Cleveland Cavaliers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adriano_leite
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2014, 14:37

Greivis je napisao/la:Pa bolji je Del Negro od Hollinsa kojeg bi ti zelio. :rol:
Nikad ne moze biti bolji od Hollinsa. Sa raspalim Memphisom Hollins je cuda radio. Stidi se kad tako pricas o liku s kojim ste igrali najbolje u historiji postojanja tima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 jun 2014, 17:44

Cuj raspalim Memphisom. :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jun 2014, 20:53

Medeci su ove sezone dosta bolji bili samo su imali taj peh da je Gasol bio povrijeđen pa nisu normalnu poziciju izvukli,a ono i sudije su ih pošteno uništile u 6. i 7. tekmi :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 04:42

Izgleda je danas Embiid u Clevelandu, a sutra ce se naci sa trenerima i doktorima kada ce se vjerovatno obaviti i pregledi i odraditi workout. Nadam se da ce se ledja pokazati zdravima i da ne moram razmisljati o tome ko ce biti prvi pick.

Mes Que Un Club!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 jun 2014, 09:01

adriano_leite je napisao/la:Izgleda je danas Embiid u Clevelandu, a sutra ce se naci sa trenerima i doktorima kada ce se vjerovatno obaviti i pregledi i odraditi workout. Nadam se da ce se ledja pokazati zdravima i da ne moram razmisljati o tome ko ce biti prvi pick.
Ako zadrzite Denga i Varejao ozdravi onda imate respektabilnu 5-ku , ali opet bez klupe . Jos da nabavite trenera koji ce odrediti ko kosi a ko vodu nosi ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 09:08

Joel Embiid je izgleda prvi pick, ako je vjerovati ovoj slici :crazy: :cool: :tokralju: :zviz: .

slika

Mes Que Un Club!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jun 2014, 10:27

a nista trade za Love-a :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 11:31

miki_92 je napisao/la:a nista trade za Love-a :mrgreen:
Za Lovea trejdati sve osim Irvinga, Waitersa i prvog picka ove godine. Prema informacijama koje bacaju novinari u Clevelandu, nesto poput toga se i pokusava odraditi.

Mes Que Un Club!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2014, 11:38

adriano_leite je napisao/la:
Za Lovea trejdati sve osim Irvinga, Waitersa i prvog picka ove godine. Prema informacijama koje bacaju novinari u Clevelandu, nesto poput toga se i pokusava odraditi.
Pa ne kontam sta bi im onda mogli dati da oni budu zadovoljni kad vec to troje ne date?

Cavsi bi i jare i pare, a to ne moze. :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2014, 11:43

Sljedećeg velikog franšiznog igrača naravno.

Anthony Bennett.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 11:46

Amar Dzeko je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Pa ne kontam sta bi im onda mogli dati da oni budu zadovoljni kad vec to troje ne date?

Cavsi bi i jare i pare, a to ne moze. :D
Gledajuci sta druge ekipe mogu ponuditi, mi itekako mozemo mnogo ponuditi. Pick koji imamo od Memphisa moze biti jako dobar pick, jer se za Memphis ne zna sta ce uraditi, a moguce je da krenu u totalni rebuilding, tako da bi pick mogao biti lottery pick. Sto se tice igraca, imamo dosta mladih igraca, a uz njih mozemo uzeti lose ugovore koje nam dadne Minnesota. Ne treba zaboraviti cinjenicu da Love ima ugovor na samo jednu godinu nakon koje ce sigurno opt out i ganjati max ugovor. Dosta ekipa nece uopste razmisljati o tome da daju sve moguce za njega, jer ga nakon godinu dana mogu izgubiti. Da se kojim slucajem Love dogovori sa ekipom da nece otici nakon sezone, tada bi vrijedilo dati Waitersa ili pick ove sezone, ali u suprotnom slucaju ne, jer je Waiters vec sada bolji od svih igraca koje ima Minnesota, osim Pekovica jer su visoki igraci mnogo cijenjeni u ligi zbog nedostatka istih.

@Donnie, nek su fransizni igraci Len, Bledsoe, Dragic i braca Morris :D.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2014, 11:51

Marcus Morris je Tim Duncan u poredjenju sa Bennettom. Da ne govorim za Markieffa :salut:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2014, 11:51

@adriano

Realno bez Waitersa nista. Tristan, Waiters i taj pick bi mozda mogli proci, drugacije ne vidim kako bi oni vama pustili Love-a.
Donnie Darko je napisao/la:Sljedećeg velikog franšiznog igrača naravno.

Anthony Bennett.
:urnebes:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 11:55

Donnie Darko je napisao/la:Marcus Morris je Tim Duncan u poredjenju sa Bennettom. Da ne govorim za Markieffa :salut:
Bravo za taj zakljucak nakon rookie sezone :clap: . Nema veze sto je imao povredu i operaciju nakon koje je u ligu dosao fizicki nespreman i pokusavao da skine kile tokom cijele sezone. Svi se trude da imaju big 3, vi imate big 5: Dragic, Bledsoe, Morris twins, Len :lol: . **** ste ekipa pravo, nema sta :D.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2014, 12:16

Ne nakon rookie sezone, vec nakon najgore rookie sezone svih vremena. :rol:

Bolje imati tih big 5, nego imati big one, u pravom smislu te rijeci. Mozda je ovaj iz Cavaliersa ustvari pojeo pravog Bennetta prije pocetka sezone. Ko ce ga znat :hmmmmm:

Strah me zamislit kakva ce zvijer biti kad smrsa. Ne znam sta Wolvesi cekaju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 13:04

Nije najgora rookie sezona svih vremena, nego je jedna od najgorih rookie sezona igraca koji su bili prvi pick na draftu, a to je ogromna razlika. Tih big 5 sto sam naveo je smijesno da ne moze biti smjesnije. Huda navijaci se obradovali da ce u PO nakon dobrog starta, a onda back to the reality i pljuska po usima, a nakon svega 14. pick :lol: .

Btw. sto se tice rookie sezone, mene bi bilo stid govoriti nesto za nekog rookie igraca, ako rookie u mom timu ima cak i goru sezonu od tog za kojeg govorim da je najgori :D. Poklopi se ba po usima, ispusili ste sezonu, niste vidjeli PO, jos se sezona zavrsila na jako ruzan nacin tako sto ni dobar pick niste dobili, a jos vam jedan od najboljih igraca naceto koljeno ima :D. U zabludi si ako kontas da su Sunsi bolji od Clevelanda ili da imaju svijetliju buducnost od Clevelanda.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2014, 13:20

Cleveland bi se klao sa Sacramentom u borbi za 15. mjesto na zapadu, cuj Sunsi nisu bolji od njih :lol:

Cavsi ni sa Embiidom sljedece sezone nece imat bolji omjer od Sunsa, sa tim 14. pikom. Ili ce u playoff kao ove godine, ili godinu prije ove? Kad se sjetim kad si prije prosle sezone govorio da ce bolje plasirani od Atlante bit, a ovi se i sada bez Smitha i Horforda seru po njima kad im se cefne. :rol:

Bennett je imao najgoru sezonu za prvi pik svih vremena, ne jednu od najgorih. To je valjda apsolutno svima jasno, pa i tebi. Tebe ako zadovoljava cinjenica da je prvi pik imao poen i skok vise od petog pika, onda cu te pustit da uzivas :rol:

NBA liga radi nesto pogresno, dok god navijaci Clevelanda smatraju da su imali uspjesniju sezonu od ekipe koja je dobila utakmica koliko oni dobiju u dvije sezone. Steta Embiida samo, kakav talenat je primoran da ide u Cleveland. I top5 pik sljedece godine takodjer.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 13:31

Sta bi bilo kad bi bilo, baba Vange i ostale vidovnjakinje :D. Realnost je ta da je Cleveland zavrsio kao 10. ekipa Istoka, a Sunsi kao 9. ekipa Zapada i obe ekipe su ostale bez PO. Sta bi bilo da se takmici Cleveland na Zapadu, Bog samo zna, ali Cleveland se takmici na Istoku, tako da je to bitno.

Sto se tice Embiida kako ce propasti u Clevelandu, pa dobro, vidjecemo, vrijeme ce pokazati. Nekako si mi mnogo uvjeren da je Cleveland losa sredina, kao da se igraci otimaju da idu u Phoenix :lol: . Sto se tice playoffa u ove 4 sezone, ne znam sta se cudis? Imaju isto nastupa kao i contenderi Sunsi :D .

Sto se tice Bennetta, niko ne spori kako je imao jako losu sezonu i nemam pojma zasto se hvatas za njega? Lik je bio povrijedjen i vidjecemo kakav ce biti iducih sezona pa da ga okarakterisemo kao najveceg busta u historiji kosarke ;) .

Sto se tice toga da je Cleveland imao uspjesniju sezonu od Sunsa, nigdje to nisam rekao, nego sam rekao da su imali jednako lose sezone, bez PO, a da smo mi makar dobili prvi pick.

To za top 5 pick iduce sezone, opet posao baba Vange, da ti nije ko hackovao account?

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2014, 13:44

adriano_leite je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo, baba Vange i ostale vidovnjakinje :D. Realnost je ta da je Cleveland zavrsio kao 10. ekipa Istoka, a Sunsi kao 9. ekipa Zapada i obe ekipe su ostale bez PO. Sta bi bilo da se takmici Cleveland na Zapadu, Bog samo zna, ali Cleveland se takmici na Istoku, tako da je to bitno.
:rol:
adriano_leite je napisao/la:Sto se tice Embiida kako ce propasti u Clevelandu, pa dobro, vidjecemo, vrijeme ce pokazati. Nekako si mi mnogo uvjeren da je Cleveland losa sredina, kao da se igraci otimaju da idu u Phoenix :lol: . Sto se tice playoffa u ove 4 sezone, ne znam sta se cudis? Imaju isto nastupa kao i contenderi Sunsi :D .
Cleveland je losa sredina. To je cinjenica. Phoenix je bolja sredina od Clevelanda, samim time i privlacnija. To je takodjer cinjenica.
adriano_leite je napisao/la:Sto se tice toga da je Cleveland imao uspjesniju sezonu od Sunsa, nigdje to nisam rekao, nego sam rekao da su imali jednako lose sezone, bez PO, a da smo mi makar dobili prvi pick.
Ovo bi vazilo u svijetu gdje su istocna i zapadna konferencija jednako jake. U ovom svijetu gdje je deveto mjesto na zapadu maltene jednako trecem mjestu na istoku to ne vazi. Ne mogu da vjerujem da stvarno postoji neko ko misli da je Cleveland imao jednako uspjesnu sezonu kao Phoenix :tokralju: Jos kad se uzmu u obzir ocekivanja pred sezonu eee :tokralju:
adriano_leite je napisao/la:To za top 5 pick iduce sezone, opet posao baba Vange, da ti nije ko hackovao account?
U stvarnosti je poprilicno ocigledno. Cleveland je unistio igru prognoziranja i proricanja, u njihovom slucaju je nerealno lagana.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2014, 15:01

Opet ti izvrces moje rijeci. Nisam rekao da je Cleveland imao uspjesnu sezonu, jer je ta ekipa ostala bez playoffa, sto znaci neuspjesna sezona, ali za razliku od Sunsa, ekipa Clevelanda je dobila prvi pick. Ako je tebi uspjesna sezona sto ti malo fali za playoff, tebi svaka cast. To da je Phoenix privlacnija sredina, vidim, sve se zvijezde otimaju da idu u Phoenix.

Sto se tice te prognoze, vidimo se mi baba Vanga na kraju :D.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []