Jasta, Stilic i Prcic su davno propali..Realist je napisao/la:Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
pirotehnik
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- donniedarko
- Kontakt:
Fkt ne znam kako su ga zaobisle liste igraca koji bi mogli iznenaditi na SP ? Tehnika kao u Pjanica, fudbal u malom prstu
Ok, dobro je odigrao. Eh da vidimo sad kako bi nam po vecerasnjoj predstavi mogao pomoci na SP . Mislim da kao defanzivac ne bi mogao pomoci. Jel pricamo o nekom ko bi eventualno mogao zamjeniti Misketa na turniru ? Protiv skolovanih i formiranih igraca njegovu jedinu sansu vidim protiv Irana. Ako prodjemo dalje opet ne vidim situaciju u kojoj bi bio od koristi. Mislim da su pod ovakvim uvjetima vcrs mogli solidnu partiju pruziti i Stilic, Prcic, Salatic, Vrancic, Zahirovic, Stevanovic, Kvrzic pa mozda cak i Svraka te neki igraci iz mladjih kategorija
Ja ne razumijem zasto se toliko trudite da opravdate Papeta, svi znamo da ga gotivite i da ce te svaki njegov potez odbraniti. Nek on pokaze eventualnu vrijednost protiv ozbiljnih ekipa a ne djece te kad se bude vidjelo da je pojacanje tad ce mu i poziv biti opravdan. Mislim da je stvarno pretjerano na osnovu ove trening utakmice porediti ga sa Pjanicem ali eto vi znate 
- 1988risha
- Kontakt:
Ja ko da pišem na kineskom... Ja ti samo kažem da pogledaš utakmicu protiv seniora,a ne protiv djece koja se ne mogu nositi sa ljudima koji su fizički jači od njih,i uz sve to profesionalci,i koji su stariji po 10 -12 godina od njih... Da su imali 5-6 seniora,druga bi pjesma bila,ovako su u svakom segmentu slabiji i u ovom trenutku nedorasli...sagitarius je napisao/la:Pa ako ta djecurlija ne znaju igrat fudbal, sto Vranjesa napravise smjesnim igracem, de mi to objasni hljeba ti onog kojeg jedes ? Joj ja frajera, zar je ti je tesko priznati da je momak nije toliko panj koliko smo mislis?1988risha je napisao/la:Eto hajd proglasit ćemo Tinu iznenađenjem večeri u utakmici sa nedoraslim protivnikom,koji i uprkos tome u drugom poluvremenu napravio par Safetovih turista budalama... al da ih ne nabrajmo znamo koji su...
Sad mi je barem jasno na osnovu kakvih utakmica pojedinci kroje mišljenje o igračima![]()
I do sada ste bili nerelani,al ovo je stvarno smiješno...![]()
Šteta samo što nije bio prvi tim Santosa,ovi u drugom poluvremenu su bili zreli za 3 komada najmanje...
Šta ja imam pisat o potencijalu igrača čiji klub u Europi ispadne od ekipe iz Gruzije poznatije kao Dila Gori!!???
O klubu kojeg Dinamo kad želi siluje,i pukne po ušima sa 5 komada... tu se nije dokazao ni Avdija ni Tino... a ni ostali... Jedini momak koji odskače u Hajduku je mali Pašalić... al on ima tek 18... Ti stvarno mislis da bi Standard pustio Tinu za 0 eura u Hajduk,da je bio talenat sa 18 ili sa 20 kad je došao u Hajduk!!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- sagitarius
- Kontakt:
1988risha je napisao/la:Ja ko da pišem na kineskom... Ja ti samo kažem da pogledaš utakmicu protiv seniora,a ne protiv djece koja se ne mogu nositi sa ljudima koji su fizički jači od njih,i uz sve to profesionalci,i koji su stariji po 10 -12 godina od njih... Da su imali 5-6 seniora,druga bi pjesma bila,ovako su u svakom segmentu slabiji i u ovom trenutku nedorasli...sagitarius je napisao/la:Pa ako ta djecurlija ne znaju igrat fudbal, sto Vranjesa napravise smjesnim igracem, de mi to objasni hljeba ti onog kojeg jedes ? Joj ja frajera, zar je ti je tesko priznati da je momak nije toliko panj koliko smo mislis?1988risha je napisao/la:Eto hajd proglasit ćemo Tinu iznenađenjem večeri u utakmici sa nedoraslim protivnikom,koji i uprkos tome u drugom poluvremenu napravio par Safetovih turista budalama... al da ih ne nabrajmo znamo koji su...
Sad mi je barem jasno na osnovu kakvih utakmica pojedinci kroje mišljenje o igračima![]()
I do sada ste bili nerelani,al ovo je stvarno smiješno...![]()
Šteta samo što nije bio prvi tim Santosa,ovi u drugom poluvremenu su bili zreli za 3 komada najmanje...
Šta ja imam pisat o potencijalu igrača čiji klub u Europi ispadne od ekipe iz Gruzije poznatije kao Dila Gori!!???
O klubu kojeg Dinamo kad želi siluje,i pukne po ušima sa 5 komada... tu se nije dokazao ni Avdija ni Tino... a ni ostali... Jedini momak koji odskače u Hajduku je mali Pašalić... al on ima tek 18... Ti stvarno mislis da bi Standard pustio Tinu za 0 eura u Hajduk,da je bio talenat sa 18 ili sa 20 kad je došao u Hajduk!!
Ok nije ova tekma mjerilo djeca su, Susic ostaje najveci panj u reprezentaciji.A Vranjes, njega su djeca prolazila ko da ga nema, sta je on? A ja ovo su djeca ne gleda se na to, pustao ih Vranjes sigurno, nek onda igra u prvi 11 protvi Argentine..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ne znam cemu ovolika polemika oko Tina..Odigrao je dobro protiv U-21 ekipe Santosa u revijalnoj utakmici i zasluzio cestitike..I tu sva prica po meni prestaje..Nekom je to dovoljno da se opravda njegov poziv,da ga se proglasi kapitalcem,nekom opet nije.. Sve stvar ukusa i kriterija.. Meni su i dalje vece mjerilo utakmice protiv Egipta,Meksika te onih nekoliko u Hajduku koje sam pratio..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- 1988risha
- Kontakt:
Pa jbg SAGITARIUS,ovdje kad napišeš da mjesto u repki nemaju : Ibričić,Vršajević,Tino,Hadžić,Avdukić... ljubomoran si na selektora... Kad napišem da nema mjesta : Vranješ,Šunjić... onda sam nacionalista i želim muslimansku reprezentaciju...
KAD NAPIŠEŠ DA JE SAMO KOD NAŠEG SELEKTORA NORMALNO DA IGRAČ IZ PRVE FRANCUSKE LIGE NE MOŽE IGRATI ZA A TIM,JER IGRA U SLABOM KLUBU KOJI ĆE ISPASTI U DRUGU LIGU... A S DRUGE STRANE VIŠĆA IZ 2 LIGE TURSKE KOMOTNO IGRA
Svi grabe prema Europi,svi iz HNL grabe makar prema Holandiji ili Belgiji,samo Tino potencijal dolazi iz Belgije u Hajduk
Pa đe to ima na planeti osim kod nas
Moraš prekucat HNL i sve igrače tamo da bi dobio poziv u A tim... jer je i to kukuruz liga... Dinamo vlada,ostali gledaju i kukaju
KAD NAPIŠEŠ DA JE SAMO KOD NAŠEG SELEKTORA NORMALNO DA IGRAČ IZ PRVE FRANCUSKE LIGE NE MOŽE IGRATI ZA A TIM,JER IGRA U SLABOM KLUBU KOJI ĆE ISPASTI U DRUGU LIGU... A S DRUGE STRANE VIŠĆA IZ 2 LIGE TURSKE KOMOTNO IGRA
Svi grabe prema Europi,svi iz HNL grabe makar prema Holandiji ili Belgiji,samo Tino potencijal dolazi iz Belgije u Hajduk
Moraš prekucat HNL i sve igrače tamo da bi dobio poziv u A tim... jer je i to kukuruz liga... Dinamo vlada,ostali gledaju i kukaju
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Realist je napisao/la:Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.
Hadzic je zadnji vezni i nepotreban
Visca je krilo i igra SKROZ drugu poziciju nego Susic. Ne mogu se porediti.
Zahirovic je klasicni zadnji vezni i trenutno nije u kadru ( opet druga pozicija )
Ibricic trenutno sigurno nije losiji od Susica.
Susic jedino moze biti 21 igrac. Ako je koristniji od Avdije. I neka je kao takav meni ne smeta. Ali 17 igrac on sigurno nije.
Zar je moguće1988risha je napisao/la:Pa jbg SAGITARIUS,ovdje kad napišeš da mjesto u repki nemaju : Ibričić,Vršajević,Tino,Hadžić,Avdukić... ljubomoran si na selektora... Kad napišem da nema mjesta : Vranješ,Šunjić... onda sam nacionalista i želim muslimansku reprezentaciju...
KAD NAPIŠEŠ DA JE SAMO KOD NAŠEG SELEKTORA NORMALNO DA IGRAČ IZ PRVE FRANCUSKE LIGE NE MOŽE IGRATI ZA A TIM,JER IGRA U SLABOM KLUBU KOJI ĆE ISPASTI U DRUGU LIGU... A S DRUGE STRANE VIŠĆA IZ 2 LIGE TURSKE KOMOTNO IGRA![]()
Svi grabe prema Europi,svi iz HNL grabe makar prema Holandiji ili Belgiji,samo Tino potencijal dolazi iz Belgije u HajdukPa đe to ima na planeti osim kod nas
![]()
Ne vjerujem da bih ona dva laznjaka napravio protiv pravih momcina..stariji igraci ne bi tako naivno padali na to, jer su to jednostavni laznjaci, bez neke brzine..lahko je djecu trzati sto jest jest..uostalom pokraj ta dva laznjaka su se vidjele slijedece cinjenice:
- nema nikako desne noge, ok, nije mu los vanjski, ali kao profesionalac koji cijeli zivot igra fudbal da neznas makar jednostavne stvari sa slabijom nogom, to je stvarno sramota..Hajrovic mu pokazao sta mislim
- totalno trom tip, nepokretan, trci kao terminator, bez ikakve lahkoce (da ga malo odbranim: totalno suprotno je Hadzic, koji trci sa lahkocom kao neka pic.kica!)
- katastrofalno spor, neznam ko je prije par dana napisao da je on brz igrac?! tome bih zelio poruciti da sutra pod hitno ide ocnom doktoru!!
- nema smisao za igru, imao je par prilika da proturi loptu kroz njihovu odbranu, kao sto je to recimo Ibricic uradio pa Visca zabio gol, ali nazalost, Tinki to nije skonto da bi se to moglo odraditi (a valjda je igrao tu poziciju da to odradjuje, ili?
- mrsko mi vise pisati o njemu..ono, ne treba procjenjivati igrace po ovakoj utakmici, ali ako ce mo bas po ovoj vecerasnoj onda su na SP definitivno zalutatli: Susic, Hadzic, Vrsajevic, Sunjic i (nazalost) Vranjes (koji je protiv jacih protivnika ipak pokazao da je mozda i zasluzio!)
- nema nikako desne noge, ok, nije mu los vanjski, ali kao profesionalac koji cijeli zivot igra fudbal da neznas makar jednostavne stvari sa slabijom nogom, to je stvarno sramota..Hajrovic mu pokazao sta mislim
- totalno trom tip, nepokretan, trci kao terminator, bez ikakve lahkoce (da ga malo odbranim: totalno suprotno je Hadzic, koji trci sa lahkocom kao neka pic.kica!)
- katastrofalno spor, neznam ko je prije par dana napisao da je on brz igrac?! tome bih zelio poruciti da sutra pod hitno ide ocnom doktoru!!
- nema smisao za igru, imao je par prilika da proturi loptu kroz njihovu odbranu, kao sto je to recimo Ibricic uradio pa Visca zabio gol, ali nazalost, Tinki to nije skonto da bi se to moglo odraditi (a valjda je igrao tu poziciju da to odradjuje, ili?
- mrsko mi vise pisati o njemu..ono, ne treba procjenjivati igrace po ovakoj utakmici, ali ako ce mo bas po ovoj vecerasnoj onda su na SP definitivno zalutatli: Susic, Hadzic, Vrsajevic, Sunjic i (nazalost) Vranjes (koji je protiv jacih protivnika ipak pokazao da je mozda i zasluzio!)
Nisam gledao tekmu i ne mogu i neću komentarisati igru ni Sušića ni ostalih igrača, ali moram samo napomenuti nešto. Ovo podcjenjivanje da se igralo sa djecom. Ako su U21 igrači djeca onda su i Mume i Seo djeca, pa ćemo imati priliku da vidimo hoće li se Messi i Aguero poigravati sa tom dječicom. Ovdje se priča kao da Sušić ima 26 godina, a ta djeca 16, a ne da je od njih stariji oko godinu dana.
Najstariji igrač je imao 20 godina, a bilo je i djece od 16.levat je napisao/la:Nisam gledao tekmu i ne mogu i neću komentarisati igru ni Sušića ni ostalih igrača, ali moram samo napomenuti nešto. Ovo podcjenjivanje da se igralo sa djecom. Ako su U21 igrači djeca onda su i Mume i Seo djeca, pa ćemo imati priliku da vidimo hoće li se Messi i Aguero poigravati sa tom dječicom. Ovdje se priča kao da Sušić ima 26 godina, a ta djeca 16, a ne da je od njih stariji oko godinu dana.
Nebitno za ovu raspravu ovdje, samo tebi kažem jer nisi gledao utakmicu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisam gledao drugo poluvrijeme, cujem da je Susic igrao k'o Amidza birvaktile, valjao strasne brazilske stopere, lucidnim potezima rijesio utakmicu, i nametnuo se kao ozbiljan kandidat za pocetnih 11 protiv Argentine.
Izuzetno mi je drago sto smo dobili jednog takvog zadnjeg veznog koji osim razbijanja napada protivnika dobro barata loptom, i kompletan je igrac sa izuzetnom brzinom i eksplozivnoscu.
Pored njega i Hadzic je djelovao kao super mocni vezni igrac, koja mogucnost selektora da prepozna kvalitet, sretni smo sto ga imamo.
Mislim da bi svi kolektivno trebali zahvaliti najboljem selektoru BiH svih vremena, najboljem igracu PSG-a svih vremena, najboljem igracu BiH svih vremena, naj, naj svih vremena, svih vremena...svih vremena...svih vremena..
Izuzetno mi je drago sto smo dobili jednog takvog zadnjeg veznog koji osim razbijanja napada protivnika dobro barata loptom, i kompletan je igrac sa izuzetnom brzinom i eksplozivnoscu.
Pored njega i Hadzic je djelovao kao super mocni vezni igrac, koja mogucnost selektora da prepozna kvalitet, sretni smo sto ga imamo.
Mislim da bi svi kolektivno trebali zahvaliti najboljem selektoru BiH svih vremena, najboljem igracu PSG-a svih vremena, najboljem igracu BiH svih vremena, naj, naj svih vremena, svih vremena...svih vremena...svih vremena..
Podvelezje odmostarac 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa gdje si dosad?Dugo te nije bilo, mora da se oko njive nesto devera..vidim nisu se ni fore promjenile, standardno dosadne, monotone, i samo uzem krugu provincijalaca razumljive.harishp je napisao/la:Podvelezje odmostarac
Hajde, dug je dan sutra, lagano na spavanje...
Auuu kako su zapjenili
Tino dijeli pljuske 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Nadam se da ce Vaha ili neki strani selektor preuzeti repku nakon SP ... Sramota je da su Hadzic i Susic u repki ... Nista nisu bolji od igraca sto igraju u PL ...
Anti Nakarada
Nije bitno kako je bilo ko odigrao na jucerasnjoj utakmici, utakmica je totalno nebitna, nije se islo ni sa 50% snage u duele, djeca od 18 godina ne mogu fizicki parirati nekome od 22, to je jednostavno drasticna razlika i kod nekoga ko nije profesionalac, a kamo li kod profesionalaca. Stoga je neozbiljno zakljuciti na osnovu jucerasnje utakmice da li je neko dobar ili los.
Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 10 jun 2014, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Najgore je to što neki fakat ovako ozbiljno misle. Odmah prvih 11. Stručnjaci jbt...Mozambik je napisao/la:Dobar je momak, spucao je dva laznjaka djeciOdmah protiv Argentine u vatru, nema se sta pametovat
+10001988risha je napisao/la:Pa jbg SAGITARIUS,ovdje kad napišeš da mjesto u repki nemaju : Ibričić,Vršajević,Tino,Hadžić,Avdukić... ljubomoran si na selektora... Kad napišem da nema mjesta : Vranješ,Šunjić... onda sam nacionalista i želim muslimansku reprezentaciju...
KAD NAPIŠEŠ DA JE SAMO KOD NAŠEG SELEKTORA NORMALNO DA IGRAČ IZ PRVE FRANCUSKE LIGE NE MOŽE IGRATI ZA A TIM,JER IGRA U SLABOM KLUBU KOJI ĆE ISPASTI U DRUGU LIGU... A S DRUGE STRANE VIŠĆA IZ 2 LIGE TURSKE KOMOTNO IGRA![]()
Svi grabe prema Europi,svi iz HNL grabe makar prema Holandiji ili Belgiji,samo Tino potencijal dolazi iz Belgije u HajdukPa đe to ima na planeti osim kod nas
![]()
Ako neko pohvali njegove poteze ne mora značit da je mišljenja da treba protiv Arg igrat,nemoj se budala pravitMozambik je napisao/la:Dobar je momak, spucao je dva laznjaka djeciOdmah protiv Argentine u vatru, nema se sta pametovat
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, izdzezveubrazil, legendarnadruga, napapijri1987, random11, ronaldo99, SanaBosna, Scholl i 107 gostiju.