RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Kadet91
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Kadet91 » 11 jun 2014, 18:07

MostaracVelezovac je napisao/la:
shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo :roll:
Zna li neko ima li istine u ovome, još govore da su svim igračima dužni ?
Zajedno sa Sirokim Brijegom, vjerovatno finansijski najsredjeniji klub u BiH.
Plate su 1. svaki mjesec vec i vise nego godinu dana. O cemu ti dijete pricas?
Ma ne zamarajte se glupostima ljudi, uzivajte... Sad ce SP, ocekujemo nova pojacanja, te informacije za Letica plasiraju oni koji nam zele lose, a to su nazalost samo snovi tih jadnika i gariba.

Forza Velez! Hajmo BiH! :bih:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2014, 18:47

Kadet91 je napisao/la:
shearer je napisao/la:Evo na temi Sarajeva govore da je Velež dužan Letiću neke pare, te da će on to halalit ako mu daju čiste papire da ode u Sarajevo :roll:
Ma ne zamarajte se glupostima ljudi, uzivajte... Sad ce SP, ocekujemo nova pojacanja, te informacije za Letica plasiraju oni koji nam zele lose, a to su nazalost samo snovi tih jadnika i gariba.

Forza Velez! Hajmo BiH! :bih:
mali Letić se digao previše u nebesa. odavno on ucjenjuje klub i upravu, ali ako želi da ide, prvo obeštećenje, pa nek ide ako hoće i na Aljasku.

ovo je laž. izgleda da mnogima počinje smetati Velež, pa daju svakakve informacije, samo destabilizuju klub, i to još na tuđem PDF-u. :x

Ako je tako, zašto je onda Ani produžio, zašto se vraća Vlada, zašto je Hajdarović produžio. Meni se ovo čini da neki žele steći slavu preko Veleža, pogotovo sada, kada će biti više para, i kada klub konačno napada vrh. Očigledni misle da mogu ugroziti klub kao prije 10 godina, ali nije to više isti klub. Evo vam ga. :x :wave:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 18:52

Ma pusti Aleme levate sta pricaju. Velez je sto se toga tice uz Siroki Sarajevo i Zrinski najstabilniji. Bio sam s Mrletom neki dan i ima gomila igraca koji se sami nude. Znaju da su redovna i solidna primanja. Baljezgaju forumasi iz sestog osnovne bezveze
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 11 jun 2014, 19:09

Siroki i Velez su jedini redovni sto se tice cijelog kolektiva ...ovi ostali duguju tj redovno isplacuju bolje igrace dok ostali su par plata na cekanju
Anti Nakarada

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jun 2014, 19:11

Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2014, 19:17

Eagles_OldSchool je napisao/la:Siroki i Velez su jedini redovni sto se tice cijelog kolektiva ...ovi ostali duguju tj redovno isplacuju bolje igrace dok ostali su par plata na cekanju
Ovo je 100% tačna informacija, je li tako, pošto se javljaju neki koji bolje znaju od uprave? :roll:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 19:29

kimbo je napisao/la:Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
Hinjo zesci. Drazi mi je Peja od njega 100 puta. Kad sam vidio cara kako se raduje pobjedama kupio me za sva vremena. Meni bi svakako mali seljacic pored Peje na klupu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2014, 19:33

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Oaj Letic mi pomalo al sgurno pocinje da ide na neku stvar. Momak je tipicni hinjavac koji evo drugu sezonu zaredom pokazuj svoj losi karakter. Za sve postoji mjesto vrijeme i nacin da se posteno odradi . On zato izgleda nema osjecaja i karaktera. Ostavit ga u ekipi i zakucati na klupu do isteka ugoovora a onda nek mu neko dobro uleti klizeci na treningu pa nek poslije ide dzaba.
Hinjo zesci. Drazi mi je Peja od njega 100 puta. Kad sam vidio cara kako se raduje pobjedama kupio me za sva vremena. Meni bi svakako mali seljacic pored Peje na klupu
vrši pritisak na upravu da ga puste, a navodno mu se duguje 25.000 KM? :roll:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jun 2014, 19:35

Slazem se skroz.
Sad kad imamo 2 dobra igraca na toj poziciji stvarno nam ne treba nako ko ce stalno plasirati gluposti okolo. Velez je i suvise velik da bi se vrijeme gubilo na malim seljacicima koje je Velez i stvorio a ciji kerovi (za zahvalnost) plasiraju dezinformacije o Velezu svako u Boga ljeto.

@PS... Aleme - Velez NIKOME ne duguje 25,000. A niti je Letic u svom zivotu vidio ili zaradio 25,000km.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jun 2014, 19:38

AlemC85 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
vrši pritisak na upravu da ga puste, a navodno mu se duguje 25.000 KM? :roll:
Ne postoji osoba na svijetu kojoj Velez duguje ni 1/4 toliko. Ustvari ne duguju ni jednoj osobi nista.

Ali haj s druge strane da pogledas - ti znas da je Letic dosao u Velez ko anonimus. Pa zar je tebi imalo logicno da je i mogao on zaradio u Velezu toliku svotu novca (nakon dolaska kao anonimus) da bi mu neko ostao duzan takvu cifru?

Pa doso je iz p.m. i prvi put se culo za njega u Velezu kad je potpiso - svi trazili po internetu da vidimo ko je Letic odjednom. To mu je bio prvi pravi ugovor sa prvim pravim klubom - i nakon toga pokusao da izradi Veleza ono prvo ljeto pa mu Mrle i ekipa nabrijo njusku i natjero ga da "produzi vjernost" jos godinu dana - i evo sad opet preko svojih kerova plasira dezinformacije ne bi li on nekog prisilio na nesto.

Treba mu labrnju razvalit radi ovih gluposti. Ovakvo se krkansko ponasanje igraca prema svetinji ne smije tolerisat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 20:01

Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 jun 2014, 20:05

Jest duzan je Velez Leticu 25.000 ali i meni isto toliko.Pa bolan to je prica za malu djecu,ne moze on nigdje bez obestecenja pa nek pjeva kome hoce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 11 jun 2014, 20:12

Ma ko zna ko je plasirao tu priču, možda čovjek nije ni primirisao njihovom klubu (nije da ga branim).Vidite da ova dječurlija na forumu sve živo znaju.Kladim se da ih 80% nije ni osnovnu školu završilo, a ne srednju.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 11 jun 2014, 20:31

A i mi se lako zapjenimo na najmanju propagandu :)

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 11 jun 2014, 20:46

tepsija je napisao/la:Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Onda samo nekako da proguramo jesen i puno ne zaostanemo.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 11 jun 2014, 21:29

Kralju smiri strasti malo. Nisam ja to reko, već samo prenosim šta govore na temi sarajeva pa da i mi komentarišemo, čudno mi koliko su sigurni u ono što govore.

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 11 jun 2014, 22:04

u slucaju da je istina ovo sto se spominje da pregovarate sa Radovanovicem onda mislim da ce vam biti pravo pojacanje.U Slaviji je igrao dobro u poslednje vrijeme,bio i kapiten u zadnjoj polusezoni.Koliko se sjecam Velezu je u poslednje 2 utakmice koje je igrao dao i 2 gola :D .Pozdrav rodjeni...

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 22:09

dime je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Taremo na proljeće,taremo,popamtite...
Onda samo nekako da proguramo jesen i puno ne zaostanemo.
Malo si negativan brate.
A u isto vrijeme u dede Emana,starom škriparu koji je ostao vjeran BMW kockici :lol: lagano zagrijavanje.
Gori! :salut:

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 jun 2014, 22:14

Tepsija jeli euforija kod dede Emana. Ne ide dnevno 300 litara rakije nego 700 :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 jun 2014, 22:15

Ubrzo se prebacuje magična brojka od tauzenke :lol:
Vječno u našim srcima.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []