ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Napokon 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vrlo fino na Queensu do sada, Ward i Evans idu u drugo kolo pobjedom protiv Role (2:0) odnosno Melzera (2:1). Ward u drugom kolu ide na Dimitrova, a Evans na Andersona. Čekam još da vidimo šta može Daniel Cox protiv Mannarina. Murray je naravno direktno u drugom kolu, tamo će igrati protiv Mathieua.
Inače u Halleu puno više jakih igrača, dakle dobra šansa za Andyja da odbrani titulu i 250 bodova.
Inače u Halleu puno više jakih igrača, dakle dobra šansa za Andyja da odbrani titulu i 250 bodova.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne viđoh Federera do sad u Halleu, jel igra on tamo? 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
igra sutra Sousa J. - Federer R. 12.06.2014 11:00BeyKopites je napisao/la:Ne viđoh Federera do sad u Halleu, jel igra on tamo?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Murray rutinski 2:0 (6:4 6:4) protiv Mathieua, u trećem kolu ide na Štepaneka. Cox ispao u prvom kolu, a Evans i Ward prošli jedno kolo i onda izgubili od puno jačih protivnika, solidan nastup, očekujem više od njih dvojice u Eastbourneu slijedeće sedmice (puno slabija konkurencija) gdje će nastupiti sa wild cardom, sa njima i Kyle Edmund.
Andy je u fantastičnoj seriji na travi. Vezao je OG 2012, Queens 2013 i Wimbledon 2013, tako da je iz čak 19. uzastopnih mečeva (računajući i današnju pobjedu protiv Mathieua) izašao kao pobjednik. Vidjet ćemo ko će okončati Škotov grass streak, koji se evidentno produžuje na 20+. 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nadal je najgori mogući matchup za Murraya, ali volio bih da se sastanu na Wimbledonu i da vidimo šta "novi" Murray tu može da napravi. Poigrao se sa Đokovićem i Federerom, ali sve je to nekako nekompletno dok ne uzme Nadala.
Nadal je najgori matchup za sve bolje igrače, izuzev Đokovića. Dobro, tu je i Davydenko.
Bojim se da ako dođe do meča s Rafaelom, niz se prekida. Ipak, postoji realna mogućnost da će RN podbaciti u ranoj fazi turnira i tako ponovo nenadano napustiti London. Mada mi neki osjećaj govori da bi mogao daleko dogurati ove godine. 
Jos se on nije poigrao sa Federerom na "Wimbledonu", samo na travi All England ClubaDukeOfWellington je napisao/la:Nadal je najgori mogući matchup za Murraya, ali volio bih da se sastanu na Wimbledonu i da vidimo šta "novi" Murray tu može da napravi. Poigrao se sa Đokovićem i Federerom, ali sve je to nekako nekompletno dok ne uzme Nadala.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@Edine, vraća li se kralj na prijestolje ove godine? 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da se poigrao i s Nadalom na OI meni bi bilo dosta, trava, finale OI, Federer u fantastičnoj formi, prvi igrač svijeta, ranije osvojio Wimbledon, osvojio sve što postoji osim zlatne olimpijske medalje, motivisan do neba, i onda ga Murray počisti 18:7 u gemovima. Nakon dugog meča protiv Del Potra imao je dan odmora.Edin TM87 je napisao/la:Jos se on nije poigrao sa Federerom na "Wimbledonu", samo na travi All England ClubaDukeOfWellington je napisao/la:Nadal je najgori mogući matchup za Murraya, ali volio bih da se sastanu na Wimbledonu i da vidimo šta "novi" Murray tu može da napravi. Poigrao se sa Đokovićem i Federerom, ali sve je to nekako nekompletno dok ne uzme Nadala.
@Claus
Zato se i nadam tom meču, pričali su tako i za Federera i za Đokovića, nema druge nego da pokaže na terenu da može i protiv njega. Govorim o travi, naravno.
Baghdatis predao, šteta, bio je to dobar meč u najavi.
Definitivno, samo ga branilac titule moze zaustaviti, tesko da ce se ponovit neki ludi Stahovsky ili Tsonga... Forma za Wimbledon je tempirana, trava se osjeca vec u Hali, gdje idemo po drugu ove sezone (nema Haasa, nema konkurencijeClaus je napisao/la:@Edine, vraća li se kralj na prijestolje ove godine?
Od Hale zavisi da li ce Federer imat sansi na Wimbledonu.Ako ga Nadal podere vec ove sedmice msm. da se Roger moze iskljuciti iz reda favorita.
Uh, volio bih da sam optimističan k'o ti.Edin TM87 je napisao/la:Definitivno, samo ga branilac titule moze zaustaviti, tesko da ce se ponovit neki ludi Stahovsky ili Tsonga... Forma za Wimbledon je tempirana, trava se osjeca vec u Hali, gdje idemo po drugu ove sezone (nema Haasa, nema konkurencijeClaus je napisao/la:@Edine, vraća li se kralj na prijestolje ove godine?), a onda po 8.
Vratiti brejk Nadalu sa 9. RG-om
darker10 je napisao/la:Od Hale zavisi da li ce Federer imat sansi na Wimbledonu.Ako ga Nadal podere vec ove sedmice msm. da se Roger moze iskljuciti iz reda favorita.
Ako Nadal prodje do finala tj Kohlschreibera i Raonica koji su u strasnoj formi to ce biti senzacija... Ali eto nekako ga prizeljkujem u finalu da se vidi ko je kralj trave.
Teško će Rafa u finale, uvijek on tankira na ovim turnirma, odigra jedan ili dva meča i to je to, samo da osjeti travu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj ako prodje do finala.Pa nije Nadal neki levat nego dvostruki pobjednik Wimbledona.Hoce li doci do finala ili ne zavisi samo od toga da li ce ozbiljno shvatit ovaj turnir.Federer je jos na ovom turniru u posljednjih nekoliko godina gubio od Hewitta i Haasa,ne vidim zasto ga Nadal ne bi dobio.Edin TM87 je napisao/la:darker10 je napisao/la:Od Hale zavisi da li ce Federer imat sansi na Wimbledonu.Ako ga Nadal podere vec ove sedmice msm. da se Roger moze iskljuciti iz reda favorita.![]()
Ako Nadal prodje do finala tj Kohlschreibera i Raonica koji su u strasnoj formi to ce biti senzacija... Ali eto nekako ga prizeljkujem u finalu da se vidi ko je kralj trave.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 11 jun 2014, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Onda Rafa ozbiljno ne shvata ni Wimbledon ako cemo se voditi tom politikom.
Ne znam sto se pravis budala.Sam znas sta na sta mislim.Federer je rijetko kad sav svoj kad igra protiv Nadala.Nema veze sto mu je ovo podloga koja mu najvise odgovara,a eventualni poraz ovdje bi mu znatno umanjio sanse za Wimbledon.Sad ti govori nece Rafa proc Kohlscreibera i Raonica.Meni bi bilo draze da prodje,cisto da znam na cemu je Federer.Ako dobije nekog levata u finalu,dzaba cu se ponadat za Wimbledon.Edin TM87 je napisao/la:Onda Rafa ozbiljno ne shvata ni Wimbledon ako cemo se voditi tom politikom.
To sto ti mislis se odnosi na druge podloge, ali ne i na travu, na travi je druga prica i tu je Nadal autsajder protiv Federera, dobio ga jeste ali u mecu gdje je Federer spasavao mec lopte gdje se je vracao itd, vratio mu je Federer 2 puta milo za drago u 4 i 5 setova tako da nema tu problem s nekim padovima zbog psihe recimodarker10 je napisao/la:Ne znam sto se pravis budala.Sam znas sta na sta mislim.Federer je rijetko kad sav svoj kad igra protiv Nadala.Nema veze sto mu je ovo podloga koja mu najvise odgovara,a eventualni poraz ovdje bi mu znatno umanjio sanse za Wimbledon.Sad ti govori nece Rafa proc Kohlscreibera i Raonica.Meni bi bilo draze da prodje,cisto da znam na cemu je Federer.Ako dobije nekog levata u finalu,dzaba cu se ponadat za Wimbledon.Edin TM87 je napisao/la:Onda Rafa ozbiljno ne shvata ni Wimbledon ako cemo se voditi tom politikom.
I ja bih volio da Nadal prodje do finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.