Jest. Slika na BHT je bolja na manjim televizorima, kod mene Panasonic Viera E6 40''.exorciiist je napisao/la: jel ti resiver spojen sa hdmi-om u tv?
kod mene do danas nije bio i zamjenio resivere iz soba i bolja je slika,cistija,a gledao sam full hd filmove i ako je i bht hd iste rezolucije onda nemam nista reci, halal im cufta
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- exorciiist
- Kontakt:
http://www.tvcelectrical.co.uk/assets/i ... x_wide.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Jest. Slika na BHT je bolja na manjim televizorima, kod mene Panasonic Viera E6 40''.exorciiist je napisao/la: jel ti resiver spojen sa hdmi-om u tv?
kod mene do danas nije bio i zamjenio resivere iz soba i bolja je slika,cistija,a gledao sam full hd filmove i ako je i bht hd iste rezolucije onda nemam nista reci, halal im cufta
Ovaj je kod mene :3
Bar to ako vec nista od HD-a.Coraco je napisao/la:Ja se još uvijek nadam da će biti barem digitalni signal, eto ne mora HDMP8 je napisao/la:Znaci mi koji imamo Total TV i dalje gledamo njesra od slike.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar Sony. Da je još BHT HD kanal, pa da k'o co'ek gledamexorciiist je napisao/la:http://www.tvcelectrical.co.uk/assets/i ... x_wide.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Jest. Slika na BHT je bolja na manjim televizorima, kod mene Panasonic Viera E6 40''.exorciiist je napisao/la: jel ti resiver spojen sa hdmi-om u tv?
Ovaj je kod mene :3
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I kod mene je Sony Bravia, imam ovu HS kasblovsku i skenirao sam kanale nije ga nasao, inace imam osnovni paket kanala.Unofficialpage je napisao/la:Dobar Sony. Da je još BHT HD kanal, pa da k'o co'ek gledam
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
lijepo izgleda na slikama pravo, svaka cast bht-u.
ostaje da se nadamo da ce i txtv uvrstit u **** ponudu.
ljudi jel iko ovo cudo od HDa vidio nasao od bhta kriju hd ko zmija noge u pm
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- Bayern@heart
- Kontakt:

nije neka kvaliteta slike na mobitelu ali eto BHT HD je super
Jel' ovaj BHT1 HD na digitalnoj ? 
At the end of the storm there's a golden sky..
Mozel mi neko pomoc, nemam digitalnu TV i nemam resiver vec mi je analogna Telemach. Hoce li i meni bit HD ?
SAMO ČELIK !
1080i je zapravo 720p. Full HD je 1080p. Ljudi se često prevare kod toga. Tehnički to jeste Full HD ali je slika kod interlaced (ono i na kraju) na razini 720p. Ali svakako je dobro da smo konačno dočekali HD na našoj državnoj televiziji, da se ne blamiramo više.exorciiist je napisao/la:1080i ?RiNo je napisao/la:Evo jos par slika, al' sa slabijom kamerom![]()
Jesil to ti skalirao il je stvarno full hd signal..
Još ništa na telemachu. Na kanalu 330 trenutačno još uvijek 24 Kitchen HD.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Bayern@heart
- Kontakt:
@revan
Kod mene na telemahu ima BHT HD stavio sam i slike iznad nisma moramo resetovati resiver i nalazi se na 330 kanalu. Inače koristim običani Trio paket
Kod mene na telemahu ima BHT HD stavio sam i slike iznad nisma moramo resetovati resiver i nalazi se na 330 kanalu. Inače koristim običani Trio paket
Jel krenuo BHT HD ? Da pretrazim ponovo kanale na kablovskoj. 
Upalio TV Telemach kod mene okrenuo 330 i BHT HD uredno se pojavio.
Jedino što mi zuji ono ne čuje se ništa.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Isto kao i kod mene ZUJI vjerovatno će tek pustiti kad počne glavni program od sutraJanez je napisao/la:Upalio TV Telemach kod mene okrenuo 330 i BHT HD uredno se pojavio.![]()
Šteta je što će opet zamračivati radi tzv. tv prava javni servisi Hrvatske i Srbije.. HRT i RTS vijekovima ispred propalog BHT-a i RTRS-a.
Znaci bht se nece popravljat nista, samo hd kanal valja.
Valja onda nazvati da mi puste hd paket
Valja onda nazvati da mi puste hd paket
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Utakmice SP-a na TV kanalima
sta sad fali bhtu i ovo au odradili da sve bude na najvišem nivou...NeshaFCB je napisao/la:Šteta je što će opet zamračivati radi tzv. tv prava javni servisi Hrvatske i Srbije.. HRT i RTS vijekovima ispred propalog BHT-a i RTRS-a.
http://teve.ba/article/18252/bht-1-hd-b ... -septembra" onclick="window.open(this.href);return false;
A od septembra će naplaćivati.

A od septembra će naplaćivati.
Hs, analogna, hoce li biti kakva poboljsanja...Ukratko, hocemo li ga osjetiti? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.