FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2010, 11:56

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne znam za vase misljenje ali po meni dok je ivica bio u sastavu bayern mi je bolje izgledao i mislim kad bi bilal otisao na kraju sezone bayern nebi puno izgubio jer tu ima ivica i jos neko potencijalno pojacanje
a danasnja utakmica bez obzira sto je bavarski derbi ocekujem jednu laganu pobjedu od jedno 2 gola razlike pozz
Olic je preporodio Bayern. Kad je najvise trebalo on je bio najbolji. Covjek koji uvijek daje sve od sebe, koji igra srcem, bori se za svaku loptu. Tako je brzo prirastao srcu navijacima Bayerna. Hvala mu puno.
Ribery je jedan strasan individualac, veliki majstor, igrac koji moze biti presudan u svakoj utakmici. Iako je bez njega Bayern bolje igrao, ipak bi bilo bolje da ostane u Bavarskoj, barem je to moje misljenje. Dosta se dobrih stvari moze napraviti u buducnosti ako on produzi ugovor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 feb 2010, 12:28

Ja kao navijac HSV-a nisam ocekivao da ce Olic igrati ovao dobro u Bayernu, s obzirom sta je pokazao posljednju sezonu u Hamburgu. U toj njegovoj sezoni se sve svodilo na to da trci kao "budala" lijevom stranom i ubaci loptu u sredinu na mjesto gdje se nalazi protivnicki igrac, ili sam sebe izdribla, i bude jedno 1234 puta u nedozvoljenoj poziciji. Kao slag na tortu na kraju je doslo, sto je bio previse sebican i htio postici gol i ako je imao pored sebe igraca koji se nlazio u boljoj poziciji (o tome dovoljno govori kada je namjestio gol u Kupu Uefa protiv Galatasaraya, i zatim imao dvije 100 % prilike, gdje je sam pokusao iz mrtvog ugla, i nije htio uposliti Petrica, izjava Mladena da bi bilo dobro da nekad pogleda na svoje saigrace). Medjutim neznam sta se s njim desilo, ali u Bayernu je druga prica. Zasad igra odlicno i mozda mu jaca konkurencija na toj poziciji ne daje prava da se opusti jer ce znati da ga nema nigdje. Ovo sto govorite da bi bilo dobro da Ribery, ode ja se s tim neslazem. Treba imati na umu da je Olicu 31 godina, i on zivi od svoje brzine i borbenosti, i licno mislim da ce to moci jos upotrjebiti narednu sezonu i onda slijedi veliki pad, on nije tip igraca kao Ribery, koju neke svoje nedostatke moze nadoknaditi tehnikom ili jednim ubitacnim pasom prema napadacima. Neki ce se sloziti neki nece, ali Olic u Bayernu predstavlja samo jednog dobrog kvalitetnog back-up igraca, u slucaju da se Ribery-u nesto desi (mislim na povrede).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 feb 2010, 12:57

Ovo ce biti prva utakmica u kojoj Holger nece nastupiti od pocetka. Barem mislim da je dosad u svakoj poceo. Kad je Gaal stavio Contenta na lijevi bok, onda je mogo Holgera ponovo na njegovu poziciju. Medjutim, on dosta vjeruje Michi pa ga pusta da igra.
Ne bih ostavljao Gomeza na klupi. Jak je u duelima i zna izgraditi sebi poziciju za sut, sto kod Klosea i nije slucaj.
U danasnjoj utakmici ocekujem popravak u igri, jer ono sto su odigrali protiv Fiorentine se ne smije ponoviti. Nekakvi dugi i neprecizni pasovi Bommela i Schweinia se ne bi trebali ponavljati. Spustiti loptu na zemlju i igrati igru koja je u dosta utakmica ove sezone donijela rezultat.
Ribery je najveca zvijezda Bayerna i igrac od kojeg se najvise ocekuje. Dosada nije odigrao onako kako se od njega ocekivalo jer se vracao poslije povrede, a sada se opet povrijedio. Bit cu jako sretan ako odluci da produzi ugovor, u suprotonom hvala mu za sve sto je napravio.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2010, 13:01

moustapha je napisao/la:Ovo ce biti prva utakmica u kojoj Holger nece nastupiti od pocetka. Barem mislim da je dosad u svakoj poceo. Kad je Gaal stavio Contenta na lijevi bok, onda je mogo Holgera ponovo na njegovu poziciju. Medjutim, on dosta vjeruje Michi pa ga pusta da igra.
Ne bih ostavljao Gomeza na klupi. Jak je u duelima i zna izgraditi sebi poziciju za sut, sto kod Klosea i nije slucaj.
U danasnjoj utakmici ocekujem popravak u igri, jer ono sto su odigrali protiv Fiorentine se ne smije ponoviti. Nekakvi dugi i neprecizni pasovi Bommela i Schweinia se ne bi trebali ponavljati. Spustiti loptu na zemlju i igrati igru koja je u dosta utakmica ove sezone donijela rezultat.
Ribery je najveca zvijezda Bayerna i igrac od kojeg se najvise ocekuje. Dosada nije odigrao onako kako se od njega ocekivalo jer se vracao poslije povrede, a sada se opet povrijedio. Bit cu jako sretan ako odluci da produzi ugovor, u suprotonom hvala mu za sve sto je napravio.
Pa Badstuber ce igrati na poziciji stopera, s obzirom na povredu Buytena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 feb 2010, 13:05

omerbavarac je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Ovo ce biti prva utakmica u kojoj Holger nece nastupiti od pocetka. Barem mislim da je dosad u svakoj poceo. Kad je Gaal stavio Contenta na lijevi bok, onda je mogo Holgera ponovo na njegovu poziciju. Medjutim, on dosta vjeruje Michi pa ga pusta da igra.
Pa Badstuber ce igrati na poziciji stopera, s obzirom na povredu Buytena.
Do mene je, nisam vidio da nema Buytena. Mislio sam da po defaultu igra, a zaboravio sam na povredu.
#divovi

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 20 feb 2010, 13:07

ma danas po pobjedu i to prvo mjesto (barem na 1 dan :mrgreen: ) samo da se ne ponovi igra ko protiv viola,to je izgledalo jakooo lose
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 13:14

Pobijeda i ništa drugo. Zar je neko i pomislio na to da zijanimo protiv Nurnberga danas. Previše su loši, dobio bi ih i Koblenz u gostima ;)

Okej, malo drugačije od mene. Ako želimo tu titulu, a naravno da želimo, onda moramo dobiti ovakve ekipe, džabe što se bore za opstanak, ipak moramo napadati od prve minute i ići na razbijanje snova o opstanku u ligi.

Nurnberg mi je uvijek drag bio, ali ova utakmica je sprecifična.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 feb 2010, 13:16

1:3

Idemo na TITULU !
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 14:12

Bayern nekako najsigurniji par što se tiče golova. Znaš da će zabiti makar 2-3 gola. Da igra Daniel rekao bih da nećemo gol primiti ali ovako se slažem sa bratom Emirom i pobijeda od 1:3 ;)

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 20 feb 2010, 15:30

NeLsoN je napisao/la:ej zaboravi.izvinite, bayern zainteresovan za flaminia iz arsenala. da malo vezu poprave i de rossia iz rome i za diarru iz reala.heheh, haj vidjet cemo sta ce biti od svega toga :D :D
dzaba vam MOMO :D :D

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 feb 2010, 15:33

Madrid je napisao/la:
NeLsoN je napisao/la:ej zaboravi.izvinite, bayern zainteresovan za flaminia iz arsenala. da malo vezu poprave i de rossia iz rome i za diarru iz reala.heheh, haj vidjet cemo sta ce biti od svega toga :D :D
dzaba vam MOMO :D :D
Momo ne zna sutnut lopte kako treba,Bayern se ubio za njeg :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 15:40

Contento igra :|

Lahma lijevo, Hamita desno i to je to, ali on ovoga malca forsira koji dodaje lopte protivničkim igračima, samo je brz i to je to. Nema on blage veze. Gubi se kao kalman u tunelu. :(

Ivica u napadu uz Maria, Bastian mi se nenormalno sviđa, uvijek je među boljima, nova pozicija novi Bastian. Nadam se da će se Bommel probuditi jer je utakmicu sa Violoma prespavao.

Idemo Bayern, ako Bog da pobijeda.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 feb 2010, 16:01

Neutral je napisao/la:Contento igra :|

Lahma lijevo, Hamita desno i to je to, ali on ovoga malca forsira koji dodaje lopte protivničkim igračima, samo je brz i to je to. Nema on blage veze. Gubi se kao kalman u tunelu. :(

Ivica u napadu uz Maria, Bastian mi se nenormalno sviđa, uvijek je među boljima, nova pozicija novi Bastian. Nadam se da će se Bommel probuditi jer je utakmicu sa Violoma prespavao.

Idemo Bayern, ako Bog da pobijeda.
contento je zemlja pa ti pricaj.... :lol: :lol: :lol:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 16:06

Zanimljivo da ne možemo postići gol. Švabe vode u Kolnu sa 0:2.

Muller 0:1, Gomez asistirao.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 feb 2010, 16:13

Der Muller mit der ecke :lol: :lol:

0:1
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 20 feb 2010, 16:15

rob do bagro je napisao/la:Der Muller mit der ecke :lol: :lol:

0:1
hahahahahahahaha puding in action :D :D :D
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 16:17

Immer Muller oder was :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 feb 2010, 16:21

Dobro ovo izgleda,dosli su tobe,igraju mirno cekaju na neku sansu i zabiju,mnogo bolje nego prije godinu dana,Gomez je odlicno zatvoren a i Pinola ima Robbena pod kontrolom,Olic na tebe je red...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 20 feb 2010, 16:24

Kad ste vec kod tih izreka mogu i ja rec"Es Müllert wieder in Munchen" :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2010, 16:25

Teska utakmica, iako cijelo vrijeme napadamo nije lako probijati bunker Nurnberga. Vidi se da fali Ribery da probija po desnoj strani, pa makar i dva puta da prodje. Muller se ubio za spica, nije on toliko brz za krilo i za prodora pa strani. Zajedno s njim na lijevom krilu Contento koji solidno igra, iako to moze i mora puno bolje.
Za divno cudo Demichelis jos nije pogrijesio. :D
Volio bih vidjeti Klosea u drugom poluvremenu umjesto Gomeza. Bolje se Olic snalazi sa Kloseom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.