Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
I iz Velnet Mostar su potvrdili da ce imati BHT HD
" Postovani,
BHT HD bi trebao biti u nasoj digitalnoj shemi zbog prirode signala.
Ukoliko imate TV sa DVB-C tunerom taj kanal cete moci pronaci i biti ce
otkljucan za sve nase korisnike.
LP
Velnet"
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
" Postovani,
BHT HD bi trebao biti u nasoj digitalnoj shemi zbog prirode signala.
Ukoliko imate TV sa DVB-C tunerom taj kanal cete moci pronaci i biti ce
otkljucan za sve nase korisnike.
LP
Velnet"
- exorciiist
- Kontakt:
Evo ljudi uzeo sam resiver iz druge sobe Zyxel odnijeo na ovaj TV i preko HDMi radi...

Slika je bolja i na onim obicnim kanalima i slova su jasnija, jel dolazi BHT1 HD besplatno na moja Tv?

Slika je bolja i na onim obicnim kanalima i slova su jasnija, jel dolazi BHT1 HD besplatno na moja Tv?
Kakav ce kvalitet slike biti za korisnke kablovske HS kad je u pitanju BHT ?
Ja nikako da skontam kako ce oni taj HD da provedu i na koje podrucije ili ce to biti samo sa ove specjalne pakete ?
Ja nikako da skontam kako ce oni taj HD da provedu i na koje podrucije ili ce to biti samo sa ove specjalne pakete ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće. Moraš aktivirat HD paket, kod mene je taj resiver. Danas pokušao ući na taj HD paket ali piše da ga aktiviram.exorciiist je napisao/la:Evo ljudi uzeo sam resiver iz druge sobe Zyxel odnijeo na ovaj TV i preko HDMi radi...![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Izgleda samo na Moja tv se plaća Bht Hd ?
pa telekom su oduvijek bili najveci LOPOVI. vidis besplatan je kanal do septembra za sve korisnike koji placaju RTV taksu, ali kod njih moras uzet onaj njihov hd paket za 5 km.
lopovija ziva. nema se sta rec
lopovija ziva. nema se sta rec

Ja sam to spomenuo prije par stranica. Čisti bezobrazluk BhTelecoma, slao sam im i upit na njihovoj zvaničnoj stranici na FB zašto naplaćuju nešto što BHRT pušta džaba ...ali nisu mi ništa odgovorili, obrisali post lagano...

- legenda reala
- Kontakt:
A nije im lahko, jbg ne mogu svima pustiti HD i onda neće da razdvajaju korisnike, on npr. u Sa može pusiti jer je bolja infrastruktura, npr kod tebe u Kalesiji da pusti pitanje kako će mreža podnjeti protok, jer za HD treba više i može im pasti cijeli server zbog preopterećenosti, a gdje da to rade i zajebu cijelo prvenstvo, a da puste npr džaba u Sa, tebi i meni ne puste mi bi se bunili što i nama nisu pustili i onda su se uzeli ovog rješenja ko ima HD paket imaće BHT bez ikakve nadoknade, dok ove ostale kablovske su u mogućnosti da puste svima jbg rade na drugačijem principu, dovoljno ti je da imaš tv novije generacije i mogu ti pustitiSheyi je napisao/la:Izgleda samo na Moja tv se plaća Bht Hd ?
http://www.bhrt.ba/bht1-najavljujemo/bi ... 5-06-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- exorciiist
- Kontakt:
Nije problem aktivirat, ali jos uvijek nema tog kanala u ponudi, sta cu aktivirat ako ga jos uvijek nema?Unofficialpage je napisao/la:Neće. Moraš aktivirat HD paket, kod mene je taj resiver. Danas pokušao ući na taj HD paket ali piše da ga aktiviram.exorciiist je napisao/la:Evo ljudi uzeo sam resiver iz druge sobe Zyxel odnijeo na ovaj TV i preko HDMi radi...![]()
Eh nisam razmišljao o tome
Ma nista ako se ne poboljsa ovaj obicni bht sutra, onda zovem da aktiviraju Hd paket.
Ima i na Rai Sp ali garant ce ga zatamnit

hoce li biti onaj kao koncert na otvaranju kao sto je bilo prije 4 godine?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Naravno da hoće.Kaunas je napisao/la:hoce li biti onaj kao koncert na otvaranju kao sto je bilo prije 4 godine?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
kad?Amar Dzeko je napisao/la:Naravno da hoće.Kaunas je napisao/la:hoce li biti onaj kao koncert na otvaranju kao sto je bilo prije 4 godine?
i da li neko prenosi to?
15.10.2013.
- legenda reala
- Kontakt:
Sutra od 21:00 svečano otvaranja, nakon toga utakmica Brazil-Hrvatska, sve ide na BHT-uKaunas je napisao/la:kad?Amar Dzeko je napisao/la:Naravno da hoće.Kaunas je napisao/la:hoce li biti onaj kao koncert na otvaranju kao sto je bilo prije 4 godine?
i da li neko prenosi to?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ponos Torina
- Kontakt:
U Italiji sva prava ima Sky sport Ita....Sheyi je napisao/la:Eh nisam razmišljao o tomeMa nista ako se ne poboljsa ovaj obicni bht sutra, onda zovem da aktiviraju Hd paket.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:
Dijele prava, utakmice prenosi RAI i SKY IT ima poseban kanal SKY Mondiale, pravilo je da mora prenositi televizija koja ima zemaljske frekvencije da što više ljudi može vidjeti događaj FTAPonos Torina je napisao/la:U Italiji sva prava ima Sky sport Ita....Sheyi je napisao/la:Eh nisam razmišljao o tomeMa nista ako se ne poboljsa ovaj obicni bht sutra, onda zovem da aktiviraju Hd paket.
BHT HD stigao na Velnet 
https://www.dropbox.com/sc/1a56mvtktgmz ... gcY0BVkgna" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.dropbox.com/sc/1a56mvtktgmz ... gcY0BVkgna" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: VFC89, dana/u 11 jun 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
- exorciiist
- Kontakt:
a na moja tv se treba placati? -.-VFC89 je napisao/la:BHT HD stigao na Velnet
https://www.dropbox.com/sc/4n8hx5bw752g ... oHCKYHWFwa" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ponos Torina
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Dijele prava, utakmice prenosi RAI i SKY IT ima poseban kanal SKY Mondiale, pravilo je da mora prenositi televizija koja ima zemaljske frekvencije da što više ljudi može vidjeti događaj FTAPonos Torina je napisao/la:U Italiji sva prava ima Sky sport Ita....Sheyi je napisao/la:Eh nisam razmišljao o tomeMa nista ako se ne poboljsa ovaj obicni bht sutra, onda zovem da aktiviraju Hd paket.
Gledam cesto sky ita pa vidim reklame za SP koje prave cijelo vrijeme,program ce voditi Delpiero,Vialli,Ferrara,Bergommi i jos neki

Al eto dobro su iskombinovali sa Rai ...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Telecom jedini naplacuje BHT HDexorciiist je napisao/la:a na moja tv se treba placati? -.-VFC89 je napisao/la:BHT HD stigao na Velnet
https://www.dropbox.com/sc/4n8hx5bw752g ... oHCKYHWFwa" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.