ma ima, samo šupak nece da kaže.legenda reala je napisao/la:pa nema Ole onako dobrih rodica![]()
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Slazem se druze. Mozda zaigra nekad za Austriu ili Rapid Wien in future.zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca
- DonCorleone
- Kontakt:
Odo ako je uvijet povratak na temu
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema se šta pisat više, sve se zna, momak je superstar. Naš novi RonaldinhoDonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Nego da li ce se legenda ljutit na moj potpisUnofficialpage je napisao/la:Ma nema se šta pisat više, sve se zna, momak je superstar. Naš novi RonaldinhoDonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
[youtube][/youtube]DonCorleone je napisao/la:Odo ako je uvijet povratak na temu.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jun 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
- donniedarko
- Kontakt:
zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
Otkud ti pravo da nešto lijepo kažeš o Tinu Sušiću ?zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
- donniedarko
- Kontakt:
Ne mora mijenjati prezime, dovoljno da bude van repke dok ne zasluzi kvalitetom da bude njen clan.Realist je napisao/la:Otkud ti pravo da nešto lijepo kažeš o Tinu Sušiću ?zgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..Moja strina se ne slaže stobom.Čim je on Sušić tu NJešta smrdi.Prema mišljenju Muje Mujića,taksiste iz Čevljanovića Sušić plaća da igra za Hajduk,plaća Tudoru.Tino nikad ne bi mogao biti na tribinama jakog Bohuma,niti bi mogao igrati u Drugoj Turskoj ligi.Dimnjačar iz Kaknja maestralno zaključuje da je neviđeni bezobrazluk nepozvati u repku napadača iz Turske koji je čak 6 golova postigao kao napadač.Zec je zvijezda u Turskoj,kao što je i Prcić u Sošou koji umalo da ne ispadne iz lige.Moramo nastaviti kolektivno pljuvanje po Tinu sve dok bar prezime ne promijeni
Sinoć nije bio uopšte loš. Ali kakvo su mjerilo omladinci Santosa...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daj bazgembo89 je napisao/la:Tin je maštovit igrač ima finte i poteze koji sigurno mogu pokupiti ovacije publike koliko je to plodno za ekipu i rezultat ne znam ali je cinjenica da umije on izbacit jednim potezom 2-3 igraca,svidjelo mi se kada je sa desne strane ubacio vanjskim dijelom stopala loptu u sredinu umije da se prilagođava u zavisnosti od situacije za razliku naprimjer od Anela Hadzica ili Avdije Vrsajevica koji mi djeluju poput nekih kalupiranih igrača,da ne kažem ograničenih..U tom rangu sa Hadzicem i Vrskom je dosao i Ibričić koji djeluje nezainteresovano i lijeno..
,
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 jun 2014, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Zasluzeno zaigrao ispred Kolasinca. Nas najbolji...DM.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ovom momku želim sve najbolje. Nije on kriv što mu je stric debil i što mu je natovario toliki pritisak na leđa.
Trudio se, borio, i to se cijeni. Kvalitet je već neka druga priča, ali kažem, za to treba krivit' onog debila.
Trudio se, borio, i to se cijeni. Kvalitet je već neka druga priča, ali kažem, za to treba krivit' onog debila.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
+1Amar Dzeko je napisao/la:Ovom momku želim sve najbolje. Nije on kriv što mu je stric debil i što mu je natovario toliki pritisak na leđa.
TSS-u se jednostavno ništa ne može zamjeriti, ali teletini na klupi...
Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresurammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
Ovaj poraz bi mogao znaciti kraj Germanske ofanzive u NFSBIH-uAstren je napisao/la:Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresurammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
nema to nikakve veze.... bitan je odnos prema dresu, a ako jedan TSS moze zaplakati, onda je krajnje degutantno gledati amrinog kako se keseri dok pola Bosne u koju se NAVODNO kune plače... FUJAstren je napisao/la:Pa normalno da plače kad zna da će mu strikan dobiti nogu, i da broji zadnje minute u državnom dresurammstein je napisao/la:Scena na kraju utakmice TSS pada na travu i plače, ide Edin i valja se od smijeha....TOLIKo!
NADAM S DA JE KRAJ GERMANSKE OFANZIVE I AMRINE PUDLICE I DUBROVAČKOG RUTINERA!
Ma TSS je sad totalno nebitan..nije on problem, iskreno i nije bio los kad je uso..borio je se, pokusao nesto napraviti..ne trebamo grijesiti dusu i.njega kriviti.za poraz, jer nije tako..njegov Amidza je najglavni krivac!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], D97, darker10, feniksptica, LeCoq, Lekqqq1921, MiranGlasnic, napapijri1987, plisek, RacioEmocionalan, rishovski, Tekstilac1970, totasef1 i 107 gostiju.