Isti slucaj.Samnom u razred ide jedan Mirza isto **** i dvije Lejle koje "gore".Dzoni je napisao/la:Cudno je kako se za neka imena vezu isti karakteri...![]()
Npr. znam iz vidjenja tri lika koji se zovu Mirza i sva trojica izgledaju p3derasto i feminizirano.
Dok npr. jos nisam sreo neku Lejlu a da nije dobra piccka.
Nasa imena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nasa imena
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa normalno da su feminizirani kad je Mirza maltene žensko ime.
Poserem se na muško ime koje završava na slovo a. Mirza je bosanska verzija imena Andrea, Nikola, Matija i slične **** materine.
Jedino muško ime sa ovih prostora koje mi pada na pamet, da se završava na A, a da je kul, je Noa. Mada lik je božiji poslanik, da se zove Tino-Sven bilo bi uber kul ime
Poserem se na muško ime koje završava na slovo a. Mirza je bosanska verzija imena Andrea, Nikola, Matija i slične **** materine.
Jedino muško ime sa ovih prostora koje mi pada na pamet, da se završava na A, a da je kul, je Noa. Mada lik je božiji poslanik, da se zove Tino-Sven bilo bi uber kul ime

Ja uopste neznam ni koja su nasa imena...Muslimani vecina imaju Arapska, Pravoslavci neka ruska i Katolici dosta talijanska...Zlatan mi zvuci sa nasi prostora. Edin kao Bosnjacko Muslimansko, Pravoslavsko je Zvjezdan i Katolicko je Josip sa ovi prostora. Mario,Muhamed,Boris,Toni itd je iz drugi zemalja pa nemoze ni bas brojati kao nase.
sto se tice najdraza imena onda je Asmir,Mensur,Emir,Sead,Muhamed,Miralem,Izet,Zvjezdan,Senad i Edin
Vedad pogotovo
najgluplje ime Tino Sven
sto se tice najdraza imena onda je Asmir,Mensur,Emir,Sead,Muhamed,Miralem,Izet,Zvjezdan,Senad i Edin

najgluplje ime Tino Sven

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ako si musliman onda se kaz NuhaDonnie Darko je napisao/la:Pa normalno da su feminizirani kad je Mirza maltene žensko ime.
- Ultras1921
- Kontakt:
A nijeAdnan89 je napisao/la:Ako si musliman onda se kaz NuhaDonnie Darko je napisao/la:Pa normalno da su feminizirani kad je Mirza maltene žensko ime.

Et toliko sam lijen da kucam smajlije jer mi se ne da dici ruku do misa.
Inace meni je Andrea predivno ime za đevojku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Davud, Advan i Azra. 

Tarik,Adnan, Amar a zenska Lara,Adna i Nerma
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Naša imena su sva, od staroslavenskih do biblijskih i arapskih, mi smo bogat narodAdnan89 je napisao/la:Ja uopste neznam ni koja su nasa imena...Muslimani vecina imaju Arapska, Pravoslavci neka ruska i Katolici dosta talijanska...Zlatan mi zvuci sa nasi prostora. Edin kao Bosnjacko Muslimansko, Pravoslavsko je Zvjezdan i Katolicko je Josip sa ovi prostora. Mario,Muhamed,Boris,Toni itd je iz drugi zemalja pa nemoze ni bas brojati kao nase.
sto se tice najdraza imena onda je Asmir,Mensur,Emir,Sead,Muhamed,Miralem,Izet,Zvjezdan,Senad i EdinVedad pogotovo
najgluplje ime Tino Sven

Mislim da je npr. Zvjezdan staroslavensko ime, pošto su često davali imena po nekim pojavama u prirodi. Uglavnom Srbi njeguju slavenska i grčka imena (Ognjen, Snježana, Marko...), Bošnjaci semitska imena. Iako nije pravilo na Bliskom istoku da ta imena nose samo muslimani, tj. nose ih i pripadnici drugih religija (npr. Kemal, Jusuf i sl.). Hrvati ugl nose latinska i slavenska imena.
Kod nas je popularno i ime koje potiče negdje iz Holandije, Njemačke ili Skandinavskih zemalja - Armin.
Ovdje sam stao s čitanjemAdnan89 je napisao/la:Ja uopste neznam ni koja su nasa imena...Muslimani vecina imaju Arapska, Pravoslavci neka ruska i Katolici dosta talijanska...Zlatan mi zvuci sa nasi prostora. Edin kao Bosnjacko Muslimansko..

Da li si npr. znao da u Čečeniji postoje muslimani, čije se žene npr zovu Luiza, Lara, Marija?
Vjeruješ li da sam upoznao dvije Sirijke, Ane i Rosa (Roza) koje su pokrivene?

I otkud ti da je Edin muslimansko, onda je i Dino? A šta ako je AlfreDino italijansko ime?

Zamisli zoveš se Zlatan i amerikanci prevedu ime i zovu te Golden.

A što se tiče podjele imena po vjerama, uh to je baš teško. Abraham/Ibrahim...Adam/Adem...sve je to u pet-deset deka nema jasnih granica

Michael, Mihael, Majkl, Mihovil, Mihajlo, Mikail..
Sve je to na fazon onoga Allah/Bog, jedno te isto, al' obzirom na različite jezike, različit izgovor
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
@ZahaKing...znam i ja to radio sam sa pravoslavnim koptima iz Egipta, jedan se zvao Nasir i jedna u skoli iz Libanona Serina. To bi u nasoj zemlji odmah bili muslimani, razumijem sta hoces da kazes. Ima i onaj neki trener neki Slaven Musa a Musa je boziji poslanik (Musa na Arapskom ) a na englezskom (Moses).
od ženskih, ubjedljivo najljepše ime je Lejla, sviđaju mi se još Dalila, Dunja, Jasmina
o muškim imenima nisam razmišljao, al' nameće se Sead, od milja Seo, razlog dobro poznat', još mi se živi, mlad sam 

Kaze moj drug djevojci,cao ja sam Arnel,a ona ce njemu,drago mi je,Kemala.A blento odgovara,a de stvarno kako se zoves.ahhaha.Djevojka u zelmju da propadne.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Amar
Mislim da bi puno bolja tema bila najcudnija/najruznija imena.

Mislim da bi puno bolja tema bila najcudnija/najruznija imena.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Tarik,Adnan, Amar a zenska Lara,Adna i Nerma

- rob do bagro
- Kontakt:
Hamza meni najljepse musko ime. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Amar i Hamza su mi rođaci pa vote za njih
. Cool imena u svakom slučaju. Meni je recimo interesantno da se svaka druga djevojčica zove Sara(h). To su nekakvi fensi trendovi koji su zavladali kod nas al' je ime lijepo mora se priznat'. Prvo mjesto je Maida definitivno i to bez konkurencije, pa onda Dženana i spomenuta Sara na trećem.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Muradif
Eldin muško

Eldin muško