Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
-
- Kontakt:
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Ja vec imam ukljucen HD paket na Moja TV ali nemam tamo BHT, nego samo ove kanale sto su i dosad tu, FACE, Arene itd.
Da li ce oni ubaciti i BHT HD, ili trebam zvati (i platiti) sad i za BHT HD da ga dodaju ?
Da li ce oni ubaciti i BHT HD, ili trebam zvati (i platiti) sad i za BHT HD da ga dodaju ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako piše u ovom tekstu jednostavno će ubaciti BHT HD.Amar Dzeko je napisao/la:Ja vec imam ukljucen HD paket na Moja TV ali nemam tamo BHT, nego samo ove kanale sto su i dosad tu, FACE, Arene itd.
Da li ce oni ubaciti i HD, ili trebam zvati (i platiti) sad i za BHT HD da ga dodaju ?
Zašto nisu još? Pa vjerovatno još nije krenulo emitovanje u HD-u.
-
- Kontakt:
Super onda, hvala.DukeOfWellington je napisao/la:Kako piše u ovom tekstu jednostavno će ubaciti BHT HD.Amar Dzeko je napisao/la:Ja vec imam ukljucen HD paket na Moja TV ali nemam tamo BHT, nego samo ove kanale sto su i dosad tu, FACE, Arene itd.
Da li ce oni ubaciti i HD, ili trebam zvati (i platiti) sad i za BHT HD da ga dodaju ?

Ronaldo - Isco - Bale
Pa kad pocinje emitivanje programa u HD, samo utakmice ili komplet program BHT ne kontam bas najbolje situaciju ?
Valja prijavit ovaj Hd paket, a kad završi Sp odjavit 

- exorciiist
- Kontakt:
Hej kakva ti je slika, je li se vidi razlika, jel ti povezan tv preko hdmi jer moj resiver je Motorola ne radi sa hdmi-om..Amar Dzeko je napisao/la:Ja vec imam ukljucen HD paket na Moja TV ali nemam tamo BHT, nego samo ove kanale sto su i dosad tu, FACE, Arene itd.
I jesul ti jednostavno to ukljucili ili su ti radili nesto u kuci?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Inače ni moja Motorola ne radi sa HDMI-om, pa ako neko zna zašto je to tako nek napiše.
-
- Kontakt:
Nisu nista radili, imam normalni resiver od Moja TV, znaci onaj standardni, nema nikakvih dodataka.exorciiist je napisao/la:Hej kakva ti je slika, je li se vidi razlika, jel ti povezan tv preko hdmi jer moj resiver je Motorola ne radi sa hdmi-om..Amar Dzeko je napisao/la:Ja vec imam ukljucen HD paket na Moja TV ali nemam tamo BHT, nego samo ove kanale sto su i dosad tu, FACE, Arene itd.
I jesul ti jednostavno to ukljucili ili su ti radili nesto u kuci?
Jednostavno ih nazoves, i prijavis HD paket i oni ti taj paket dodaju u kanale, ne dolaze kuci.
Sto se tice kvalitete slike, razlika se primjeti, i slika je puno bolja nego ova obicna. Recimo, uporedjivao sam Arenasport 1 i Arenasport 1 HD dok je bila neka utakmica Lige Prvaka i zaista je slika puno bolja.
Onda tek zamisli kakva ce biti razlika izmedju ove sad ocajne BHT slike i BHT HD.

Ronaldo - Isco - Bale
- exorciiist
- Kontakt:
E hvala Amare onda ja sutra zovem pa se nadam da ce brzo to obaviti...koliko si to cekao?
Cak i ako ne budem zadovoljan sa slikom na bht1 imam arene
Cak i ako ne budem zadovoljan sa slikom na bht1 imam arene

-
- Kontakt:
Ne duze od 2/3 dana.exorciiist je napisao/la:E hvala Amare onda ja sutra zovem pa se nadam da ce brzo to obaviti...koliko si to cekao?
Ronaldo - Isco - Bale
- exorciiist
- Kontakt:
Amar Dzeko,jel mozes provjeriti koje ti je marke resiver i koji kabal koristis za spajanje moja tv sa tv-om?
Ako ne znas koji je samo opisi kako izgleda ili posalji sliku
Ako ne znas koji je samo opisi kako izgleda ili posalji sliku

Zacrne tv ali na D3GO uvijek bude otključan.sagitarius je napisao/la:Na HRT2 ces gledati kad se naguz*srevan je napisao/la:Ma manite mi se BH Telecoma. To sam isključio 2007. Nego hoće li Telemach uvoditi BHT HD ili će biti gledati utakmicu na HRT 2 preko D3GO?
..jer ce slika biti crna, standardno sve

I stvarno one reklame pod hitno ukloniti jer to samo kod nas ima da ne vidiš igrača zato što reklama za žaluzine ide

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Majorizirana **** opet negoduju
http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;. info/vijesti/vijesti/bih/ima-slike-nema-tona-ili-kako-javni-tv-servis-trenira-strogocu-nad-hrvatima-u-bih#news_view
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;. info/vijesti/vijesti/bih/ima-slike-nema-tona-ili-kako-javni-tv-servis-trenira-strogocu-nad-hrvatima-u-bih#news_view
Ma to samo na ignore.VFC89 je napisao/la:Majorizirana **** opet negoduju

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
seru !!VFC89 je napisao/la:Majorizirana **** opet negoduju
Taj portal postoji zbog takvih stvari.
BHT HD ubacen u ponudu, u cetvrtak krece sa radom.

Majku im "Sve utakmice Svjetskog prvenstva pratite u HD-u", a vam milion prepreka da dodjes do Hd-a
Koliko upratih ti si na Telemachu..Armala je napisao/la:Taj portal postoji zbog takvih stvari.
A evo info za ove što su poTelemahnitali

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Interesuje me da li moja tv Web pruza uslugu u HD??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pruža.Ponos Torina je napisao/la:Interesuje me da li moja tv Web pruza uslugu u HD??
Ali ne znači da će pružati za BHT, to ćemo još da vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.