koliko god?legenda reala je napisao/la:nijevrebac86 je napisao/la: Mislim da mi je sin jedan od prvih u BiH sa tim imenom!
Nasa imena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nasa imena
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Evolution87
- Kontakt:
znam i ja jednog, a ne vjerujem da ti je sin 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- badblueboylivno
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
ma ima preko 25vrebac86 je napisao/la:koliko god?legenda reala je napisao/la:nijevrebac86 je napisao/la: Mislim da mi je sin jedan od prvih u BiH sa tim imenom!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
od muških Šahbaz, a od ženskih Sabaheta
badblueboylivno je napisao/la:Uguših se.Sheyi je napisao/la:Nein![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
dodajte još jednoglegenda reala je napisao/la: ja znam još jednog malca što se zove Aladin, eto dvojica vas je

Znam i ja dvojicu jbgtruts je napisao/la:dodajte još jednoglegenda reala je napisao/la: ja znam još jednog malca što se zove Aladin, eto dvojica vas je

- BurningLegion
- Kontakt:
Valjda Marija. Osim ako ti nije kakva latina prileznica.dubrava je napisao/la:Marko i Maria
Willst du bis der Tod euch scheidetbadblueboylivno je napisao/la:Uguših se.Sheyi je napisao/la:Nein![]()
Treu ihr sein für alle Tage?
Nein! NEIN!

BurningLegion je napisao/la:
Willst du bis der Tod euch scheidet
Nein! NEIN!
![]()
![]()
![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- badblueboylivno
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:BurningLegion je napisao/la:
Willst du bis der Tod euch scheidet
Nein! NEIN!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayley <3
zamisli neko te pita kako se zoveš, a ti kažeš :"Nein"

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:zamisli neko te pita kako se zoveš, a ti kažeš :"Nein"
![]()
Pa nisu svi u njemackoj
Kaunas je napisao/la:zamisli neko te pita kako se zoveš, a ti kažeš :"Nein"
![]()
stos e tice tih imena sto nikad prije nisam cuo, recimo Vekas, Nidal, pa recimo podrucje Podrinja, Zvornik, Bratunac i Srebrenica, narod od tamo pretezno daje imena ono, jedno slovo izmjeni, tipa nije Semir nego Zemir, ili Senir, ili Kadema a ne Badema, ili sta ja znam.... Aladin sam cuo, lijepo ime, a sada djeci daju imena razna po serijama Turskim, Ezel, Ajše, znam jednoj djevocici dali ime Ajlin u mom komsiluku hehe
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja da se zovem Aladin, nikad ne bih ozenio nijednu koja se ne zove Jasmina. Samo iz fazona.
cuj kademasonik24 je napisao/la:stos e tice tih imena sto nikad prije nisam cuo, recimo Vekas, Nidal, pa recimo podrucje Podrinja, Zvornik, Bratunac i Srebrenica, narod od tamo pretezno daje imena ono, jedno slovo izmjeni, tipa nije Semir nego Zemir, ili Senir, ili Kadema a ne Badema, ili sta ja znam.... Aladin sam cuo, lijepo ime, a sada djeci daju imena razna po serijama Turskim, Ezel, Ajše, znam jednoj djevocici dali ime Ajlin u mom komsiluku hehe

Buduz i Kademajasmin10 je napisao/la:cuj kademasonik24 je napisao/la:stos e tice tih imena sto nikad prije nisam cuo, recimo Vekas, Nidal, pa recimo podrucje Podrinja, Zvornik, Bratunac i Srebrenica, narod od tamo pretezno daje imena ono, jedno slovo izmjeni, tipa nije Semir nego Zemir, ili Senir, ili Kadema a ne Badema, ili sta ja znam.... Aladin sam cuo, lijepo ime, a sada djeci daju imena razna po serijama Turskim, Ezel, Ajše, znam jednoj djevocici dali ime Ajlin u mom komsiluku hehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

@sonik24 meni je Ajlin preeeelijepo ime *.*
15.10.2013.
nisam dosad to konto, al dao si mi dobru idejuDonnie Darko je napisao/la:Ja da se zovem Aladin, nikad ne bih ozenio nijednu koja se ne zove Jasmina. Samo iz fazona.

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ANamelessGhoul, Giuseppe1, huupmil i 9 gostiju.