Safet Sušić - Pape

Henderson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Henderson » 11 jun 2014, 18:07

Pape je bolji trener od Vahe, to mu je pokazao u međusobnom duelu. :kafa:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 jun 2014, 18:19

Sta mislite hoce li Galatasaray traziti Safeta za novog trenera?

plate selektora (BiH ima 2 :D )
slika
Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 11 jun 2014, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 jun 2014, 18:20

Virtu4l je napisao/la:Naravno da se primam na selektora reprezentacije za koju navijam. Jbg, ne mogu ja kao vi, danas navijam za Egipat, sutra za Obalu Slonovače, pa onda za Meksiko, jbg, ko će sve to upratiti. Evo, sad vam igra Argentina, možda nas i dobijete.

Moja matrica je uspjeh naše reprezentacije, i odlična je.
Sigurno si imao tesko vrijeme prateci razne turske nizeligase 2004-2009. Ne znam sto se trudis virtualni, svima si dao jasno do znanja da ti je Safet na prvom mjestu. Ne moras biti licemjer pa dovoditi u pitanje patriotizam ostalih navijaca kako bi odbranio svoje stajaliste :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2014, 18:23

Pokazali su oni svoj patriotizam nakon Slovačke, SAD, Egipta... tad su bili najglasniji, a sad ih ponovo nema ;)

P.S. I Ćiro mi je bio na prvom mjestu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 jun 2014, 18:25

JoeCelt je napisao/la:Sta mislite hoce li Galatasaray traziti Safeta za novog trenera?
Mozda i hoce. Nevidim da ce igdje drugo osim tursku ili francusku, i to samo ako neki poprilicno veliki klub pozove. Ali ako nekako nas Safet dogura do cetvrtfinala ili pobjedi Argentinu, traba dobit produzetak koliko god njegovo "neznanje" ili "losa taktika" nama smetala. Rezultati su na prvom. :bih:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 jun 2014, 18:32

Virtu4l je napisao/la:Pokazali su oni svoj patriotizam nakon Slovačke, SAD, Egipta... tad su bili najglasniji, a sad ih ponovo nema ;)

Ako neces upozoriti na greske u igri, ne znam kada bi se trebao javiti. Iskljucivo kada sve valja?

btw vidio sam sta si napisao na temi najsmjesniji postovi, ima da sve ispricam Ajaxu ljigo jedna :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2014, 18:38

Opa, počele su se i druge teme posjećivati :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 jun 2014, 18:43

Virtu4l je napisao/la:Pokazali su oni svoj patriotizam nakon Slovačke, SAD, Egipta... tad su bili najglasniji, a sad ih ponovo nema ;)

Odlicno sto vise ne krijes na kojem ti je mjestu repka. ;) Ne znam kakva su tvoja mjerila za patriotizam ali je generalno situacija ako ide lose da ce biti kritike te obratno ako ima uspjeha smanjiti ce se, logicno i moze se u svakom sportu primjetiti. Pretpostavljati da ako je neko kriticar selektora ne moze biti njegov pristalica ili jos gore da mora biti protivnik reprezentacije je djetinjasta i smijesna :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2014, 18:44

donniedarko je napisao/la:

Odlicno sto vise ne krijes na kojem ti je mjestu repka. ;)
Selektor nije repka? :kralj:
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 jun 2014, 18:46

Virtu4l je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:

Odlicno sto vise ne krijes na kojem ti je mjestu repka. ;)
Selektor nije repka? :kralj:
Naravno da nije, samo tvoj razlog zasto je uopste pratis ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2014, 18:47

Zemljo, otvori se.

Nekad ste imali puno bolju opoziciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

damir_82
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damir_82 » 11 jun 2014, 18:50

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Da hoće, do sad bi došao, nije lud, bolje uzimati 100 hiljada mjesečno, nego 5-10.

Šta ću ti ja kad padate k'o kurbani, a selektor vam iz dana u dan dijeli pljuske, a Švabo lijepo reče da je Pape htio ići nakon Portugala... baš kontra od onoga što si napisao...

I da, Top20, u čemu je problem? pogrešno sam izračunao, sad smo na 21 mjestu, ogromna li je razlika :lol:
opet se provaljujes. Osim je spasio Papetu stolicu inače bi ga nogirali poslije gubitka seta u Lisabonu.
To sto se ti primas ne selektora i padas na seljačke fore sam si kriv.
Nego objasni i argumentuj kako znaš za Vahu? Ili samo spekulises ko vazda nikad dosta šuplje.
Kažeš pogrešno sracunao, zamalo... nema toga više. Nemoj da bude zamalo smo prošli grupu. To je ogromna razlika a u tvom virtuelnom svijetu nebitna.
Nek ti Damir objasni matrice pa ćeš bolje računati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neki sibaju po matrici....Neki su vec odredili determinantu.... ;)
Otkrio je, između ostalog, naš selektor da je bio blizu odlaska nakon katastrofalnog poraza od Portugala u baražu kvalifikacija za EP 2012.
“Bio sam u jednom trenutku spreman da odem i jedina osoba zbog koje sam odlučio ostati je Ivica Osim, jer sam vidio da imam njegovo povjerenje”, rekao je Sušić.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2014, 18:52

Nije više bitna matrica. Neshvatljivo je da ljudi par dana pred naš debi na velikom takmičenju i dalje mlate gluposti.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 11 jun 2014, 18:55

Pa jbg ako cemo pošteno,nije nas ni Pape htio voditi prije par godina,sam je tako rekao... Dakle gdje je bio njegov patriotizam tad,kad smo se skupljali na jedvite jade???

Kod nas su svi patrioti preko novina i preko tv-a,a u stvarnosti boli ih rinaka za repku... Sajo je došao u repku kad više nije imao izbora,malo se bilo u Perzijskom zaljevu,malo po turskim davljenicima,i to je to... Sam je rekao da je došao da proba sebi dignuti reputaciju kao treneru...
A on mozda i moze dobiti taj posao u Galatasarayu,al prije ce biti da ga nece dobit... A sve i da ga dobije nece se zadrzat dugo... jer koliko god vi pričali,on kao trener i kao taktičar nije ništa pokazao...
Mi samo možemo zahvaliti igračima.koji igraju onako kako osjećaju u tom trenutku,i to je dalo rezultat u proslom ciklusu,a uz sve to Bog nam se smilov'o u Slovačkoj,poklopila se grupa za SP i to je to...

I svi su oni mlatili pare,sve ove nase zvijezdice,al niko nije od njih rekao : Ja sam dovoljno zaradio,dajte moju platu nekome kome je potrebna,ja ovo radim iz ljubavi prema domovini... To će te se načekat,od svih patriota i selektora... Tako da ne pravite neku razliku kad je keš u pitanju između Vahe i Saje.. Sve je to isto... samo što je Vaha popularniji i ima renome u odnosu na Papeta,pa zarađuje milione,Pape da je mogao isto bi uradio ko i Vaha... A nas bi sad vodio Ivo Ištuk :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2014, 18:57

1988risha je napisao/la:Mi samo možemo zahvaliti igračima.koji igraju onako kako osjećaju u tom trenutku,i to je dalo rezultat u proslom ciklusu,a uz sve to Bog nam se smilov'o u Slovačkoj,poklopila se grupa za SP i to je to...
E upravo ovo je najbolji primjer retardiranog razmišljanja.
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 jun 2014, 18:58

Neko uziva ovih dana zbog repke, neko se nervira zbog kritike rada selektora. Uzivaj virtu, opusti se i pridruzi se ostalim navijacima :mrgreen: :opaopa: :bih:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 jun 2014, 18:59

1988risha je napisao/la:Mi samo možemo zahvaliti igračima.koji igraju onako kako osjećaju u tom trenutku,i to je dalo rezultat u proslom ciklusu,a uz sve to Bog nam se smilov'o u Slovačkoj,poklopila se grupa za SP i to je to...
moš mislit kad nam za selektora uleti neka faca koja se razumije u fudbal... covjece ulijecemo u TOP 3 :urnebes:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 11 jun 2014, 19:01

Virtu4l je napisao/la:Nije više bitna matrica. Neshvatljivo je da ljudi par dana pred naš debi na velikom takmičenju i dalje mlate gluposti.
Neshvatljivo je to kako ti pokusavas da nameces sta ce drugi pisati,ni meni se ne svidja sta ti pises pa sta...nebitan si,zaobilazim tvoje postove i kraj price
Imas :wave: :wave:
SLOBODA NAVIJAČIMA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 jun 2014, 19:01

Virtu4l je napisao/la:
Risha, sada si ga uzbudio :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 11 jun 2014, 19:03

Virtu4l je napisao/la:
Pričaj ti Virtual šta hoćeš,i ti ionako uvijek braniš,kako god da ga okreneš... A dao Bog da Sajo preuzme GALATU,pa ćeš vidjet koliko će ostat stručnjak ;)
To što ti kontaš da je meni u cilju da tebe nešto prcam u zdrav mozak je samo tvoj problem...

A TI ETO BUDI TOLIKI MAHER PA RECI DA JE LAZ DA JE U OBJE TEKME PROTIV SLOVAKA OFULAO TAKTIKU!?
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.