HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 10 jun 2014, 22:29

krmak je napisao/la:tko god da dođe i tko god da ode nek se odigra momački i predstavi nas u Europi i nek nastave s dobrim igrama u prvenstvu da nebi dosli na nivo ovih jadnih klubova sto nastupaju po kojekakvim "turnirima" po pašnjacima BiH ;)
Mos mislit turnira .Bas sam citao na nekim portalima najave turnira ,pa gledam doce im gosti sa svih strana.Eto Suker ce iz Brazila direktno na pasnjak ,yebo SP ,tko to prati ,bolje njemu gledat Rijeka-Vardar nego Hrvatska-Mexico.Supljak zesci ali dobro,netko se sprema za LP a netko za seoske turnire a mozda bude i vasar:D:P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 10 jun 2014, 22:31

zrinja05 je napisao/la:
krmak je napisao/la:tko god da dođe i tko god da ode nek se odigra momački i predstavi nas u Europi i nek nastave s dobrim igrama u prvenstvu da nebi dosli na nivo ovih jadnih klubova sto nastupaju po kojekakvim "turnirima" po pašnjacima BiH ;)
Mos mislit turnira .Bas sam citao na nekim portalima najave turnira ,pa gledam doce im gosti sa svih strana.Eto Suker ce iz Brazila direktno na pasnjak ,yebo SP ,tko to prati ,bolje njemu gledat Rijeka-Vardar nego Hrvatska-Mexico.Supljak zesci ali dobro,netko se sprema za LP a nego za seoske turnire a mozda bude i vasar:D:P

bit će one šećerne vune i ringišpil za najmlađe. U večernjim satima svi pred televizor i prati se Zrinja na tv-u, ipak igra šampion.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 10 jun 2014, 22:35

krmak je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Mos mislit turnira .Bas sam citao na nekim portalima najave turnira ,pa gledam doce im gosti sa svih strana.Eto Suker ce iz Brazila direktno na pasnjak ,yebo SP ,tko to prati ,bolje njemu gledat Rijeka-Vardar nego Hrvatska-Mexico.Supljak zesci ali dobro,netko se sprema za LP a nego za seoske turnire a mozda bude i vasar:D:P

bit će one šećerne vune i ringišpil za najmlađe. U večernjim satima svi pred televizor i prati se Zrinja na tv-u, ipak igra šampion.
E bas sam htio dodat ringispil , sator sa brkatim cajkama i Niksickom pivom.Pavle Vujisic u glavnoj ulozi.

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Taramba
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Taramba » 11 jun 2014, 08:06

Neka pate i neka se tjese livadici... :zviz:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jun 2014, 09:33

zrinja05 je napisao/la:
Mos mislit turnira .Bas sam citao na nekim portalima najave turnira ,pa gledam doce im gosti sa svih strana.Eto Suker ce iz Brazila direktno na pasnjak ,yebo SP ,tko to prati ,bolje njemu gledat Rijeka-Vardar nego Hrvatska-Mexico.Supljak zesci ali dobro,netko se sprema za LP a netko za seoske turnire a mozda bude i vasar:D:P

Taj turnir o kojem govoris je turnir za djecu do 14 godina, a ne seniorski. I meni je bilo smijesno kad sam vidio Sukera na listi, vjerojatno nece doci, ali pohvale za taj turnir. I jos navodis Rijeka - Vardar, kao to nije zanimljivo, a na tom turniru mogu da se sastanu Dinamo i Zvezda, to je bar zanimljivo. Izmedju ostalog igrat ce i AC Milan. Kamo srece da je vise medjunarodnih turnira za djecu po BiH. Nek igraju i razvijaju se, ne trebas to ismijavat.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 11 jun 2014, 11:05

Da odemo malo u budućnost odnosno iduću godinu. Recimo iduće ljeto izgradi se komplet donja tribina naravno full pokrivena i superluksuzna vip tribina sa 1000 mjesta i cijenom od 2000km po sezoni. I uspiju je rasprodati. Budžet kluba onaj najosnovniji riješen prije početka sezone.
Utopija? Možda i ne...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jun 2014, 11:22

Signore je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:

Taj turnir o kojem govoris je turnir za djecu do 14 godina, a ne seniorski. I meni je bilo smijesno kad sam vidio Sukera na listi, vjerojatno nece doci, ali pohvale za taj turnir. I jos navodis Rijeka - Vardar, kao to nije zanimljivo, a na tom turniru mogu da se sastanu Dinamo i Zvezda, to je bar zanimljivo. Izmedju ostalog igrat ce i AC Milan. Kamo srece da je vise medjunarodnih turnira za djecu po BiH. Nek igraju i razvijaju se, ne trebas to ismijavat.
Ma nek djeca igraju naravno da nemam nista protiv ali nisi skonto malo nase lokalne zayebancije.Oni kome je ovo bilo namjenjeno su skontali.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jun 2014, 11:27

miki651 je napisao/la:Da odemo malo u budućnost odnosno iduću godinu. Recimo iduće ljeto izgradi se komplet donja tribina naravno full pokrivena i superluksuzna vip tribina sa 1000 mjesta i cijenom od 2000km po sezoni. I uspiju je rasprodati. Budžet kluba onaj najosnovniji riješen prije početka sezone.
Utopija? Možda i ne...
E Miki yebiga sad.Nema raja za germe .Moze se mozda stotinjak prodat a ni to nije malo u danasnje vrijeme .Dvjesto milja je kao jedan odlican transfer.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jun 2014, 12:34

Na izlaznim vratima Zrinjskog Djuric,Basara i Mamic?

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 11 jun 2014, 12:37

zrinja05 je napisao/la:Na izlaznim vratima Zrinjskog Djuric,Basara i Mamic?

jel mamic minute bio zaigrao? prica li ste tko bi mogao doci?

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 11 jun 2014, 12:40

Ima li itko da je na ulaznim vratima? :D Sve je dobro koliko toliko dok su Crnov i Stevo tu. :D Al Barišić mi i dalje ne ide u glavu tj. ko je njemu dao papire i zašto.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 11 jun 2014, 13:06

Banana je napisao/la:Ima li itko da je na ulaznim vratima? :D Sve je dobro koliko toliko dok su Crnov i Stevo tu. :D Al Barišić mi i dalje ne ide u glavu tj. ko je njemu dao papire i zašto.
Kako tvrdi pogled ba Barišiću je zimus ponuđeno produljene ugovora i nešto se nećkao slično ko i Bekić. Epilog je poznat.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 11 jun 2014, 13:17

miki651 je napisao/la:
Banana je napisao/la:Ima li itko da je na ulaznim vratima? :D Sve je dobro koliko toliko dok su Crnov i Stevo tu. :D Al Barišić mi i dalje ne ide u glavu tj. ko je njemu dao papire i zašto.
Kako tvrdi pogled ba Barišiću je zimus ponuđeno produljene ugovora i nešto se nećkao slično ko i Bekić. Epilog je poznat.
cinjenica je da pregovara sa Sirokim,s klubovima po Hrvatskoj.....nije bas da je bio zainteresiran za europske nastupe i Zrinjskog....ne mozes nikoga silom drzati,pa cak i da ima ugovor....a ovaj eto i nije imao....samo se nadam da ce sada Crnov ostati,iako se on vec oprostio sa rajom po Mostaru

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jun 2014, 13:34

Barisic je slobodan igrac i nitko ga ne moze zadrzati ako on ne zeli.Mamica ja nisam nijednom gledao.Djuric je na proljece bio los.Je li u pitanju povreda kojih je bilo ili je to njegov zenit ne znam ali svi znamo da je bio vrlo dobar igrac.Bit ce dovodjenja igraca sigurno ,vrti se dosta imena ali sve je to rekla kazala.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jun 2014, 13:58

Krmak imaš PP.

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 11 jun 2014, 15:52

Barišić otišao kao slobodan igrač, nudilo mu se u par navrata produljenje koje je on odbijao, momak misli da može igrati u jačoj ligi i za više novca, sretan mu put!
Belošević jedna od većh promašaja u našem klubu odavno, uzeo finu lovu ni za šta!
Pezo nije onaj isti kao od 2008 godine, sigurno dobar igrač kojega su povrede uništile...
Na izlaznim vratima su još Đurić koji je odigrao ovu poluszenu katastrofalno i njega su povrede načele, Basara koji se nije nametnuo, mnogo više se od njega očekivalo i Mamić koji nije zaigrao ozbiljnje utakmice....
Čisto sumnjam da će se zadržati POpović jer je njega Brana odavno prekrižio...
Doći će još 3-4 provjerena igrača, mislim da ćemo imati opet ozbiljnu ekipu za napad prema vrhu.
Što se tiče odlazaka Crnova i sličnih, svak teži nekoj boljoj situaciji međutim relanost je drugačija...Prije mislim da će ostati nego otići. Po meni naši rade dobar posao. S obzirom na prošle godine kad smo bili prvaci kada su nam se ekipe raspadale godinu nakon i kad su ljudi odlazili iz upranoh odbora, ove godine idemo još jači i štgo se tiče igračkog kadra i infrastrukture!
Samo jako!
Jedan od mogućih pojačanja!
" onclick="window.open(this.href);return false;

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 11 jun 2014, 17:12

S ovim pojačanjima sve ispod 10 golova u 2 susreta LP će se smatrati uspjehom.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 11 jun 2014, 17:25

dokle više pojačanja iz 2.hnl istina je da se pogodilo sa crnovom ali i poredski je dosao iz 2. hnl i dario krišto i neznam tko još sve sami promašaji . valjda ce se sve ovo dobro sredit .

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 11 jun 2014, 17:29

Poredski :lol: Promašaj stoljeća. :lol: A na dobrom su putu da bude još "Poredskih". :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jun 2014, 17:54

Oliver Petrak 23 godine, vezni igrac.Bio junior Lokomotive,pa 3 sezone u Luckom (1 u prvoj HNL) ljetos presao u Istru ali nije igrao zbog ozljede.Zadnjih pola godine u Sesvetama.On pojacanje sigurno nije ali ako je zdrav mogao bi doci na probu.Pamic u Istri ima nos za mlade igrace , ako je njega bio doveo vjerovatno je nesto nanjusio.
Ako netko ocekuje neka velika i zvucna imena neka zaboravi.Mozda bude jedno malo jace pojacanje i ako ne bude bitnijih odlazaka onda nece biti lose.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.