Pa i ne moze vjeruj.Virtu4l je napisao/la:Ne možeš ti ni Avdiju oteti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa i ne moze vjeruj.Virtu4l je napisao/la:Ne možeš ti ni Avdiju oteti.
Goalgetter je napisao/la:
Kod koje li je Brazilke trenirao..EDIN DŽEKO uslikan u Brazilu kako trenira za vrijeme dok cijela ekspedicija Bosne i Hercegovine spava.
Zato je Džeko trčao.Pokušaj napada: Safet Sušić i naš stručni štab na meti pljačkaša u Guaruji
Da je Brazil opasna zemlja odavno se znalo i naša ekspedicija je upozoravana kao i naši navijači koji putuju u tu zemlju.
Dio tehničke komisije reprezentacije Bosne i Hercegovine je prošao nepovrijeđen u pokušaju pljačke ove noći, u Guaruji, na obali São Paula, prenose brazilski mediji. Naš stručni štab na čelu sa Safetom Sušićem, odlučio je da prošeta plažom sinoć oko 21 sat po lokalnom vremenu, kada su počele da ih slijede tri osobe.
Prema informacijama iz Vojne policije, trojica osumnjičenih pratili su naš stručni štab na biciklima, a u jednom trenutku odlučili su da se približe. Međutim, izenandila ih je policijska sirena na automobilu koji je diskretno pratio našu struku i potencijalni pljačkaši su se razbježali, iako hapšenja nije bilo.
lijepa i zgodna, al' garant je neka čvakaConsigliere je napisao/la:Pa, yebem ti skolu i ko me nagovori da se s tim zayebajem...Da sam trenirao ko konj pa barem bi dobacio do Avdijinog statusa, a pogledaj sta lik voda...
Džeku?Unofficialpage je napisao/la:Bil' im'o iko išta protiv kad bio ga ova otela?
mandraX je napisao/la:Džeku?Unofficialpage je napisao/la:Bil' im'o iko išta protiv kad bio ga ova otela?
Bi, Ibričić.
Ne Džeku, mislio sam na nekog od nas.mandraX je napisao/la:Džeku?Unofficialpage je napisao/la:Bil' im'o iko išta protiv kad bio ga ova otela?
Bi, Ibričić.
Dobra je Lejla k'o dobar danGoalgetter je napisao/la:Pa i ne moze vjeruj.Virtu4l je napisao/la:Ne možeš ti ni Avdiju oteti.
Avdina je avion za ovu.
Dobro pitanje. Vjerovatno ga blokiraju i tu u 90% slucajeva. A u ostalih 10% zavrsi u uhuKaunas je napisao/la:zna li Avdija Lejli ubacit ili i njoj promašuje svaku ubačaj?
Naučio ga je Džekica par fintiKaunas je napisao/la:zna li Avdija Lejli ubacit ili i njoj promašuje svaku ubačaj?
Stvarno malo cudno,silne reportaze i intervjuji a nigdje edina dzeke ili emira spahica , zbog cega ?esprit24 je napisao/la:Jel i Edin bojkotuje BH medije??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nosa flomaster za DžekomNerminovic je napisao/la:Ibro sta ti radis..
Kako se zove ova rasa sto je Dzeko izveo napolje? Lici mi na Cocker SpanielNerminovic je napisao/la:Ibro sta ti radis..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 29 gostiju.