Sta fali malo odrijesiti kesu.kad_kako je napisao/la:Jedino preko cap ako debelo odemo.
Sent from Bat Cave
Ma da i kad bi se samo Melo i jos jedan od Stephenson/Love doveli opet bi bili contenderi..
Sta fali malo odrijesiti kesu.kad_kako je napisao/la:Jedino preko cap ako debelo odemo.
Sent from Bat Cave
Vala da se mene pita, ja bi je odresio.Amar Dzeko je napisao/la:Sta fali malo odrijesiti kesu.kad_kako je napisao/la:Jedino preko cap ako debelo odemo.
Sent from Bat Cave![]()
Ma da i kad bi se samo Melo i jos jedan od Stephenson/Love doveli opet bi bili contenderi..
Stephenson - izvodivoAmar Dzeko je napisao/la:Rose - Stephenson - Melo - Love - Noah
Izvedivo ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Baš tako, još kad tome dodas da vecini superstar-ova ne prija klima u Chicagu, odmah nam opadnu šanse dovođenja istih. Zadnju zvijezdu koju smo mi doveli i koji se pokazao kao zvijezda, Denis Rodman(jos je tada imao 34 godine (daleko od prime-a)), a to puno govori o JR i kompaniji u office-u.SaltCityAttack je napisao/la:ali cisto sumnjam nas svi izbjegavaju radi idiota koji vode klub
mislim da nisi u pravu , ni blizu , boozer je kritican , apsolutno nista u defanzivi ne moze uraditi , rotacije su mu kriticne , u postu ga svaki igrac pojede , ne moze ni zasmetati drugom igracu dok suta jer je prenizak a da ne kazem da pravi najgluplje faule ikad , toliko je mekan i prava je picka , i to sto mislim da je bolji od lovea je rezultat Thibsovog sistema i privilegija da igras kraj najboljeg defanzivnog centra NBA lige .LenBias je napisao/la:boozer (ma koliko los bio) je u odbrani doktor za kevina
ne prosipaj se svega ti, kakav boozer i odbranaLenBias je napisao/la:boozer (ma koliko los bio) je u odbrani doktor za kevina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.