FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
ma danas po pobjedu i to prvo mjesto (barem na 1 dan
) samo da se ne ponovi igra ko protiv viola,to je izgledalo jakooo lose
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pobijeda i ništa drugo. Zar je neko i pomislio na to da zijanimo protiv Nurnberga danas. Previše su loši, dobio bi ih i Koblenz u gostima
Okej, malo drugačije od mene. Ako želimo tu titulu, a naravno da želimo, onda moramo dobiti ovakve ekipe, džabe što se bore za opstanak, ipak moramo napadati od prve minute i ići na razbijanje snova o opstanku u ligi.
Nurnberg mi je uvijek drag bio, ali ova utakmica je sprecifična.
Okej, malo drugačije od mene. Ako želimo tu titulu, a naravno da želimo, onda moramo dobiti ovakve ekipe, džabe što se bore za opstanak, ipak moramo napadati od prve minute i ići na razbijanje snova o opstanku u ligi.
Nurnberg mi je uvijek drag bio, ali ova utakmica je sprecifična.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Bayern nekako najsigurniji par što se tiče golova. Znaš da će zabiti makar 2-3 gola. Da igra Daniel rekao bih da nećemo gol primiti ali ovako se slažem sa bratom Emirom i pobijeda od 1:3 
dzaba vam MOMONeLsoN je napisao/la:ej zaboravi.izvinite, bayern zainteresovan za flaminia iz arsenala. da malo vezu poprave i de rossia iz rome i za diarru iz reala.heheh, haj vidjet cemo sta ce biti od svega toga![]()
Momo ne zna sutnut lopte kako treba,Bayern se ubio za njegMadrid je napisao/la:dzaba vam MOMONeLsoN je napisao/la:ej zaboravi.izvinite, bayern zainteresovan za flaminia iz arsenala. da malo vezu poprave i de rossia iz rome i za diarru iz reala.heheh, haj vidjet cemo sta ce biti od svega toga![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Contento igra
Lahma lijevo, Hamita desno i to je to, ali on ovoga malca forsira koji dodaje lopte protivničkim igračima, samo je brz i to je to. Nema on blage veze. Gubi se kao kalman u tunelu.
Ivica u napadu uz Maria, Bastian mi se nenormalno sviđa, uvijek je među boljima, nova pozicija novi Bastian. Nadam se da će se Bommel probuditi jer je utakmicu sa Violoma prespavao.
Idemo Bayern, ako Bog da pobijeda.
Lahma lijevo, Hamita desno i to je to, ali on ovoga malca forsira koji dodaje lopte protivničkim igračima, samo je brz i to je to. Nema on blage veze. Gubi se kao kalman u tunelu.
Ivica u napadu uz Maria, Bastian mi se nenormalno sviđa, uvijek je među boljima, nova pozicija novi Bastian. Nadam se da će se Bommel probuditi jer je utakmicu sa Violoma prespavao.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
contento je zemlja pa ti pricaj....Neutral je napisao/la:Contento igra![]()
Lahma lijevo, Hamita desno i to je to, ali on ovoga malca forsira koji dodaje lopte protivničkim igračima, samo je brz i to je to. Nema on blage veze. Gubi se kao kalman u tunelu.![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Zanimljivo da ne možemo postići gol. Švabe vode u Kolnu sa 0:2.
Muller 0:1, Gomez asistirao.
Muller 0:1, Gomez asistirao.
- rob do bagro
- Kontakt:
Der Muller mit der ecke
0:1
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- vajza_fcbm
- Kontakt:
hahahahahahahaha puding in actionrob do bagro je napisao/la:Der Muller mit der ecke![]()
![]()
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
Immer Muller oder was 
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro ovo izgleda,dosli su tobe,igraju mirno cekaju na neku sansu i zabiju,mnogo bolje nego prije godinu dana,Gomez je odlicno zatvoren a i Pinola ima Robbena pod kontrolom,Olic na tebe je red...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- roy_makaay
- Kontakt:
Kad ste vec kod tih izreka mogu i ja rec"Es Müllert wieder in Munchen" 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Teska utakmica, iako cijelo vrijeme napadamo nije lako probijati bunker Nurnberga. Vidi se da fali Ribery da probija po desnoj strani, pa makar i dva puta da prodje. Muller se ubio za spica, nije on toliko brz za krilo i za prodora pa strani. Zajedno s njim na lijevom krilu Contento koji solidno igra, iako to moze i mora puno bolje.
Za divno cudo Demichelis jos nije pogrijesio.
Volio bih vidjeti Klosea u drugom poluvremenu umjesto Gomeza. Bolje se Olic snalazi sa Kloseom.
Za divno cudo Demichelis jos nije pogrijesio.
Volio bih vidjeti Klosea u drugom poluvremenu umjesto Gomeza. Bolje se Olic snalazi sa Kloseom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislis bolje smeta Kloseu nego Gomezuomerbavarac je napisao/la:Teska utakmica, iako cijelo vrijeme napadamo nije lako probijati bunker Nurnberga. Vidi se da fali Ribery da probija po desnoj strani, pa makar i dva puta da prodje. Muller se ubio za spica, nije on toliko brz za krilo i za prodora pa strani. Zajedno s njim na lijevom krilu Contento koji solidno igra, iako to moze i mora puno bolje.
Za divno cudo Demichelis jos nije pogrijesio.![]()
To je ta razlika u odnosu na proslu sezonu, kada smo cekali sedmicama da ne primimo gol na Areni, pa cak i na pobjedu. Kada je se protiv KSC strepilo do samog kraja.bistrikboy je napisao/la:Dobro ovo izgleda,dosli su tobe,igraju mirno cekaju na neku sansu i zabiju,mnogo bolje nego prije godinu dana,Gomez je odlicno zatvoren a i Pinola ima Robbena pod kontrolom,Olic na tebe je red...
Sada se od samog pocetka zna pobjednik, pitanje je samo kako i na koji nacin. Jedna sansa i odmah gol. Toliko mirnoce i samouvjerenosti.
I ne treba uvijek ocekivati da se igra lijepo i leprsavo, pogotovo sada u ovom ritmu srijeda-subota.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bolje se snalazi.Bilal je napisao/la:Mislis bolje smeta Kloseu nego Gomezuomerbavarac je napisao/la:Teska utakmica, iako cijelo vrijeme napadamo nije lako probijati bunker Nurnberga. Vidi se da fali Ribery da probija po desnoj strani, pa makar i dva puta da prodje. Muller se ubio za spica, nije on toliko brz za krilo i za prodora pa strani. Zajedno s njim na lijevom krilu Contento koji solidno igra, iako to moze i mora puno bolje.
Za divno cudo Demichelis jos nije pogrijesio.![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
1-1

- rob do bagro
- Kontakt:
Hajmo momci dajte 2 gol
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.