Nema vise,bio prije rata,cak bio i dobar klub,zato Željovci nisu nikad ni navijali za "studente" nakon rata je malo postojao pa se ugasio,nije im se izaslo u susret sa placanjem dvorane,onima jeste,valjda ce se nekada reaktivirati,lijepih sam se prica naslusao o KK željo...edotm87 je napisao/la:ja cu poluditi, treba osnovati muški KK Željezničar (ako vec nema), da pratimo preko zime...CLS je napisao/la:nego da ja vas sve iskreno nesto pitam imali kraja ovoj nasoj pauzi ??![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel klub RK ŽEljezničar imao kakav uspjeh u europi, ja mislim da je bio nesto osvajao?bistrikboy je napisao/la:Nema vise,bio prije rata,cak bio i dobar klub,zato Željovci nisu nikad ni navijali za "studente" nakon rata je malo postojao pa se ugasio,nije im se izaslo u susret sa placanjem dvorane,onima jeste,valjda ce se nekada reaktivirati,lijepih sam se prica naslusao o KK željo...edotm87 je napisao/la:ja cu poluditi, treba osnovati muški KK Željezničar (ako vec nema), da pratimo preko zime...CLS je napisao/la:nego da ja vas sve iskreno nesto pitam imali kraja ovoj nasoj pauzi ??![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
prvaci jugoslavije u sezoni 1977./1978.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel klub RK ŽEljezničar imao kakav uspjeh u europi, ja mislim da je bio nesto osvajao?
finalisti prvog izdanja EHF kupa (sezona 1981./1982.), u finalu izgubili od gummersbacha.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Rukometni_ ... ni%C4%8Dar
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Evo jedan s istoka snimljen
Željo i samo Željo...
sta znaci uz dobro navijanje i krovTeroweNth je napisao/la:
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pitaj HZ oni dobro navijaju (al samo uz krov).19TM87 je napisao/la:sta znaci uz dobro navijanje i krovTeroweNth je napisao/la:
jeli to neko naš snimo ili mozda torcidas znam da smo u neki trenutcima bili preglasni pa su dalmoši komentarisali **** zajebani ovi ManijaciTeroweNth je napisao/la:
Hamo je napisao/la:jeli to neko naš snimo ili mozda torcidas znam da smo u neki trenutcima bili preglasni pa su dalmoši komentarisali **** zajebani ovi ManijaciTeroweNth je napisao/la:
Evo jedan s istoka snimljen(baš sam ja tu negdje sjedio)
Nemam tu informaciju
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nemam komentara, samo sam se najezio...TeroweNth je napisao/la:
Mozda nekad i zaigramo u nekoj zajednickoj ligi...
Bilo bi lijepo za promjenu, za razliku od tekmi sa zrinjskima, modricama i sl...
TeroweNth je napisao/la:
dobar dobar svaka cast
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
prvo budite dobri u našoj ligi a ne da jedva preživljavate i vucarate se po donjem dijelu ljestvice pa onda sanjajte o nekim regionalnim ligamaackeey je napisao/la:Nemam komentara, samo sam se najezio...TeroweNth je napisao/la:
Mozda nekad i zaigramo u nekoj zajednickoj ligi...
Bilo bi lijepo za promjenu, za razliku od tekmi sa zrinjskima, modricama i sl...
Za one koji ne znaju, ljestvice su male ljestve
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
portal ce bit najvjerovatnije pocetkom iduce sedmiceAYAN je napisao/la:Napravite više taj web portal, majka mu mlada!!!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, Bonton, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jarodwest, KimJongEsmer, kosuljaplava, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, mavi, MrkiMedo, NazorUso, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, Tihi, VibeTribeX, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, ZaZelju i 475 gostiju.