polako brato,samo sto nisu.Mont0 je napisao/la:Avantiiiiii..
Kad pocinju sa treninzima, koji vrag i odmaraju, sta cemo mi pacenici na ovom celopeku raditi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
polako brato,samo sto nisu.Mont0 je napisao/la:Avantiiiiii..
Kad pocinju sa treninzima, koji vrag i odmaraju, sta cemo mi pacenici na ovom celopeku raditi..
Ma niko ih ne spominje. Sami se prepoznajuAlemC85 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma neka tepsija nemoj srattepsija je napisao/la:Stara garda,nešto što nikada ne umire.
Malaga ili Anzhi mogu plesati jednu ili par godina...Ferencvaros,Dynamo Dresden,HSV...uvijek će biti sinonimi i giganti,bez obzira kako i u kojem rangu igrali.
Ah,ta povijest![]()
![]()
dobro za ove neke se jos nezna pa je to razlog zasto nisu pozvani ali zato je tu kupres 2014 sa vinogradarom pomorcem i roniocem
![]()
![]()
![]()
FORZA VELEZ
nemojte ih spominjati na našem PDF-u, jer odmah navale kao muhe na lijepak.
Brato u potpunosti se slazem. Nisu dijeca kriva sto treniraju u nepoznatom kluburodjenisa je napisao/la:Dobra stvar ovaj turnir velikana,da se ove mladje generacije bar na ovaj nacin upoznaju koliko je ta liga bila mocna,i koliko si jak morao biti da opstajes ili se izboris za evropske utakmice.A mi smi ih iz BIH najvise imali.Mozda samo treba razmislit da povedemo par djecaka iz ovih malih klubava nase regije,kao znak dobre volje,da djeca malo osjete kako je biti u drustvu takvih klubova.
Sretno nasim najmladjim rodjenima
Ma priče rekla-kazala!Da je takvo stanje sigurno nebi Hebibović i Hajdarević potpisali nove ugovore.shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo![]()
Zna li neko ima li istine u ovome, još govore da su svim igračima dužni ?
zizu1991 je napisao/la:S obzirom na to da se o tome baljezga na forumu između internetskih anonimusa, te iz razloga da svaki od njih može da napiše šta hoće vjerujem da su takve informacije 100 % pouzdane.
Brate po boji, brines se o Leticu, a kod nas u Tuzli komarci pojedose noge i ruke. Daj prvo da rjesimo taj problem pa cemo onda o Leticu.joksimovic je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno,pod uslovom da je istina-da se toolike pare duguju malom Letiću,a jaa kako znam mali je prije svega došao kao anonimus,tu stekao eto neku slavu,i sad toooliki dug ili kako već ugovor imao.
Ako je tooo tačno ,onda Veležovcima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma šupljak brate.Dozla da ima 100.000 primanja godišnje a ne 25.000 ili 30.000 u vrh glave.joksimovic je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno,pod uslovom da je istina-da se toolike pare duguju malom Letiću,a jaa kako znam mali je prije svega došao kao anonimus,tu stekao eto neku slavu,i sad toooliki dug ili kako već ugovor imao.
Ako je tooo tačno ,onda Veležovcima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:S obzirom na to da se o tome baljezga na forumu između internetskih anonimusa, te iz razloga da svaki od njih može da napiše šta hoće vjerujem da su takve informacije 100 % pouzdane.![]()
![]()
![]()
Ma ovo ti je brato prva smjena zavrsila u 12. Od prvacica do 4 razredarodjenisa je napisao/la:Sta je ovo danas na forumu vela havle,ima ih i napusenih i ograisanih i simpaticnihSta nas ovo zale ljudi znal mi ko objasnati.U kakvoj smo ovo agoniji braco moja crvena
.Pa dje nas nadjose ovi ublehasi ovolki danas
pa dali ovo cjelokupnom povrsinom mozga rade il je neka rezerva u pitanju
ima li neko da mi pojasni?
Ma olaksa mi ribo visprenaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ovo ti je brato prva smjena zavrsila u 12. Od prvacica do 4 razredarodjenisa je napisao/la:Sta je ovo danas na forumu vela havle,ima ih i napusenih i ograisanih i simpaticnihSta nas ovo zale ljudi znal mi ko objasnati.U kakvoj smo ovo agoniji braco moja crvena
.Pa dje nas nadjose ovi ublehasi ovolki danas
pa dali ovo cjelokupnom povrsinom mozga rade il je neka rezerva u pitanju
ima li neko da mi pojasni?
Zajedno sa Sirokim Brijegom, vjerovatno finansijski najsredjeniji klub u BiH.shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo![]()
Zna li neko ima li istine u ovome, još govore da su svim igračima dužni ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.