Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Principatus
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Bilo bi stvarno sjajno, kada bi komsije danas na prvoj utakmici iznenadile Brazil, a mi Argentinu.
Mislim da je to moguce, radujem se utakmici i zelim vam mnogo srece, sokirajte ih. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- BurningLegion
- Kontakt:
Sokirati ce jedni i drugi.
Danas Rebic u drugom poluvremnu zabija, u prvom Olic.
Po potrebi uvaljat ce ga i Sammir.
i ti i ja znamo da se to nece dogoditiBurningLegion je napisao/la:Sokirati ce jedni i drugi.![]()
Ne znam bash da li je to tako lagano za izvezsti kako pojedini ovde govore.
Atmosferski uvjeti ce biti na strani Juzhnoamerikanaca na ovom prvenstvu, pa ne chudi shto sve relevantne kladionice stavljaju Brazil i Argentinu na #1 i #2 za uzimanje kompletnog turnira.
Hrvatska ce prvi puta sresti Brazil koji je radnichki, generichki i sa jako malo pukotina. Ti ljudi nece dozvoliti vishe od 2-3 kontre-polukontre Hrvatima u 90 minuta i nece se nadigravati - vec sachekati 1-2 kiksa slabe CRO obrane i voila. Onaj ljigavi Fred, koji ne ume da da krshten gol, je vec vidjeno 1 Schillaci ovog turnira.
Na sredini su tu Paulinho i Gustavo da ubiju svaki vezni red.
Bio bih shokiran da Hrvati uzmu bod. Mora se prolaz trazhiti protiv crnaca i Mexica.
Glede BIH vazhi isto: prolaz se trazhi protiv Irana i crnaca. Argentinu ce neko da rashoduje do zavrshnice, jer im je zadnja polovina tima+golman trubetina na kvadrat, ali to nece biti niko iz grupe - jer nema niko tu izbalansiranost. Jednostavno: tamo gde je BIH jaka - ARG je josh jacha, a tamo gde je ARG slaba - BIH je podjednako slaba ili samo netestirana.
Anyway, sretno i susjedima i komshijama sa moje strane, iako se prvo navija za Azzurre pa za sve ostale.
Atmosferski uvjeti ce biti na strani Juzhnoamerikanaca na ovom prvenstvu, pa ne chudi shto sve relevantne kladionice stavljaju Brazil i Argentinu na #1 i #2 za uzimanje kompletnog turnira.
Hrvatska ce prvi puta sresti Brazil koji je radnichki, generichki i sa jako malo pukotina. Ti ljudi nece dozvoliti vishe od 2-3 kontre-polukontre Hrvatima u 90 minuta i nece se nadigravati - vec sachekati 1-2 kiksa slabe CRO obrane i voila. Onaj ljigavi Fred, koji ne ume da da krshten gol, je vec vidjeno 1 Schillaci ovog turnira.
Na sredini su tu Paulinho i Gustavo da ubiju svaki vezni red.
Bio bih shokiran da Hrvati uzmu bod. Mora se prolaz trazhiti protiv crnaca i Mexica.
Glede BIH vazhi isto: prolaz se trazhi protiv Irana i crnaca. Argentinu ce neko da rashoduje do zavrshnice, jer im je zadnja polovina tima+golman trubetina na kvadrat, ali to nece biti niko iz grupe - jer nema niko tu izbalansiranost. Jednostavno: tamo gde je BIH jaka - ARG je josh jacha, a tamo gde je ARG slaba - BIH je podjednako slaba ili samo netestirana.
Anyway, sretno i susjedima i komshijama sa moje strane, iako se prvo navija za Azzurre pa za sve ostale.
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa znam ja svasta, ali opet ostavljam mogucnost i za drugacije scenarije, vidjet ces da ce to Samke slomiJEti.krmak je napisao/la:i ti i ja znamo da se to nece dogoditiBurningLegion je napisao/la:Sokirati ce jedni i drugi.![]()
[youtube][/youtube]
Idemo lagano, proša se ispit, prošlo se prezentiranje seminara, jos da momci pobjede Brazil i ovo ce bit najbolji dan ikada.
MI SMO PRVACI
Šalu na stranu, bit ce zajebano ali to svi vec znaju, već dugo vremena nismo oni pravi ali ovo je SP i još ga otvaramo protiv Brazila, najveće nogometne nacije. Samo da odigramo hrabro i muški i ja ću bit sretan. Prolaz dalje ipak treba trazit protiv ostala 2 protivnika.
Idemo lagano, proša se ispit, prošlo se prezentiranje seminara, jos da momci pobjede Brazil i ovo ce bit najbolji dan ikada.
MI SMO PRVACI
Šalu na stranu, bit ce zajebano ali to svi vec znaju, već dugo vremena nismo oni pravi ali ovo je SP i još ga otvaramo protiv Brazila, najveće nogometne nacije. Samo da odigramo hrabro i muški i ja ću bit sretan. Prolaz dalje ipak treba trazit protiv ostala 2 protivnika.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bas sad kontam je li se kad ranije desilo da domacin strasno podbaci, i odmah se sjetim onog pojma "maracanazo" koji je nastao kada je Urugvaj klepio Brazil 1950. u finalu na Marakani. Mada dobro, predavno je to bilo. '82 zapravo je Honduras uzeo bod Spancima (domacinima) u prvom kolu, ovi mutavci ne ne bi izjednacili da im se nije poklonio penal
Francuska 2002 nije bila domacin, al' je imala strasan debakl.
Dobro, nerealno je nesto vise ovdje ocekivati, al' budimo posteni, nisu ni Brazilci za odbacit.
Dobro, nerealno je nesto vise ovdje ocekivati, al' budimo posteni, nisu ni Brazilci za odbacit.
Marksizam u skole!
jos 10 sati 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Brazil 1 - 3 Hrvatska
Sad samo cekaj...
Sad samo cekaj...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Očekujem veliki podvig i sjajnu partiju veznog reda Vatrenih.
(1-1)
(1-1)
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Centre forward
- Kontakt:
'lega ovaj ishod je možda moguć u vaterpolu.Nerminovic je napisao/la:Brazil 1 - 3 Hrvatska
Sad samo cekaj...
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
DANAS JE TAJ DAN!
Ludnica ljudi, sta bih dao za pobjedu veceras.....
[youtube][/youtube]
Ludnica ljudi, sta bih dao za pobjedu veceras.....
[youtube][/youtube]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Očekujem tvrdu i neatraktivnu utakmicu uz (nadam se minimalnu) pobjedu Brazila. Previše je izostanaka za nešto više s naše strane. Smiješno mi je da jedan cijenjeni forumaš nešto očekuje od brazilske pijandure u hrvatskom dresu.
Prolaz ćemo tražit protiv Kameruna i Meksika (gdje bi morali prekinuti katastrofalnu seriju).
Ovo označava i početak bolesna četiri dana i jedanaest utakmica, otvaraju Hrvatska i Brazil, zatvaraju BiH i Argentina.

Prolaz ćemo tražit protiv Kameruna i Meksika (gdje bi morali prekinuti katastrofalnu seriju).
Ovo označava i početak bolesna četiri dana i jedanaest utakmica, otvaraju Hrvatska i Brazil, zatvaraju BiH i Argentina.
Hayley <3
Susjedi sretno! Mislim da će biti izuzetno teško i vama i nama, ali eto, ja sam nepopravljivi optimista pa eto da uzmemo po bod na otvaranju za lagani prolaz grupe 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
[youtube][/youtube]
Neka grmiii
Neka grmiii
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ako Bog da na europsko u Francusku otic, ovdje nebi mogo da radim 10 godina i stedim za ovoLillard je napisao/la:[youtube][/youtube]
Neka grmiii
- BurningLegion
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Očekujem tvrdu i neatraktivnu utakmicu uz (nadam se minimalnu) pobjedu Brazila. Previše je izostanaka za nešto više s naše strane. Smiješno mi je da jedan cijenjeni forumaš nešto očekuje od brazilske pijandure u hrvatskom dresu.![]()
Ovo označava i početak bolesna četiri dana i jedanaest utakmica, otvaraju Hrvatska i Brazil, zatvaraju BiH i Argentina.![]()
![]()
Nisam ja cijenjen, ja sam ovdje novi.
idemo kamerunska braco, u napad

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
tebi ostavljamo da se bavis svemirskim programom NASA-e za obucu. To ti bolje ideLenBias je napisao/la:idemo kamerunska braco, u napad![]()
krmak je napisao/la:tebi ostavljamo da se bavis svemirskim programom NASA-e za obucu. To ti bolje ide
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.