Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
http://dawindycity.com/2014/05/30/chica ... mcdermott/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
1000 stranica hehe,jos smo neaktivni.Jos da DR1 nije imao ove povrede bilo bi jos najmanje 100 stranica.Ocekuju se ovo ljeto i koje pojacanje pa pomrsit racune ovim favoritima.

Najbolji centar lige ove sezone, kakva sezona.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Noah i Paul u najboljoj petorci lige i u defanzivnoj petorci lige.S tim da je Noah i DPOY
nije lose
nije lose
Talentovani bek Indijana Pejsersa i slobodni agent od 1. jula Lens Stivenson, tokom ove sezone dobio je puno slobode da pokaže svoj talenat, što mu je pošlo za rukom. Upravo zbog toga, nakon ispadanja Indijane iz post-sezone, ovaj momak našao se na radaru brojnih timova.
Kako navode izvori, prvi u redu za uslugama ovog igrača čekaju čelnici Čikago Bulsa i Šarlot Hornetsa. Ipak, jedan skaut izjavio je da postoje i drugi klubovi kojima je Stivenson skrenuo pažnju, ali da su za sada svi oprezni.
"Najgora ponuda koju će Stivenson dobiti ovog leta jeste srednji ugovor koji će trajati 4 godine i koji će biti težak oko 23 miliona. Mislim da će najbolja ponuda koju će dobiti biti, od prilike, 8-9 miliona za sezonu, ali to možda neće biti ugovor na četiri sezone",
kazao je ovaj izvor uz opasku da su Šarlot Hornetsi i Čikago Bulsi među klubovima koji su najzainteresovaniji za uslugama ovog igrača. Hornetsi mogu da ponude unosan ugovor, pošto ova franšiza ima kapairsanih tek 42,6 miliona dolara u seleri kepu.
Kako se navodi, jedino što trenutno kopka čelnike Hornetsa jeste Džerald Henderson i procena da bi on mogao da zasija konačne godine. Međutim, trener Stiv Kliford je defanzivno orjentisan trener koji defanzivu vidi kao glavno košarkaško oružje, pa mu se Lens Stivenson uklapa u koncept.
Uz sve to, Lens Stivenson poseduje određene ofanzivne kvalitete kao što su kreacija napada ili spostvenog šuta iz driblinga, a samim tim on bi mogao da skine pritisak sa Kembe Vokera i Ala Džefersona, kada je reč o produkciji poena.
Situacija sa knjigama Čikago Bulsa je znatno drugačija. Ovaj klub ima rezervisanih 63 miliona dolara u seleri kepu, ali od te cifre na platu Karlosa Buzera odlazi suma od čak 16,8 miliona. Prema do sad dostupnim informacijama ovom krilnom centru "ne gine" amnestija, pa će se seleri kep spustiti na prilično pristojnih 46,2 miliona.
Poput Kliforda, i Tom Tibodo je defanzivno orjentisan stručnjak, a izvori navode da šef struke Bulsa veruje da je Lens Stivenson nakompletniji igrač na poziciji beka, kada je reč o napadačkim i o odbrambenim kvalitetima.
- See more at: http://www.nbaserbia.com/vesti/8725/len ... NV4ao.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako navode izvori, prvi u redu za uslugama ovog igrača čekaju čelnici Čikago Bulsa i Šarlot Hornetsa. Ipak, jedan skaut izjavio je da postoje i drugi klubovi kojima je Stivenson skrenuo pažnju, ali da su za sada svi oprezni.
"Najgora ponuda koju će Stivenson dobiti ovog leta jeste srednji ugovor koji će trajati 4 godine i koji će biti težak oko 23 miliona. Mislim da će najbolja ponuda koju će dobiti biti, od prilike, 8-9 miliona za sezonu, ali to možda neće biti ugovor na četiri sezone",
kazao je ovaj izvor uz opasku da su Šarlot Hornetsi i Čikago Bulsi među klubovima koji su najzainteresovaniji za uslugama ovog igrača. Hornetsi mogu da ponude unosan ugovor, pošto ova franšiza ima kapairsanih tek 42,6 miliona dolara u seleri kepu.
Kako se navodi, jedino što trenutno kopka čelnike Hornetsa jeste Džerald Henderson i procena da bi on mogao da zasija konačne godine. Međutim, trener Stiv Kliford je defanzivno orjentisan trener koji defanzivu vidi kao glavno košarkaško oružje, pa mu se Lens Stivenson uklapa u koncept.
Uz sve to, Lens Stivenson poseduje određene ofanzivne kvalitete kao što su kreacija napada ili spostvenog šuta iz driblinga, a samim tim on bi mogao da skine pritisak sa Kembe Vokera i Ala Džefersona, kada je reč o produkciji poena.
Situacija sa knjigama Čikago Bulsa je znatno drugačija. Ovaj klub ima rezervisanih 63 miliona dolara u seleri kepu, ali od te cifre na platu Karlosa Buzera odlazi suma od čak 16,8 miliona. Prema do sad dostupnim informacijama ovom krilnom centru "ne gine" amnestija, pa će se seleri kep spustiti na prilično pristojnih 46,2 miliona.
Poput Kliforda, i Tom Tibodo je defanzivno orjentisan stručnjak, a izvori navode da šef struke Bulsa veruje da je Lens Stivenson nakompletniji igrač na poziciji beka, kada je reč o napadačkim i o odbrambenim kvalitetima.
- See more at: http://www.nbaserbia.com/vesti/8725/len ... NV4ao.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dali smo ponudu izgleda za Love-a: Taj, Butler, Boozer.
Sent from Bat Cave
Sent from Bat Cave
Postovanje treba zaraditi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I dovedemo jos Mela nekako i bas fina ekipa
Mislim da su puno vece sanse da Melo dodje nego Love
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po meni previse...Gubite 2 od 3 najbolja defanzivca u ekipi.Ko ce cuvati igrace na perimetru ako date Butlera?Isto tako,defanzivna versatilnost Taja je jako bitna za modernu odbranu P'n'Rolla...kad_kako je napisao/la:Dali smo ponudu izgleda za Love-a: Taj, Butler, Boozer.
Sent from Bat Cave
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se da je puno. Iskreno nebi volio vidjeti da se ovaj trade, pod ovim uslovima desi. Kao sto ti kazes gubimo puno u odbrani njihovim odlaskom. Mozda Boozer i jedan od ove dvojice bi mi bio ok trade. A kad bi birao ko od ove tvojice, onda bi to bio Taj, jer preskup je da bude zamjena.NEZALAGANJE je napisao/la:Po meni previse...Gubite 2 od 3 najbolja defanzivca u ekipi.Ko ce cuvati igrace na perimetru ako date Butlera?Isto tako,defanzivna versatilnost Taja je jako bitna za modernu odbranu P'n'Rolla...kad_kako je napisao/la:Dali smo ponudu izgleda za Love-a: Taj, Butler, Boozer.
Sent from Bat Cave
Sent from Bat Cave
- IlCapitano
- Kontakt:
To sam danas i pisao na onoj drugoj temi.
Teško Bullsi mogu dati ponudu koja će zadovoljiti Minnesotu, a da ne razvale svoju ekipu u potpunosti i da opet mogu biti contenderi. Da imaju više pickova možda bi i mogli nekako ugurati npr samo Boozera i Gibsona, ali veoma teško.
Teško Bullsi mogu dati ponudu koja će zadovoljiti Minnesotu, a da ne razvale svoju ekipu u potpunosti i da opet mogu biti contenderi. Da imaju više pickova možda bi i mogli nekako ugurati npr samo Boozera i Gibsona, ali veoma teško.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
80% igraca koji su prosli kroz bullse dok je thibs trener su bili vise nego dobri u defanzivi , istina Taja i Jimmya tesko zamijeniti , ali ono sto Love-Noah nude u oba pravca je puno vise nego sto nude Taj i Noah .
Jimmyev napad ce se lako nadoknaditi , dok se za defanzivu moze naci neki specijalac poput Brewera ili eventualno draftati neko .
ja sam na drugoj stranici vidio da se trade bazira oko Taja , Jimmya i Mirotica , a ne Boozera , previse je to salarya od strane Bullsa na putu za Minnesotu , a kad bi se rijesili sva 3 igraca i doveli Lovea bilo bi prostora i za Mela , ali vrijedi pricekati jos koji dan
Jimmyev napad ce se lako nadoknaditi , dok se za defanzivu moze naci neki specijalac poput Brewera ili eventualno draftati neko .
ja sam na drugoj stranici vidio da se trade bazira oko Taja , Jimmya i Mirotica , a ne Boozera , previse je to salarya od strane Bullsa na putu za Minnesotu , a kad bi se rijesili sva 3 igraca i doveli Lovea bilo bi prostora i za Mela , ali vrijedi pricekati jos koji dan
Love,Noah,Rose sta fali ostao bi Snell.Dunlevey,Kirk,Augustin.Jos radi plata dodaj Corey Brewer.On bi mogao nadoknadit Butlera.A epoizodiste je lakse nac nego jednoh Love-a.Furymaker je napisao/la:80% igraca koji su prosli kroz bullse dok je thibs trener su bili vise nego dobri u defanzivi , istina Taja i Jimmya tesko zamijeniti , ali ono sto Love-Noah nude u oba pravca je puno vise nego sto nude Taj i Noah .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Onda uzeti i ovog iz Indiane Stevensona i onda bi bilo fino...ali ovako ne mislim da je previse ..ali ljudi mi moramo se pomjerit sa mrtve tacke..znam pisete sadpuno je ali kako cemk sta nPravit ako samo drzimo ovo sto imamo? Mozda taj potez prizove i Mela manji ugovor i neke amnestije pizde materine 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobili ste ponudu, 11. pik za vasa 2 prve runde...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ako do toga dodje, to ce se odradit garant u toku drafta.
Vjerovatno, ako mi uspijemo ugrabiti Stauskasa ili Harrisa s tim pikom, pa ga mjenjamo s vama, jer vi zelite jednog od njih...Ali ne znam sta ce nama 2 pika prve runde, osim ako ne misle jednim uzeti Nurkica pa da ostane u Europi...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Rose - Stephenson - Melo - Love - Noah
Izvedivo ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvedivo ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.