično je presjekao sve lopte koje su slali igrači Santosa prema svojim napadačima. Imao je baš 4-5 odličnih i što se kaže "pametnih" faulova na sredini terena. Pred njim je velika karijera na poziciji zadnjeg veznog. Bravo Tino
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Chony533, CudanLik, eldo, GIBRA, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, iliyaa8, LukavacBHF, MaroonBjelave, Maverick, meecko, MiranGlasnic, Plavamamba, RobijasiZenica1988, Sport90, zikerrz21 i 68 gostiju.