Safet Sušić - Pape
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nema smisla pred utakmice raspravljat o covjeku cija je uloga u plasmanu na SP nikakva.
Zamislimo koliko nam je ekipa jaka kad mora igrati bez selektora, koliko izmedju sebe dobro funkcioniraju, i kako rade da su i na svojoj klupi imali nekoga da ih sputava, a opet su uspjeli.
Svaka cast momcima!
Kad napokon dobijemo kvalitet na klupi, disciplinu, autoritet, renome, pedagoga, elokventnog selektora, uticajnu osobu, treba se lagano nadati osvajanju jednog od buducih prvenstava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamislimo koliko nam je ekipa jaka kad mora igrati bez selektora, koliko izmedju sebe dobro funkcioniraju, i kako rade da su i na svojoj klupi imali nekoga da ih sputava, a opet su uspjeli.
Svaka cast momcima!
Kad napokon dobijemo kvalitet na klupi, disciplinu, autoritet, renome, pedagoga, elokventnog selektora, uticajnu osobu, treba se lagano nadati osvajanju jednog od buducih prvenstava.
- 1988risha
- Kontakt:
Sabinho kakav god Pandža bio za razliku od Avdije bolje bi se branio... Od Avdije ne očekuješ da igra odbranu,jer nas je navikao da ne zna... i čovjek mu gurne loptu u napadu u prazan prostor i Avdo se zaleti i ti kontas evo ga na Džeku,kad ono na reklamama... Nikakve koristi u napadu,nikakve koristi u odbrani,jednostavno od Pandže barem možeš očeivat nešto u defanzivi,od Avdije u oba smjera ništa...dubrovnik je napisao/la:A zasto nikad Visca nije proban na desnom beku, zasto nije proban mali Dilaver ili Zeljov Stanic? Vidjeli smo da Vrsajevic ne moze sta ga ima sto puta provati. Zar ne bi bilo logicno trazit druge opcije?Sabinho je napisao/la:Risha staviti Pandzu na bok je suicid. On ima samo jednu poziciju. Rijetkost je da neko njegovih fiz. Predispozicija igra beka... Adnan i nekako.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Risha krivci za preokrez SAD-a su Zuka, Bicakcic i donekle Zaha ili Pjanke kod drugog gola. Pregledaj jos jednom kakve smo golove primali.1988risha je napisao/la:To je ona utakmica kad je Bičakčića izjebo Pape,da na kraju momak nije znao ni sam koju poziciju igra,hajd malo na beka malo na stopera... I kad je izasao Spaha kojeg Virtual organski ne podnosi a usao Sunjic i Avdija,desila se rapsodija...Virtu4l je napisao/la:Koje crno gledanje utakmica, mene jedan jučer ubjeđuje da smo samo protiv Francuske igrali sa dva zadnja vezna i da smo tek sad 'procvjetali', a Pape još 2011. godine igrao sa dva zadnja vezna i jednim napadačem.damir_82 je napisao/la:Jesi li gledao prijateljsku protiv SAD-a u Avgustu prosle godine? Znas li ko je igrao desnog beka cijelo prvo poluvrijeme? (Priprema za Slovacku)
A Virtual u Francuskoj smo igrali isto ono sto igramo sad,samo drugi igrači bili... I to je bila jedna od utakmica u kojoj smo ličili na ekipu koja ima glavu i rep...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobit će Vedo svoje minute na prvenstvu sigurno. Istina da neće biti prva opcija ali kao igrač i kao čovjek je zaslužio da osjeti čari velikog takmičenja i osjetit će ih sigurno. Realno, kvalitetom je među glavnim kandidatima za ulazak sa klupe.BadrHari je napisao/la:Ibisevic nije igrac za velike utakmice, nekad ga je grehota ostaviti na klupi zato sto trpa redovno u Njemackoj, ali najbolja odluka Papeta je pravo krilo umjesto Ibisevica.
U modernom fudbalu jedan Predator ( Vedator ) u 16 je sasvim dovoljan, a za tu ulogu je bolji Edin.![]()
Ali jako mi je drago sto je odigrao dosta u kvalifikacijama, ipak nije panjina nego ima kvalitetu i to zasluzuje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- donniedarko
- Kontakt:
Ma ove hc pristalice Papeta toliko su fanaticni u branjenju Papeta da me na trenutke podsjecaju na iranske navijaceDonCorleone je napisao/la:Ovakve ispade inace citam samo jos od gringa, on je jedini koji jos misli da nekoga samara argumentima dok mu se narod smije.Virtu4l je napisao/la:
Ostalo će ti objasniti drug Corleone, koji je jučer dobio porciju šamaranja argumentima i izlazak iz amnezije.
Mi smo protiv Slovacke igrali dva puta u cetiri dana bez zadnjeg veznog, protiv Slovacke u BiH na onakav nacin nismo mogli meda, u Slovackoj se isti scenario ponovio i naravno iste greske. Dok Hajrovic nije usao i rijesio plasman na SP vi ste zajedno sa Safetom i njegovom taktikom visili na aparatima. Ko prizna, pola mu se prasta.
Vjerovatno bi neko sa vise samopostovanja takve greske priznao pa i ako se radi o velikom Safetu, medjutim nismo svi isti.
Znam da nema ali ja sam sad procito da je Besic povrijedjen i odmah dobio proljev. Iako je patka vjerovatno zar nije mogao makar Zahirovic biti na klupi da nekakvu zamjenu imamo. Ja tog igraca bas ne vidim kao nekog velikog DM ali bolje ista nego nista. Tko bi u ovoj konstalaciji snaga cuvao Messija da nema Bese, Hadzic? kuknjavavelez_mostar je napisao/la:Nema smisla pred utakmice raspravljat o covjeku cija je uloga u plasmanu na SP nikakva.
Svaka cast momcima!
To je ona utakmica u kojoj je Pape probao jos jednu alternativu na desnom beku... Mujdza i Vranjes bili povrijedjeni....1988risha je napisao/la: To je ona utakmica kad je Bičakčića izjebo Pape,da na kraju momak nije znao ni sam koju poziciju igra,hajd malo na beka malo na stopera... I kad je izasao Spaha kojeg Virtual organski ne podnosi a usao Sunjic i Avdija,desila se rapsodija...
A Virtual u Francuskoj smo igrali isto ono sto igramo sad,samo drugi igrači bili... I to je bila jedna od utakmica u kojoj smo ličili na ekipu koja ima glavu i rep...
- 1988risha
- Kontakt:
Ma ja samo ne shvatam kako su neki likovi ovdje bas glupiiii... drugacije ne mozes opisat...
Isto da je nekom ovdje stalo da BIH izgubi i da se vrati kući ko popišana...
Nego me pravite ovdje budalom,i to pojedinci koji su svjedoci kakve sve gluposti lete oko naše repke...
Sam taj Sajo predstavi svog bratića kao DM... I EVO SAD JAVLJALJU povrijeđen Bešić i upitan za Argentinu,ko mu je alternativa ??? Hadžić i Sušić,to su Papetove alternative... MedunjaniN nije DM... Zahirovića nema... Koga stavit a da ne ispadnes smijesan???
Koga ???
TINU IL HADŽIĆA KOJI SU IGRALI PROTIV SANTOSA??? NEMA REZERVNOG STOPERA,NEMA DEFANZIVNOG VEZNOG...
I OPET JE NAJJAČI STRATEG...
NE MOŽE NI IMATI ALTERNATIVE KAD VODI VELIKI BROJ TURISTA NA SP...
Nego me pravite ovdje budalom,i to pojedinci koji su svjedoci kakve sve gluposti lete oko naše repke...
Sam taj Sajo predstavi svog bratića kao DM... I EVO SAD JAVLJALJU povrijeđen Bešić i upitan za Argentinu,ko mu je alternativa ??? Hadžić i Sušić,to su Papetove alternative... MedunjaniN nije DM... Zahirovića nema... Koga stavit a da ne ispadnes smijesan???
Koga ???
TINU IL HADŽIĆA KOJI SU IGRALI PROTIV SANTOSA??? NEMA REZERVNOG STOPERA,NEMA DEFANZIVNOG VEZNOG...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- donniedarko
- Kontakt:
Ma ti pojedinci zive da ovdje napisu " Safet dijeli samare, Safet dijeli vaspitne "1988risha je napisao/la:Ma ja samo ne shvatam kako su neki likovi ovdje bas glupiiii... drugacije ne mozes opisat...
Koga ???
Ne daj boze da je ovo istina, pa onda nas je sahranio i prije nego smo poceli. Valjda su ovo patke.1988risha je napisao/la:Ma ja samo ne shvatam kako su neki likovi ovdje bas glupiiii... drugacije ne mozes opisat...
Koga ???
De ziv bio ne provaljuj se vise. Nisi ni svjestan koliko gluposti si u stanju napisati. nisi zanimljiv KONTAS?1988risha je napisao/la:Ma ja samo ne shvatam kako su neki likovi ovdje bas glupiiii... drugacije ne mozes opisat...
Koga ???
Pa ako nema nista, onda je za Ginisa u strucnosti, ako od nicega ode do SP-a.
Nema rezervnog stopera, jadan nebio , sta su Sunjic i Vranjes?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
tema je gurtna 
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- 1988risha
- Kontakt:
Aha ja pišem gluposti,a Sajo toliko vjeruje svojim štoperima koje si naveo da na utakmici s Argentinom moramo žrtvovat Kolašinca koji je lijevi bek kako bi igrao na mjestu štopera... Toliko ga čekali na poziciji na kojoj još od Musića nemamo igrača,da bi sad igrao na poziciji na onoj koju nije igrao od BOGA pitaj kad...emir79 je napisao/la:De ziv bio ne provaljuj se vise. Nisi ni svjestan koliko gluposti si u stanju napisati. nisi zanimljiv KONTAS?1988risha je napisao/la:Ma ja samo ne shvatam kako su neki likovi ovdje bas glupiiii... drugacije ne mozes opisat...
Koga ???
Ja pišem gluposti a Safet vas uvjerava u ovo što pišem
Tako isto ima Hadžića na mjestu DM,a ima i bratića Tinu za kojeg je sam rekao da igra tu poziciju koja nam fali u timu... I sad ako se ispostavi da Bešić ima ozljedu,šta misliš ko ide na DM ???
Niko od onih koje je on doveo,a UVJERAVAO LJUDE NA FACE TV DA JE TO ONO ŠTO NAMa TREBA,nego ide Haris Medunjanin koji nije vidio DM...
Dakle eto ti odmah 4 IGRAČA KOJA SAFET NE SMIJE KORISTIT... A ČIM IH NE SMIJE KORISTIT KOJA IM JE SVRHA???
ISTO KO DA IH I NEMA...
Zukanovića bi stavio jer je provjeren,Zahirovića bi mogao jer je decko dobro igrao u repki,na stranu sto nije briljirao u klubu.... ALI NJIH NEMAAAA
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Au steta sto me nije bilo danas, vidim veselo je bilo. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- donniedarko
- Kontakt:
Istina je druze. Zukanovic bi mogao rijesiti nase probleme bar protiv Argentine. Bio u formi, spreman, steta sto ga onalo olako otpisa jer fkt imamo visak igraca koji mogu igrati vezu. Da je izbacio recimo Hadzica umjesto Zukanovica vec bi to bolje izgledaloemir79 je napisao/la:De ziv bio ne provaljuj se vise. Nisi ni svjestan koliko gluposti si u stanju napisati. nisi zanimljiv KONTAS?
- 1988risha
- Kontakt:
Ma njemu i Virtualu je bitno da smo mi retardirani,al hajd eto nek im bude da sam ja retardiran... Ali sami će se uvjeriti,da imamo igrače koje ne smijemo koristit,i koji su ispali smiješni i pored djece koja imaju nepunih 17 a najstariji 20 godina...donniedarko je napisao/la:Istina je druze. Zukanovic bi mogao rijesiti nase probleme bar protiv Argentine. Bio u formi, spreman, steta sto ga onalo olako otpisa jer fkt imamo visak igraca koji mogu igrati vezu. Da je izbacio recimo Hadzica umjesto Zukanovica vec bi to bolje izgledaloemir79 je napisao/la:De ziv bio ne provaljuj se vise. Nisi ni svjestan koliko gluposti si u stanju napisati. nisi zanimljiv KONTAS?
I jedan crveni karton u nasoj repki odmah znaci raspad sistema i razbijanje koncepcije za sljedeću tekmu...
Zukanović igra od lijevog bočnog,štopera do defanzivnog veznog,sad se načulo za tu povredu Bešića odmah panika,kud cemo,sta cemo,kako cemo... a 23 igrača imaš pravo da povedeš... Nakrk'o Sajo ofanzivnih veznih,yebeš Argentinu i Brazil,reko bi čoek ima da veze goblen na terenu ko Španija... A od pola njih nikakve koristi,jer ih ne smijes staviti uopšte na teren...
Za utakmicu sa Argentinom pored prvih 11 : Begović,Mujdža,Bičakčić,Spahić,Kolašinac,Bešić,Hajrović,Lulić,Pjanić,Misimović,Džeko---- još smije koristiti :
Višća,Ibišević,Salihović,Ibričić,Medunjanin...
dakle,imamo 16 igrača i 7 turista,koji idu gratis... živa istina... i od tih 16 i kartona nama zavisi sudbina,oni ostali,komotno je mogao Virtuala,Harishp,emir,calcia i jos par njih povest...nista ne bi bili slabiji a ni bolji...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Sta bi Zukanovic rijesio, spor stoper nista nam ne bi pomogao protiv Argentine
O dragi Tito, Tito i partijo sta ova nasa zemlja drzi u sebi
Pa vas pola odavde na goli otok treba poslati nebil koeficijent u drzavi bar malo porastao. Nek vam je Bog na pomoci.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
soccerfan je napisao/la:O dragi Tito, Tito i partijo sta ova nasa zemlja drzi u sebi![]()
Pa vas pola odavde na goli otok treba poslati nebil koeficijent u drzavi bar malo porastao. Nek vam je Bog na pomoci.
Nad tobom sunce najljepše sja
[quote="velez_mostar"]Nema smisla pred utakmice raspravljat o covjeku cija je uloga u plasmanu na SP nikakva.
Svaka cast momcima!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Te formacije bez selektora, komotno je igrati u tim vukojebinama iz koji tipkate ti i poneki ovdje. To mozete igrati oko ti "pojilista" kad se skupite ekipa, pa igrate bez selektora. Reprezentacija ima selektrora ( dirigenta) koji diriguje, koji odgovara za svoje poteze. Kojeg u slucaju loseg rezultata sutnu. To sa Susicem nije slucaj. Prvi u grupi, gol razlika iz snova. Slomio direktnog konkurenta( ponizio). I jos kao slag na tortu odveo Bosnu u Brazil. Ako on zeli igrati bez zadnjeg veznog, njegova stvar. Moze i bez golmana ako zeli. Dok ima rezultate ima i podrsku BiH navijaca. Svaka dalja diskusija je pisanje uz vjetar. Bokic
Svaka cast momcima!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Te formacije bez selektora, komotno je igrati u tim vukojebinama iz koji tipkate ti i poneki ovdje. To mozete igrati oko ti "pojilista" kad se skupite ekipa, pa igrate bez selektora. Reprezentacija ima selektrora ( dirigenta) koji diriguje, koji odgovara za svoje poteze. Kojeg u slucaju loseg rezultata sutnu. To sa Susicem nije slucaj. Prvi u grupi, gol razlika iz snova. Slomio direktnog konkurenta( ponizio). I jos kao slag na tortu odveo Bosnu u Brazil. Ako on zeli igrati bez zadnjeg veznog, njegova stvar. Moze i bez golmana ako zeli. Dok ima rezultate ima i podrsku BiH navijaca. Svaka dalja diskusija je pisanje uz vjetar. Bokic
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.