FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bekic. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
je l' potpisao Amer, vrijeme mu je bilo 
-
wienultras
- Kontakt:
jel potpisao druze..Probisvjet je napisao/la:Bekic.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
wienultras
- Kontakt:
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ko' sto gledam eto nam i Torlaka 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Dobar je Torlak.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Ko' sto gledam eto nam i Torlaka
Nemate vi para za njegaSkojevski je napisao/la:Dobar je Torlak.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Ko' sto gledam eto nam i Torlaka
Ti si opet šampion !
miruje tema..,ovo mora da je neko zatisje pred buru
Sto se tice Torlaka,za ono sto je pruzio u Olimpiku bio je preplacen.Dobar indikator za navijace Slobode bi bio ako bi uspjeli dovesti Torlaka,svakako kvalitetan igrac i uz pritisak sa tribina bio bi on puno bolji.Losa osobina ovog transfera je da bi doslo do nagle najezde navijaca Sarajeva
Sto se tice Torlaka,za ono sto je pruzio u Olimpiku bio je preplacen.Dobar indikator za navijace Slobode bi bio ako bi uspjeli dovesti Torlaka,svakako kvalitetan igrac i uz pritisak sa tribina bio bi on puno bolji.Losa osobina ovog transfera je da bi doslo do nagle najezde navijaca Sarajeva
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Koji Torlak? Pa taj narkoman nije sastavio dvije utakmice u dresu Sarajeva.
Tako će da bude.
Tako će da bude.
nego ko je ono zvao anonymusa iz Bihaća, ponovo se ukazao na forumu 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
SamoTZ je napisao/la:Koji Torlak? Pa taj narkoman nije sastavio dvije utakmice u dresu Sarajeva.
Tako će da bude.
Šta je sa glavom?
Torlak u zadnjoj sezoni u Sarajevu je grizo svaku utakmicu. Ali sad u Olimpicu nije ni sjena onog igrača koji je otiš'o iz Sarajeva.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Neka zatišja, al akobogda kad jednom krene samo jedna dobra vijest za drugom, to čekamo svi.
I ne znam dal iko gleda Eurosport News kanal, priča se o Hrvatskoj protiv Brazila, i došla ekipa ES u Zagreb i intervjuišu nešto Ćiru, al kad spomenuše za njeg "coach of Bosnian side Sloboda Tuzla" srce mi zaigra, čut naše ime na tako popularnom i priznatom kanalu, uhh.
@Chinaglia E neka si mu re ko
I ne znam dal iko gleda Eurosport News kanal, priča se o Hrvatskoj protiv Brazila, i došla ekipa ES u Zagreb i intervjuišu nešto Ćiru, al kad spomenuše za njeg "coach of Bosnian side Sloboda Tuzla" srce mi zaigra, čut naše ime na tako popularnom i priznatom kanalu, uhh.
@Chinaglia E neka si mu re ko
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Brzi hoda sa nekom djevojkom po gradu, haman on ostaje, izgleda da mu se svidja Tuzla. Jos nista novo izgleda oko kluba sve se sad okrenulo na Svjetsko prvenstvo samo se o tome prica po gradu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pije pive i lajka svakoj mogucoj curi koju imam u prijateljima slikefukara87 je napisao/la:Brzi hoda sa nekom djevojkom po gradu, haman on ostaje, izgleda da mu se svidja Tuzla. Jos nista novo izgleda oko kluba sve se sad okrenulo na Svjetsko prvenstvo samo se o tome prica po gradu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
zla2 je napisao/la:pije pive i lajka svakoj mogucoj curi koju imam u prijateljima slikefukara87 je napisao/la:Brzi hoda sa nekom djevojkom po gradu, haman on ostaje, izgleda da mu se svidja Tuzla. Jos nista novo izgleda oko kluba sve se sad okrenulo na Svjetsko prvenstvo samo se o tome prica po gradu.kakav lik
Zar ga nije uspio 'trener svih trenera' smiriti? Pitam jer je isti takav bio i dok je igrao u Sarajevu.
Matej Delač
Matej Delač
smirio se je, inače ne bi igrao kod Ćire
sad je pauza, pa to valja nadoknadit' 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:smirio se je, inače ne bi igrao kod Ćiresad je pauza, pa to valja nadoknadit'
Dovedite i Vutru iz Sarajeva, nek' se ima Brzi s kim opijati.
Matej Delač
Matej Delač
neka dođe ako Ćiro ostane trener, pa će ili biti pametan i igrat', ili sjedit' na tribinama, a onda noga iz Slobode
ako nam dođe neki novi trener, onda neka ne dolazi 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Volio bi da dođe u Slobodu, kao što kažeš ako Ćiro ostane, šteta da onakav potencijal propadne. A ako ga iko može smiriti to je 'trener svih trenera'. 
Matej Delač
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.